Meniu

Căutați bilete de avion Gambia - spre Gambia

Gambia

 • Banjul
 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC +0
  Valută: Dalasi (GMD)

 • Când să vizitați Gambia?

  Cea mai bună perioadă în care puteți vizita regiunea este sezonul uscat, între Noiembrie și Iunie. În această perioadă, temperatura medie este de 25 de grade Celsius.

 • O călătorie cu adrenalină

  Dacă vreți să simțiți din plin natură sălbatică, vă provocăm să faceți o vizită la Kachikally Museum and Crocodile Pool din Bakau. Aici veți găsi 80 de crocodili domesticiți, cu care puteți interacționa.

 • Negocierile – o tradiție a locului

  Pe parcursul vizitei în Gambia este recomandat să urmați tradiția locală și să negociați prețurile cu vânzătorii. Bazarul Albert este cel mai mare din capitală, iar aici puteți obține reduceri de 30-40% din prețul inițial.

De ce merită să vizitați Banjul

Situat pe insula St. Mary, Banjul este capitala și al patrulea cel mai mare oraș din Gambia. Zona încântă vizitatorii nu numai prin bucătăria locală, bazată pe fructe proaspete, ci mai ales prin amabilitatea localnicilor și rata scăzută de criminalitate. 

Orașul a fost fondat în 1816 ca bază pentru armata Imperiului Britanic. După ani de colonialism, țara și-a recăpătat independența în 1965, schimbând numele capitalei din Bathurst în Banjul.

Dacă vreți să cunoașteți mai multe despre trecutul regiunii, vă recomandăm să vă opriți la Muzeul Național al Gambiei, unde veți putea admira exponate din timpul colonizării britanice, dar și obiecte tradiționale de artizanat.

De departe, atracția principală din Gambia este natura sălbatică, a cărei măreții o puteți admira în timpul unei vizite la Parcul Național Râul Gambia sau la Rezervația Naturală Abuko. Aici veți întâlni animale sălbatice, cum ar fi maimuțe, girafe sau elefanți. De asemenea, vă recomandăm mlaștinile din zona Kankujereh, unde puteți admira diferite specii de păsări. 

O vacanță în Banjul nu este completă dacă nu încercați preparatele culinare tradiționale precum benachin (pește sau carne preparată cu chili, lămâie, roșii, dovleac sau morcovi și varză), yassa (pește sau pui prăjit cu ceapă, cartofi și orez) sau jollof (orez cu bucăți de carne sau de pește, legume și nucșoară, ghimbir și chimion.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Gambia pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Gambia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Gambia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Gambia?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Gambia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Gambia