Meniu

Căutați bilete de avion spre India

India

 • Panaji
 • Mumbai
 • Informații generale

  Limba oficială Hindi, Engleză
  Ora locală: UTC +5.5
  Valută: Rupia indiană (INR)

 • Masajul indian

  Dacă sunteți epuizați după o zi lungă de explorări, vă încurajăm să încercați un masaj indian. Costă aproximativ 15 dolari și vă relaxează până la oase.

 • Cea mai frumoasă plajă din lume

  Dacă plănuiți să vizitați regiunea cu mașina, faceți o excursie până la plaja Palolem, considerată cea mai frumoasă din lume.

 • Cascada Dudhsagar

  Tot în regiune, în Sonaulim, veți găsi cascada Dudhsagar, a cărei cădere de apă este impresionantă, cu o înălțime de 310 metri și o lățime de 100 de metri.

De ce merită să vizitați Panaji

Panaji este un oraș situat în vestul Indiei, pe coasta Mării Arabiei, în statul Goa. Veți găsi aici tradiționalele case cu acoperiș roșu, arhitectura portugheză incredibilă și o mulțime de alei înconjurate de arbuști și acacia, orașul fiind o adevărată grădină urbană.

Totuși, Goa este un stat diferit față de restul Indiei. Aici, religiile hindusă și catolică se împletesc armonios, și puteți simți influențele europene rămase de la coloniile portugheze ajunse aici în secolul 15. Această cultură încă este prezentă și o puteți observa atât în numele localnicilor, cât și cel al străzilor.

În timpul unei vacanțe în Panaji merită să vizitați sanctuarul păsărilor, numit după un ornitolog faimos, Salim Ali. Este situat la mai puțin de 8 kilometri distanță de oraș și este unul dintre cele mai mari și mai frumoase locuri de profil din întreaga Indie. Puteți ajunge acolo luând o mașină până la portul Ribandar, și cu feribotul până la Chorão.

Atât orașul, cât și împrejurimile vă vor fascina cu bogăția și sălbăticia naturii. Locul este caracterizat de plaje înconjurate de câmpuri de orez, păduri cu animale sălbatice, și de mirosul fructelor exotice, în special ananas, nucă de cocos, mango și banană.

În afară de sanctuarul păsărilor, în regiune veți mai găsi o mulțime de parcuri naționale în care puteți admira natura în sălbăticie. Vă recomandăm să vizitați Netravali și Madei, dar și Plantația Tropicală, unde un ghid privat vă va da detalii despre originea fiecărui condiment cultivat.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre India pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre India pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre India, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre India?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre India atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre India