Meniu

Chişinău Amsterdam - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Amsterdam

 • Informații generale

  Limba oficială Olandeză, Frizonă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Cardul Amsterdam

  Puteți cumpăra un card special cu care puteți beneficia de reduceri la transport, diverse muzee și tururi – acesta are opțiuni de 24, 48 sau 72 de ore și vă permite să vedeți cât mai multe atracții, făcând și economie în același timp. 

 • Ciclismul în Amsterdam

  Amsterdam este orașul mersului cu bicicleta! Puteți închiria foarte simplu și rapid – aveți grijă însă! Ca biciclist, trebuie să respectați toate regulile de trafic și să nu părăsiți banda special destinată bicicletelor. 

 • Muzeul Van Gogh

  Acesta este unul dintre cele mai vizitate muzee din lume – aici veți găsi peste 200 de opere de artă ale pictorului, dar și desene și scrisori ale acestuia. 

De ce ne place Amsterdam

Capitala Olandei este situată în partea vestică a țării, fiind cel mai mare oraș al acesteia, cu o populație de peste 1 milion de locuitori. Amsterdam este al cincilea cel mai vizitat oraș din lume, atrăgând peste 4 milioane de turiști anual. 
Ce puteți face în Amsterdam?
Turul Canalului – Amsterdam este un oraș foarte frumos și merită o plimbare, dar să admirați orașul și râul este ceva cu adevărat deosebit. Aceste tururi durează în jur de o oră și sunt un punct de plecare esențial în a descoperi această destinație. 
Turul de bicicletă – neapărat de bifat, cultura transportului cu bicicleta este extrem de dezvoltată în oraș. 
Ce puteți vizita în Amsterdam?
Muzeul Van Gogh adăpostește opere ale faimosului pictor olandez, așadar nu trebuie ratat. Piața Dam este cea mai activă din oraș – aici au loc numeroase evenimente și festivaluri. 
Piața de Flori este, de asemenea, un punct de atracție important – întinderile de lalele sunt nemaipomenite! 
Ce trebuie să savurați în Amsterdam?
Brânza (Olanda este faimoasă pentru brânzeturile sale)  - cele mai populare sunt Edam și Gouda, rijsttafel (tip de orez unic în Amsterdam, inspirat din bucătăria din Orientul Îndepărtat), oliebol (desert specific, preferat mai ales în lunile de iarnă) și Jenever (tip de băutură cunoscut sub denumirea de lichior cini – există două varietăți, vechi și nou).  

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Chișinău spre Amsterdam pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Chișinău spre Amsterdam pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Chișinău spre Amsterdam, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Chișinău spre Amsterdam?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Chișinău spre Amsterdam atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Chişinău Amsterdam

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Chişinău - Amsterdam

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Amsterdam!

Alegeți hotel în Amsterdam