Meniu

Căutați bilete de avion spre Emiratele Arabe Unite

Emiratele Arabe Unite

 • Dubai
 • Abu Dhabi
 • Informații generale

  Limba oficială Arabă
  Ora locală: UTC +4
  Valută: Dirham (AED)

 • Hoteluri de vis

  Este un fapt cunoscut: Dubai este singurul loc unde vă puteți caza la un hotel de 7 stele. Chit că este sau nu o șmecherie de marketing – nu contează, atâta timp cât luxul și serviciile sunt peste orice v-ați putea imagina. 

 • Shopping

  Dubai este cel mai bun loc din regiune când vine vorba de cumpărături. Cu malluri imense și opulente, cu piețele sale tradiționale (Souks) și prețuri accesibile, Dubai îi primește cu căldură pe împătimiții de cumpărături de peste tot din lume. 

 • Obiceiuri

  Important de știut: alcoolul nu este disponibil în Dubai. Puteți cumpăra doar din duty-free, de la hotel sau din cluburile de noapte. Referitor la sărut, acesta este interzis în locurile publice.

De ce ne place Dubai

Dubai este cu siguranță locul unde s-au concretizat proiecte de negândit pentru mintea umană. Recordurile mondiale sunt ceva la ordinea zilei aici: cea mai înaltă clădire (Burj Khalifa - 829.5m), cel mai mare mall - Dubai Mall, cea mai mare fântână, cel mai luxos hotel (Burj Al Arab), cea mai mare insulă artificială, dar și cel mai rapid lift - acestea sunt doar câteva dintre titlurile adjudecate.
Infrastructura în sine a Dubaiului este remarcabilă – proiectele care sunt momentan în desfășurare vor face orașul chiar și mai modern (în curând, va fi construită o clădire care va depăși Burj Khalifa cu un metru). 
Insula artificială în formă de palmier este absolut remarcabilă – chit că faceți o plimbare pe ea, chit că o admirați de deasupra. La fel, terenurile de golf apar ca ciupercile după ploaie, în încercarea de a satisface turiștii mai avuți, în timp ce parcurile de distracții  își așteaptă familiile și iubitorii de emoții extreme.
Și dacă cumva credeți că schiatul la 45 de grade Celsius este un oximoron, atunci trebuie să vedeți Ski Dubai.
Plajele din Dubai sunt pline de viață, de jocuri, de oameni care vin la câte un picnic sau care vor să încerce sporturi de apă. Sfat: dacă alegeți să vă bronzați sub soarele fierbinte, nu uitați că topless-ul este absolut interzis, iar tanga nu este recomandată. 
Safari în deșert și tabăra beduinilor sunt alte atracții ce trebuie bifate obligatoriu. Plus că impresionantul Abu Dhabi este doar la o oră distanță de condus cu mașina, așa că de ce să nu-l explorați?

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Emiratele Arabe Unite pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Emiratele Arabe Unite pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Emiratele Arabe Unite, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Emiratele Arabe Unite?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Emiratele Arabe Unite atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Emiratele Arabe Unite