Meniu

Căutați bilete de avion spre Kiev

Kiev

 • Informații generale

  Limba oficială Ucraineană
  Valută: Hryvnia (UAH)

 • Metroul

  Este cea mai eficientă metodă de transport în oraș. Există trei magistrale care deservesc principalelor puncte de atracție din oraș. De văzut neapărat este stația Arsenal – situată la 105 m sub pământ, este cea mai joasă stație de metrou din lume. 

 • Universitatea Roșie

  Clădirea principală a Universității Naționale Taras Shevchenko este cunoscută pentru coloritul intens al fațadei. Roșul de pe pereți nu este însă o referire la comunism – așa a fost gândit de arhitectul Vincent Beretti în 1842.

 • Maidan

  Piața Independenței din Kiev este cunoscută și ca Maidan, fiind una dintre cele mai cunoscute locuri din oraș. Mai nou, este mai mult asociată cu demonstrații politice – oamenii adunați aici au schimbat guvernul de două ori! 

Cât costă un bilet de avion spre Kiev?

Prețul unei călătorii cu avionul către Kiev – sau către orice altă destinație – depinde de mai multe aspecte. De exemplu, dacă veți călători către aeroportul principal din oraș, prețul biletului de avion va fi mai mare, deoarece și taxele de aeroport sunt mai crescute.

De asemenea, costurile de călătorie sunt influențate și de compania aeriană cu care alegeți să zburați, respectiv de serviciile adiționale pe care le rezervați. Bagajul de cală poate fi un exemplu foarte bun – unele companii includ acest serviciu în prețul biletului de avion, costul total fiind mai crescut, în timp ce altele îl oferă ca serviciu suplimentar, biletul de avion incluzând numai zborul.

Cele mai avantajoase bilete de avion către Kiev și către alte destinații din întreaga lume pot fi rezervate pe pagina Oferte de pe wesbite-ul eSky. Aici veți găsi bilete de avion de la prețuri începând cu 15 euro, în funcție de perioada în care doriți să călătoriți și de destinația aleasă.

Când sunt disponibile biletele de avion la cel mai bun preț?

În mod normal, prețul biletelor de avion este influențat de mai multe aspecte, însă perioada de timp rămasă până la călătorie are, probabil, cea mai mare importanță. Cele mai multe companii aeriene vor crește gradual prețul unui bilet de avion pe măsură ce ziua și ora programată de decolare se apropie, ajungând să coste chiar și de zece ori mai mult decât un bilet cumpărat cu câteva luni în avans.

De asemenea, perioada în care ar trebui să rezervați biletele de avion pentru cele mai bune prețuri variază și în funcție de ruta pe care călătoriți. Dacă aceasta este o rută solicitată sau implică un zbor mai lung de patru ore, atunci biletele ar trebui rezervate cu cel puțin patru luni în avans. În schimb, pentru zborurile mai scurte sau rutele care nu au un grad de ocupare crescut este suficient să rezervați biletele de avion cu cel puțin opt săptămâni înaintea zborului.

Un alt aspect de care merită să țineți cont atunci când planificați călătoria este ora programată de decolare. Zborurile programate în timpul nopții tind să aibă prețuri mai avantajoase decât cele programate în timpul zilei, deoarece și gradul de interes pentru acestea este mai redus.

Comparați simplu și rapid ofertele de zbor către Kiev

Pentru a rezerva cele mai bune bilete de avion către Kiev este nevoie doar de câteva click-uri. Motorul de căutare de zboruri eSky vă stă la dispoziție pentru a rezerva, rapid și simplu, ofertele pe care le doriți. Pentru a folosi motorul de căutare de zboruri este necesar să completați aeroportul de plecare și Kiev ca aeroport de sosire, să selectați perioada în care doriți să călătoriți și numărul de bilete dorit.

