Meniu

Catania Hanovra - Căutați bilete de avion

Hanovra

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Accesul... pe plan înclinat

  Vizitați noul sediu al Primăriei din Hanovra între februarie - noiembrie, accesul spre turnul său, cu o panoramă de neuitat, făcându-se cu un ascensor pe plan înclinat (de până la 17 grade), cu podea de sticlă transparentă. Costă numai 3 euro.

 • Să petrecem!

  Dacă v-ați rezervat vacanța pentru lunile iunie-iulie, atunci veți avea parte, vreme de 10 zile, de petrecerea anuală Târgul Trăgătorilor, cu un parc de distracții, concerte, reprezentații de teatru dar și răsfățuri culinare de la standuri stradale.

 • Circuitul... roșu

  Roter Faden este circuitul turistic al orașului Hanovra, o rută de 4.2 km, de-a lungul căreia veți putea admira numeroasele sale obiective turistice. La pas, o astfel de promenadă se parcuge în mai puțin de o oră.

De ce merită să vizitați Hanovra?

Hanovra este locul ideal pentru petrecerea unei vacanțe în care să vă relaxați. Pe lângă admirat clădiri cu arhitectură tradițională germană, precum cele din apropierea Străzii Ballhofplatz, un alt mod de a vă petrece o zi relaxantă în zonă este organizând un picnic pe malul Râului Leine sau al Lacului Maschsee, ori chiar într-una dintre frumoasele grădini regale Herrenhauser sau în Parcul Marschpark (din apropierea primăriei). Vă veți alătura sutelor de localnici care își petrec timpul în aer liber, cot la cot cu turiștii, într-o armonie perfectă. Cu ce mai puteți umple timpul în vacanță? Puteți încerca să vizitați împrejurimile Hanovrei, de pildă cochetele orășele Hildesheim și Pattensen, amândouă găzduind edificii aflate pe lista Patrimoniului UNESCO. Un loc de neratat aici ar fi Marktplatz, considerată a fi una dintre cele mai frumoase piețe urbane din lume. Cu ce anume se distinge bucătăria din Saxonia Inferioară? În timpul vacanței în Hanovra, veți afla răspunsul la întrebare încercând delicatesele tradiționale care constau în faimoșii cârnați din carne de porc, vânat sau meniuri din pește - de apă dulce, bibanul roșu sau păstravul, ori de apă sărată, plătica. Tot aici veți putea degusta delicioasele turtițe din făină de tărâțe cu smântână și vin alb, respectând întru totul rețeta Casei regale de Welf (Welfenspeise). Toate aceste bunătăți și nu numai le puteți regăsi în meniul restaurantelor Bavarium, Broyhan Haus și Reimanns Eck.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Catania spre Hanovra pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Catania spre Hanovra pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Catania spre Hanovra, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Catania spre Hanovra?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Catania spre Hanovra atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Catania Hanovra

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Hanovra!

Alegeți hotel în Hanovra