Meniu

Căutați bilete de avion Algeria - spre Algeria

Algeria

 • Alger
 • Informații generale

  Limba oficială Arabă
  Ora locală: UTC +1
  Valută: Dinar algerian (DZD)

 • Tradiția Ramadanului

  Dacă vă rezervați un city break în timpul Ramadanului, veți putea admira, în zona Muzeului Bardo, reprezentațiile impresionante de spectacole tradiționale și pelerinaje cu ghid.

 • Amprenta istoriei apuse

  În orășelul Tipaza, nu departe de Alger, veți putea vizita ruinele romane și mormintele antice ale vechilor regi africani, denumite tumulus. 

 • Alger – destinație exclusivistă

  Metoda prin care puteți obține viza de turist este invitația din partea unui localnic, deci cel mai bine ar fi să căutați o gazdă care să vă ajute cu formalitățile impuse de oraș. Binteințeles, condițiile se pot schimba, așa că este bine să vă informați în prealabil de condițiile de acordare a vizei.

Alger, orașul cu o arhitectură fabuloasă

Situată la țărmul Mării Mediterane, capitala Algeriei este o destinație inedită de vacanță. Deși veți avea nevoie de o viză de călătorie care se obține destul de anevoios, odată ajunși aici veți fi captivați de frumusețea orașului și de ospitalitatea localnicilor. Ca în majoritatea orașelor nord-africane, arhitectura este una impresionantă. Cele mai renumite obiective ale orașului sunt Marea Moschee, cu minarete de secol 14, alături de sanctuarele Sidi Abdarrahman, Jam El-Jadida, Ali Bechine și Ketchaoua. Fiecare dintre acestea are o poveste unică, pe care merită să o cunoașteți. 

Mai departe, puteți vizita Basilica Notre Dame d'Afrique, construită în stil neobizantin și restaurată de mai multe ori de-a lungul anilor. Muzeul Bardo vă va fascina printr-o simetrie ireală, în timp ce culorile vii din Le Grand Post (oficiul poștal al orașului) vă vor face să vă simțiți ca într-o poveste. Nu în ultimul rând, vă recomandăm să vizitați cel mai vechi cartier din regiune, Casbah, recunoscut și înscris în Patrimoniul UNESCO – de neratat dacă ajungeți aici într-un city break!

Ca preparate tradiționale, vă recomandăm să încercați harira - o supă savuroasă de năut, linte și legume, sau chakchouka – ouă poșate cu roșii, chili și chimion. De asemenea, nu trebuie să ratați cușcuș-ul cu legume sau pizza tradițională, karantita. Restaurantele populare ce au incluse aceste bunătăți în meniuri sunt La Badiane și Tanjra.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Algeria pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Algeria pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Algeria, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Algeria?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Algeria atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Algeria