Meniu

Căutați bilete de avion Isle of Man - spre Isle of Man

Isle of Man

 • Isle Of Man
 • Informații generale

  Limba oficială Manx, Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Liră sterlină (GBP)

 • Lirele Manx

  Moneda de pe insulă este lira Manx, echivalentul lirei sterline, unanim acceptată. Din fericire, puteți să faceți conversia monedei locale în oricare alta de circulație internațională, nu doar din lire sterline. 

 • Legendele insulei

  Conform istorisirilor, Insula Man a luat naștere ca rezultat al unei lupte legendare dintre semizeul MacCoole și un războinic englez, în urma căreia o parte din teritoriul irlandez a fost rupt și aruncat în larg.

 • Pisicile unice

  Datorită izolării îndelungate pe insulă, majoritatea pisicilor de aici au o caracteristică aparte – lipsa cozii. Rasa Manx este renumită astăzi printre iubitorii felinelor și atrage pe cei mai mulți dintre ei să le cunoască în habitatul lor natural.

   

Insula Man – evadare din tumultul urban

Insula Man (Isle of Man) este o insulă din Marea Irlandeză, cu o suprafață de nu mai mult de 600 km pătrați și o populație de 80.000 de locuitori. Destinație perfectă pentru vacanțe de reconectare cu natura, regiunea este preferată pentru priveliștile verzi ale dealurilor din apropiere, dar și pentru coasta stâncoasă și plajele curate și însorite. Ajunși aici pentru câteva zile într-un city break sau poate pentru un sejur prelungit, puteți începe prin a face un tur al insulei cu mașina ori cu trenul. 

Majoritatea rezidenților își desfășoară activitatea în Douglas, capitala insulei. Tot în Douglas veți putea găsi și atracțiile principale ale insulei: edificii moderne, muzee și galerii de artă. Dacă sunteți firi sportive, merită să vizitați orașul la pas pentru că veți fi pătrunși de atmosfera similară unui orășel de provincie tradițional celtic. 

Ca atracții culinare, vă recomandăm oricare dintre restaurantele din regiune. Dintre toate, preferatul turiștilor este 14 North (de pe 14 North Quay), însă pe listă putem include și cafeneaua Little Fish sau localul Filbeys, aflat pe East Quay. 

Desigur că dacă v-ați dedicat o întreagă vacanță vizitării insulei, veți poposi la un moment dat și în pitorescul orășel al insulei, Patrick. Situat în nordul insulei, acesta este faimos pentru frumoasele pajiști denumite de către localnici „moors”. Cea mai potrivită perioadă în care să vizitați această insulă este toamna, când culorile par să picteze un tablou feeric. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Isle of Man pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Isle of Man pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Isle of Man, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Isle of Man?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Isle of Man atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.