Sistemul compară în mod automat toate biletele disponibile din oferta a peste 950 de companii aeriene și vă afișează, după câteva secunde, cele mai potrivite bilete de avion pentru căutarea dumneavoastră. Aveți posibilitatea de a sorta aceste oferte în funcție de cel mai bun preț, cel mai scurt timp de călătorie sau de recomandarea eSky. În plus, puteți aplica și diferite filtre precum numărul acceptat de escale, ora programată pentru sosire sau decolare, aeroporturile de tranzit și multe alte criterii.

Astfel, personalizarea călătoriei și rezervarea biletelor de avion către Kiev este mai simplă ca niciodată. Acest motor de căutare de zboruri poate fi folosit de pe desktop, dar și de pe tabletă sau smartphone, astfel încât să aveți întotdeauna acces la cele mai bune oferte de zbor.

Oferte accesibile de zbor spre Kiev

Dacă deja cunoașteți perioada în care veți călători în Kiev, iar datele de zbor nu sunt flexibile, poate fi o idee bună să rezervați deja biletele de avion. Acest lucru este valabil în special dacă zborul se va desfășura în mai puțin de opt săptămâni. În schimb, dacă beneficiați de mai multă flexibilitate sau călătoria se va desfășura peste mai multe luni, este o idee bună să creați o alertă de preț pe website-ul eSky.

Alerta de preț poate fi creată rapid, în pagina cu rezultate a motorului de căutare de zboruri, iar rolul acesteia este să vă comunice prețurile pentru ruta selectată, astfel încât să puteți rezerva biletele de avion dorite la cel mai bun preț. Pentru a seta o astfel de alertă este necesar să selectați data plecării și durata șederii, apoi să comunicați adresa de e-mail pe care să primiți înștiințările.

Aeroporturile din Kiev

Transportul aerian din și către Kiev este operat de două aeroporturi. Cel mai mare și mai însemnat din regiune este Aeroportul Internațional Boryspil (cod IATA: KBP), care deservește 65% din tot traficul de pasageri al Ucrainei. Numărul de călători înregistrați în 2018 pe Aeroportul Boryspil depășește 12 milioane. Rețeaua de conexiuni de pe acest aeroport include orașe din Europa și Orientul Mijlociu, dar și destinații îndepărtate, din America sau Orient.

Aeroportul Internațional Igor Sikorsky, cunoscut și drept Aeroportul Zhuliany, după regiunea în care se află, este cel de-al doilea aeroport care deservește capitala Ucrainei. Acesta este principalul centru de aviație business din țară, însă operează și curse comerciale către destinații din Europa și Orientul Mijlociu.

Care sunt opțiunile de transport din aeroport către oraș?

Dintre cele două opțiuni, Aeroportul Zhuliany este mai aproape de Kiev, fiind situat la numai 7 kilometri de centrul orașului. Dacă doriți să ajungeți în Kiev, puteți călători fie cu microbuzele Marshrutka, liniile 169 și 368, care duc către gară, fie cu troleibuzul (liniile 9 și 22).

Taxiurile sunt, de asemenea, disponibile în aeroport, companiile recomandate fiind Panda Taxi, Absolut Taxi și Optima Taxi. Dacă preferați opțiunea de car sharing, aplicațiile locale Uklon și Hopin vă sunt de ajutor pentru a găsi curse către Kiev, în timp ce Uber și BlaBlaCar sunt mai degrabă folosite pentru curse către orașele din apropiere.

Nu în ultimul rând, dacă doriți să nu duceți grija transportului pe durata șederii în Kiev, în aeroport puteți închiria o mașină de la una dintre companiile disponibile. Birourile sunt disponibile între orele 8:00 și 23:30, iar dintre companiile prezente în aeroport se numără BLS Car Rental, Europcar, Payless Car Rent și Sixt.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Kiev pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Kiev pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Kiev, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Kiev?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Kiev atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Kiev

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Kiev

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Kiev!

Alegeți hotel în Kiev