Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Novokuznetsk Spichenkovo

Novokuznetsk

 • Informații generale

  Limba oficială Rusă
  Ora locală: UTC +7
  Valută: Rubla rusească (RUB)

 • Parcul Gagarin

  Dacă vă aflați într-un city break alături de familie, nu ratați o vizită la Parcul de distracții Gagarin, situat pe 5 Spartaka St. 

 • Sunetul fântânilor

  În piața de pe Strada Ermakova veți găsi o fântână cântătoare. Dacă ați ajuns în această parte a orașului, merită să o căutați și să vă permiteți câteva momente de relaxare în susurul apei și acordurile muzicale. 

 • Pentru devoratorii de literatură

  În Novokuznetsk, la adresa 29 Dostoyevsky, se află muzeul dedicat celebrului nuvelist rus Fiodor Dostoyevsky. Aici veți descoperi cu încântare detalii despre perioada din viața pe care ilustrul scriitor a petrecut-o în regiune.

   

City break în Novokuznetsk – contactul cu o regiune eclectică

Ridicat în secolul 17, de-o parte și de alta a Râului Tom, Novokuznetsk se află în regiunea asiatică a Rusiei, denumită Kemerovo Oblast. Arhitectura este caracteristică vremurilor trecute, printre monumentele recunoscute numărându-se Fortăreața Kuznieck de secol 19. Aceasta este situată în cartierul cu același nume și avea rol defensiv împotriva raidurilor chinezești. În zilele noastre, găzduiește unul dintre cele mai populare muzee din zonă, devenind chiar simbol pentru numeroase publicații locale.

Dacă vă gândiți la o vacanță interesantă aici, unul dintre evenimentele importante ce au loc în oraș este Târgul Internațional de Tehnologie Minieră, la începutul lunii iunie. Datorită organizării acestui târg, dezvoltatorii din zeci de țări au hotărât să-și stabilească afacerile în zonă, ceea ce a dus la înflorirea orașului ca centru de extracție metalurgică. 

Bucătăria locurilor este una cu mai multe influențe. Dacă vreți să degustați specialități rusești sau de origine uzbecă într-un city break de neuitat, vă recomandăm restaurantul Tandyr, situat pe Ermakova Avenue 1. Dacă preferați un festin german, bazat pe preparate din carne, Paulaner Brauhaus (pe N.S. Yermakova Avenue 1A) este unul dintre localurile cele mai vizitate de turiști. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Novokuznetsk Spichenkovo pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Novokuznetsk Spichenkovo pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Novokuznetsk Spichenkovo, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Novokuznetsk Spichenkovo?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Novokuznetsk Spichenkovo atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Novokuznetsk Spichenkovo

Orarul zborurilor: Novokuznetsk

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Novokuznetsk!

Alegeți hotel în Novokuznetsk