Meniu

Căutați bilete de avion spre Bourgas

Arată filtrele

Bourgas

 • Informații generale

  Limba oficială Bulgară
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leva bulgară (BGN)

 • Grădina de la mare

  Situată chiar deasupra plajei centrale a orașului, grădina este unul dintre punctele centrale de interes din Burgas. Cu o vegetație bogată și colorată, grădina este presărată cu sculpturi deosebite, dar și cu numeroase opțiuni de distracție. 

 • Spirit of Burgas

  Acesta este un festival anual de muzică devenit tot mai popular în Europa în ultimii ani.  Pe scenă au urcat recent artiști precum Moby, Leftfield, Prodigy, Juan Alvarez, Armin Van Buuren, Mark Knight sau Fed Le Grand.

 • Cultura locului

  Puteți intra în contact cu istoria și cultura locului vizitând numeroasele muzee – fie că sunt arheologice, etnografice sau de științe naturale. La fel, vă puteți bucura de o după-amiază rafinată dacă vizitați una dintre galeriile de artă. 

Ce nu trebuie ratat în Burgas

Burgas este al patrulea oraș al țării ca mărime, dar și un important centru economic și educațional. Situat pe coasta Mării Negre, orașul găzduiește cel mai mare port din țară, dar și cel de-al doilea aeroport național ca mărime.  
Pentru majoritatea turiștilor, Burgas este doar o oprire intermediară până la stațiunile Mării Negre (Pomorie, Nessebar, Sunny Beach, Vlas, Obzor – la nord și Sozopol, Dyiuni, Primorsko, Kiten, Lozenets, Ahtopol și Sinemorets la sud). Noi vă recomandăm să faceți o oprire mai lungă însă - veți descoperi un oraș frumos, plin de energie, presărat din plin cu muzee interesante, grădini vesele și centre pietonale care te îmbie la plimbare.
Peste 260 de clădiri din Burgas sunt declarate monumente istorice ale țării, majoritatea fiind localizate în apropierea zonei pietonale, așadar trebuie neapărat să treceți pe acolo! Orașul este un punct de atracție și pentru iubitorii de natură – veți găsi o serie de lacuri și zone verzi protejate, dar și o paletă foarte largă de păsări (care pot fi admirate pe tot parcursul anului).
Tot aici veți găsi unele dintre cele mai bune restaurante din regiune – aveți grijă, mâncarea bulgărească este absolut delicioasă! Iar dacă sunteți în căutare de distracție, nu ratați Festivalul Spirit of Burgas – vă puteți bucura de muzică de prin toată Europa într-o atmosferă foarte relaxată. Pentru fanii jazz și blues, recomandăm Burgas Blues și Jazz fest dar și Bourgas și Marea.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Bourgas pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Bourgas pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Bourgas, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Bourgas?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Bourgas atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Bourgas

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Bourgas

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bourgas!

Alegeți hotel în Bourgas