Meniu

Căutați bilete de avion spre Moscova

Moscova

 • Informații generale

  Limba oficială Rusă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Rubla rusească (RUB)

 • Lenin pe vecie

  După moartea liderului, noul guvern a scos sloganul "Lenin în viață pentru totdeauna". Corpul mumificat a fost mutat în mausoleul din Piața Roșie – în ciuda protestelor, acesta e vizibil pentru public, deși trecerea timpului afectează mumia. 

 • Orașul celor 7 turnuri

  Definitorii pentru oraș sunt și cele 7 turnuri similare construite între ‘47 și ‘53. Printre ele se numără clădirea universității, Ministerul Rus de Afaceri Externe, dar și diverse hoteluri. Acestea erau destinate să devină simbolurile noii Moscove. 

 • Mix de culturi

  În prezent, Moscova adăpostește locuitori din aproape toate națiunile caucaziene, așadar nu fiți surprinși că restaurantele armeniene și georgiene au succes aici! La fel, deloc surpinzător este și faptul că în centrul orașului se află o moschee! 

Către ce aeroporturi puteți zbura în Moscova?

Moscova are o ofertă largă de aeroporturi către care puteți zbura: cel mai aglomerat este Aeroportul Internațional Sheremetyevo (cod IATA: SVO), deschis zborurilor comericale în 1959. În 2018, acesta a gestionat un trafic de peste 45 de milioane de călători, de pe aproape fiecare continent.

Cel de-al doilea aeroport după numărul de pasageri este Moscova – Domodedovo (cod IATA: DME), cu peste 30 de milioane de călători. Conexiunile principale de pe acest aeroport sunt cu orașe mari sau mijlocii din Europa și Asia.

Aeroportul Internațional Vnukovo (cod IATA: VKO) este localizat la 28 de kilometri distanță de oraș și oferă legături în special către destinații exotice. Numărul de pasageri înregistrat în 2018 a depășit 15 milioane.

Aeroportul Internațional Zhukovsky (cod IATA: ZIA) este cel mai recent deschis zborurilor comerciale, în 2016, rolul acestuia fiind de a prelua traficul low-cost de pe celelalte trei aeroporturi din zonă.

Zborurile din Moldova către Moscova sunt operate de Aeroflot, din Chișinău către Moscova-Sheremetyevo, de Air Moldova către Aeroportul Domodedovo și de FlyOne către Aeroportul Internațional Vnukovo.

Din aeroport în Moscova

În funcție de aeroportul către care alegeți să zburați, opțiunile de transport către centrul orașului sunt diferite. Dacă zborul dumneavoastră aterizează pe Aeroportul Internațional Sheremetyevo, trenul Aeroexpress circulă non-stop din aeroport către stația Belorussky, iar o călătorie durează aproximativ 35 de minute. De asemenea, liniile 817 și 851 conectează aeroportul de liniile de metrou nr. 7 și nr. 2. Taxiurile sunt disponibile în zona Sosiri, iar tariful unei curse este fix în funcție de zona către care călătoriți.

Legătura dintre Moscova și Aeroportul Domodedovo este asigurată de autobuzul 308 și de microbuzele Marshrutka. Puteți comanda o călătorie către Moscova și prin aplicațiile Uber, Gett sau Yandex.Taxi, costurile fiind fixe.

Dacă doriți să ajungeți în Moscova din Aeroportul Internațional Vnukovo, puteți alege între o călătorie cu trenul Aeroexpress către Gara Kiyevsky și linia de transport public 611. Deoarece traficul este dinamic în zonă, durata unei călătorii cu autobuzul poate dura între 15 minute și o oră.

Rezervați oferta ideală de zbor către Moscova cu motorul de căutare de zboruri eSky

Pentru a găsi cele mai bune bilete de avion către Moscova este suficient să hotărâți care sunt condițiile de zbor de care doriți să beneficiați. De exemplu, zborurile cu escală pot fi mai avantajoase ca preț, în funcție de orașul de escală, însă timpul total de călătorie va fi mai mare. De asemenea, înregistrarea unui bagaj de cală poate fi taxată suplimentar, în funcție de compania aeriană cu care alegeți să călătoriți.

