Meniu

Căutați bilete de avion Ethiopia - spre Ethiopia

Ethiopia

 • Addis Abeba
 • Informații generale

  Limba oficială Limba amharică
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Birr (ETB)

 • Amprenta italiană

  Addis Ababa este un oraș cu o arhitectură tradițional-africană. Totuși, în Cartierul Piazza veți descoperi nenumărate restaurante și cafenele de influență italienească, astfel încât vă veți simți exact ca în inima Italiei.

 • Drumeții încântătoare

  Dacă nu sunteți adepții unei vancanțe petrecute lenevind, vă invităm să vizitați muntele Entonto. Drumețiile pe această rută pot dura o zi întreagă, dar cu siguranță experiența va fi una memorabilă. 

 • Dulcele grai...african?

  În Etiopia se armonizează într-un mod inedit două culturi, naționalități și religii principale. Cetățenii din Addis Ababa vorbesc peste 80 de limbi/dialecte, cele mai importante fiind amharica și tigrinia. 

   

Addis Ababa – un mix impresionant de cultură și arhitectură

Centrul urban denumit „noua floare” a fost ridicat în anul 1887 și a reprezentat un cadou oferit de către Împăratul Menelik II soției sale, Taitu Betul. Astăzi, orașul din mijlocul câmpiei Finfinnee este al patrulea cel mai mare oraș al Africii și inima politico-economică a continentului. Aici se împletesc armonios peste 80 de naționalități și religii, motiv pentru care moștenirea culturală și arhitecturală este impresionantă. În Addis Ababa veți putea vizita locul de încoronare al împăraților etiopieni, faimoasa Catedrală Sfântul Gheorghe, care datează din anul 1896, dar și biserica ortodoxă Sfânta Treime. 

Addis Ababa este locul de vacanță ideal pentru pasionații de cultură și civilizație. Muzeul Național Etiopian, Muzeul Arheologic și Muzeul Istorico-Etnografic vă așteaptă cu expoziții și colecții din timpuri străvechi până la erele moderne. Iar dacă sunteți atrași de arhitectură, vă recomandăm Africa Hall, sediul Comisiei Economice a Națiunilor Unite pentru Africa. 

Despre bucătăria africană din regiune ar trebui să știți că are la bază condimente picante, cum sunt bebri (o pastă din ardei iute roșu) și mitmita (bebri cu adaos de sare). În localurile și restaurantele din Addis Ababa vă invităm la o porție de injera (clătite cu făină dospită din grâu teff) asezonate cu sosuri diverse, precum kai wat sau sziro (pireu din fasole). Pentru iubitorii de carne, vă provocăm să încercați unul din festinurile kitf, cu bucățele de carne crudă de vită, condimentată cu mitmita. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Ethiopia pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Ethiopia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Ethiopia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Ethiopia?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Ethiopia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Ethiopia