Meniu

Căutați bilete de avion Cehia - spre Cehia

Cehia

 • Praga
 • Brno
 • Ostrava
 • Informații generale

  Limba oficială Cehă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana cehă (CZK)

 • Casa dansatoare de pe râu

  În ‘96, orașul a fost îmbogățit cu încă o structură arhitecturală unică. Designul îndrăzneț gândit de Vlado Milunić și Frank Gehry lasă impresia că această clădire de birouri dansează pe malurile râului Vltava, sfidând legile fizicii. 

 • Cel mai mare stadion din lume

  Deși este părăsit din 1990 (ultima oară a fost folosit în 1994, la concertul lui Pink Floyd) Velký strahovský este cunoscut în continuare ca fiind cel mai mare stadion din lume (poate adăposti aproximativ 250.000 de oameni!). 

 • La o bere cu președinții

  Nu trebuie să ratați U Zlatého Tygra, situată în Orașul Vechi. Aici, scriitorul Bohumil Hrabal se relaxa la un Pilsner, iar în 1994, președinții Republicii Cehe și Al Statelor Unite s-au întins la o discuție la bere!

De ce ne place Praga

Situată pe râul Vltava, capitala Republicii Cehă este printre cele mai căutate destinații de vacanță de către turiști din toată lumea. Orașul Vechi, dar și districtele istorice au supraviețuit trecutului tumultuos, bucurându-se astăzi de o frumusețe și o atmosferă unică, ce pare să se fi născut dintr-o o combinație între reveriile lui Kafka, secesiunea habsburgică și cultura berii tipic cehească. 

Orașul are o importanță deosebită pentru cultura germană datorită istoriei sale. De exemplu, unul dintre cele mai importante trasee de drumeție este dedicat locurilor ce au legătură cu Franz Kafka. Praga este mai mult decât Kafka însă, este un loc de o frumusețe unică ce nu trebuie ratat – de la Václavské Námesti cea ticsită cu cafenele, berării și mâncare de stradă, până la Orașul Vechi cu a sa piață (vizitați Galeria de Artă pentru a vedea operele lui Salvador Dali, Andy Warhol și Afons Mucha!), de la primărie până la Carolinum (cea mai vece parte din Universitatea Charles), toate merită vizitate.

O plimbare prin Praga trebuie să includă și un tur ghidat pe cealaltă parte a râului Hradcany. După ce traversați Podul Charles, veți vedea Palatul Regal, Catedrala St. Vitus Cathedral, dar și Strada Aurie, plină de căsuțe mici și vechi, unde bijutierii regali obișnuiau să trăiască pe vremuri. Iubitorii de istorie ar trebui să meargă și la Vysehrad – conform legendei, acesta este primul scaun al conducătorilor cehi. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Cehia pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Cehia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Cehia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Cehia?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Cehia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Cehia