Meniu

Căutați bilete de avion Fiji - spre Fiji

Fiji

 • Nadi
 • Informații generale

  Limba oficială Engleză, Fiji, Hindi
  Ora locală: UTC+12 (vara), UTC+13 (iarna)
  Valută: Dolar fijian (FJD)

 • Nu uitați adaptorul de priză

  În Viti Levu, la fel ca în întreaga țară, prizele sunt potrivite pentru ștecherele de model american, cu două borne subțiri și aplatizate, așa că nu uitați să împachetați și un adaptor în bagaj!

 • Standarde britanice

  Pentru că Fiji a fost o colonie britanică până în 1970, pe insulă veți găsi o mulțime de obiceiuri împrumutate de la britanici, precum condusul pe partea stângă a străzii.

 • Transfer gratuit de la aeroport la hotel

  Nu vă lăsați cuprinși de frumusețea locurilor odată ce ați ajuns în aeroportul din Nadi! Deși veți primi o mulțime de oferte din partea taximetriștilor, amintiți-vă că majoritatea hotelurilor includ costurile de transfer de la aeroport în ofertă.

De ce merită să vizitați Nadi

Nadi este un oraș situat în partea de vest a celei mai mari insule din Fiji, Viti Levu. Deși nu sunt prezenți mai mulți de 50.000 de locuitori, incluzându-i pe cei din suburbii, Nadi este al treilea cel mai populat oraș din țară.

Unul dintre motivele care atrag numeroși turiști în Nadi este clima – indiferent de perioada anului, temperaturile sunt în jur de 30 de grade Celsius. Totuși, cea mai potrivită perioadă pentru o vacanță este între mai și octombrie, când temperaturile sunt mai îndurătoare, iar precipitațiile considerabil mai scăzute.

Nadi este cunoscut și drept „Poarta către Fiji”, datorită mixului de culturi din oraș. Aici veți putea cunoaște obiceiurile, bucătăria și muzica tradițională din mai multe zone ale țării, fiind locul ideal din care să plecați către o nouă aventură pe una din cele peste opt sute de insule din Fiji. 

Puteți vizita întreaga insulă Viti Levu într-o călătorie organizată de oricare din agențiile de turism locale. Acestea sunt specializate în grupuri mici și medii, și pun la dispoziție ghizi care să vă ajute cu orice solicitare.

Dat fiind interesul turiștilor pentru Nadi, orașul a dezvoltat o infrastructură hotelieră și gastronomică bogată. Deși toate restaurantele din zonă oferă preparate delicioase, recomandarea turiștilor este Tu’s Place, pe Queens Road, Martintar. Și odată ajunși în Nadi, nu ezitați să gustați fructele locale – probabil cele mai dulci și aromate din câte veți gusta vreodată!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Fiji pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Fiji pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Fiji, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Fiji?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Fiji atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Fiji