Astfel, odată ce ați stabilit care sunt aceste condiții de care doriți să beneficiați, tot ce trebuie să faceți este să accesați motorul de căutare de zboruri eSky. Acesta analizează și compară în numai câteva secunde ofertele a peste 950 de linii aeriene și afișează cele mai potrivite rezultate pentru căutarea dumneavoastră.

Astfel, cu un singur click puteți selecta zborurile cele mai rapide, pe cele mai ieftine sau pe cele recomandate de eSky. De asemenea, ofertele pot fi filtrate în funcție de numărul de escale acceptat, de ora programată de decolare sau aterizare, dar și de alte criterii.

Pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion spre Moscova este necesar să selectați aeroportul de plecare și Moscova ca destinație, să alegeți datele de călătorie și numărul de bilete dorit. Motorul de căutare de zboruri eSky poate fi folosit atât de pe desktop, cât și de pe dispozitive mobile.

Bilete ieftine de avion către Moscova

O modalitate de a vă crește șansele să rezervați biletele de avion spre Moscova la cele mai bune tarife este să vă abonați la newsletter-ul personalizat de pe website-ul eSky. Astfel, cele mai bune promoții la zborurile către Moscova sau alte destinații din întreaga lume ajung direct în mail-ul dumneavoastră.

Nu în ultimul rând, puteți crea o alertă de preț pentru ruta de care sunteți interesat. De exemplu, dacă doriți să zburați din Chișinău în Moscova, accesați motorul de căutare de zboruri și verificați pagina de rezultate. Alertele de preț pot fi create în funcție de perioada pe care doriți să călătoriți, și de numărul de zile de ședere. După ce ați selectat aceste informații, introduceți adresa de e-mail pe care doriți să primiți informațiile despre tarifele biletelor de avion. În momentul în care costurile biletelor de avion vor fi la cele mai avantajoase tarife, veți fi printre primii care află despre acest lucru. Totuși, merită să țineți cont de faptul că mesajul reprezintă doar o înștiințare și este necesar să efectuați rezervarea cât de repede posibil, pentru a vă asigura că nu ratați oferta.

Care este tariful unui bilet de avion către Moscova?

Costurile unui zbor către Moscova sunt influențate de mai mulți factori, precum compania aeriană cu care alegeți să zburați, aeroportul către care este programat zborul, sezonul în care efectuați călătoria sau chiar ziua din săptămână în care are loc zborul.

Costul unei călătorii pe ruta Chișinău – Moscova este, în medie, de 85 de euro. Totuși, în perioadele mai aglomerate din punct de vedere turistic, cum ar fi începutul lunii ianuarie, tarifele pot ajunge și la 120 de euro, dacă biletele sunt rezervate cu cel puțin opt săptămâni în avans. În schimb, pe măsură ce datele de călătorie se apropie, costurile pot fi încă și mai mari.

Cum puteți reduce costurile de călătorie?

În ciuda prețurilor aparent crescute, există câteva metode prin care puteți să rezervați biletele de avion dorite la prețuri promoționale. De exemplu, dacă deja cunoașteți datele de călătorie, puteți rezerva zborul cu câteva luni în avans. De asemenea, puteți verifica pagina Oferte de pe website-ul eSky. Promoțiile afișate aici încep de la 35 de euro sau chiar mai puțin, către destinații din întreaga lume.

O altă modalitate de a reduce costurile de călătorie este să reevaluați necesitatea serviciilor suplimentare pe care le-ați selectat. Unii pasageri preferă să includă în bagajul de mână toate articolele de care au nevoie, urmând să achiziționeze de la destinație orice articol necesar care nu este permis la bordul aeronavei.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Moscova pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Moscova pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Moscova, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Moscova?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Moscova atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Moscova

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Moscova

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Moscova!

Alegeți hotel în Moscova