Meniu

Căutați bilete de avion spre Rimini

Rimini

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • San Marino, statul-enclavă

  Nu departe de Rimini, veți regăsi frumosul stat autonom San Marino. Vizitați-l pentru casele sale medievale și piețele străvechi, precum și pentru castelele sale cu rol defensiv, fortărețe istorice veritabile.

 • Zilele Rimini

  Orașul petrece în luna octombrie! Pe timpul weekendului veți descoperi cu încântare că în fiecare local se organizează reprezentații de teatru, show-uri de stand-up, dar și concerte ale artiștilor recunoscuți sau debutanți.

 • Cum ne deplasăm prin oraș?

  În orașele italiene din vecinătatea mării este cunoscut faptul că străduțele sunt înguste, iar locurile de parcare aproape inexistente. Astfel, cea mai potrivită metodă de deplasare este fie la pas, fie pe bicicletă sau moped. 

Rimini – orașul romantismului lui Fellini

Rimini este unul dintre orașele învăluite de atmosfera specific romantică a Italiei. Istoria orașului pornește din timpuri antice, drept dovadă fiind Arcul lui Augustus, construit în anul 27. î.e.n., care îl celebrează pe Împăratul Marc Antoniu.

Podul lui Tiberiu este o altă dovadă a istoriei pe care merită să o vedeți, în special la apus, când razele soarelui scaldă orașul. Mai apoi, străduțele înguste și casele colorate, cu flori la ferestre, din cartierul San Giuliano vă vor face să simțiți că sunteți parte dintr-un basm. 

Aceeași notă visătoare o puteți găsi și la Muzeul Federico Fellini, dedicat artei cinematografice. Muzeul vă va cuceri prin recuzita de teatru și film, dar și prin desenele și schițele renumitului director de film. Pentru cunoscători, vă provocăm să porniți în căutarea locațiilor unde s-au filmat scene din filmele sale, pentru că vă garantăm că în special în zona San Giuliano veți resimți acel déjà-vu atunci când le veți recunoaște.  

Un city break într-un oraș italienesc are parte, bineînțeles, de o savoare aparte. Specialitatea regiunii este de departe faimoasa piadina – un produs de patiserie deosebit, o combinație de tortilla cu aluat de clătite cu umpluturi dintre cele mai diverse. Trebuie să-i descoperiți gustul!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Rimini pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Rimini pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Rimini, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Rimini?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Rimini atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Rimini

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Rimini

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Rimini!

Alegeți hotel în Rimini