Meniu

Căutați bilete de avion spre Lviv

Arată filtrele

Lviv

 • Informații generale

  Limba oficială Ucraineană
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Hryvnia (UAH)

 • Orașul muzicii

  Veți observa în Lviv muzicieni pe străzi care își câștigă astfel existența. Ei nu sunt doar niște artiști stradali cu o chitară sau un acordeon, ci fac parte din orchestre complexe de contrabasiști, violoniști, trompetiști ori chiar percutioniști.

 • 44 de blocuri rezidențiale

  Veți fi fascinați de aspectul urban inedit oferit de cele 44 de vechi clădiri (de secol 18 sau 19) din Piața Mare a Liovului. Fiecare edificiu se înfățișează ochiului într-un mod aparte, cele mai captivante fiind cele zugrăvite în negru.

 • Shevchenkivskyi Hai

  La câteva minute distanță de centrul orașului se află Dumbrava lui Shevchenko – Muzeul Arhitecturii Populare și al Satului Ucrainean, care constă în căsuțe din lemn tradiționale, bisericuțe ortodoxe de secol 18, dar și clădiri de învățământ istorice.

De ce merită să vizitați Lviv (Liov)?

Oraș unde trecutul se împletește armonios cu prezentul, Lviv este destinația perfectă pentru o escapadă de tipul unui city-break. Și puteți începe chiar cu admirarea panoramei oferită de împrejurimile Zamkova Hora – Dealul Castelului. Mai apoi coborâți în centrul vechi, unde veți putea remarca sculpturile de pe acoperișurile clădirilor, dar și porțile și pervazurile ferestrelor frumos ornamentate. Pentru o cină savuroasă vă recomandam mai toate localurile din zonă, singurul aspect care le diferențiază fiind designul interior tematic. De pildă, Cafeneaua Мазох, aflată pe Strada Serbska, la numărul 7, este una foarte populară în rândul turiștilor. Imediat ce veți recunoaște pe pereți postere cu portrete ale lui Leopold von Sacher-Masoch, vă veți da seama ce fel de local este. Accesoriile BDSM și desenele/caricaturile ilustrate peste tot prin cafenea vă vor fi indicii edificatoare. Cu puțin noroc veți fi chiar martorii unei ședințe de... biciuit sau chiar al unor show-uri cu ceară încinsă! Ah, da! Să nu ne lăsăm purtați de val – ați venit aici să serviți cina! Păi, puteți încerca momițele de taur. Sunt delicioase preparate aici, vă garantăm! În Liov vă puteți relaxa și într-o locație convențională, cum este Teatrul de Bere Pravda, de pe 32 Rynok Square. Este un restaurant impresionant care se întinde pe mai multe etaje, așa că nu veți avea probleme în a rezerva o masă. Mâncarea este accesibilă ca preț și delicioasă, recomandarea noastră fiind coastele în sos de miere.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Lviv pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Lviv pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Lviv, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Lviv?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Lviv atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Lviv

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Lviv

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Lviv!

Alegeți hotel în Lviv