Meniu

Chişinău Roma - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Roma

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Mâncare

  Pentru o experiență completă, înscrieți-vă la un tur prin Eating Italy Food Tour. Plus, de încercat: carciofi alla Giuda (anghinare în stil evreiesc), prăjiturile proaspăt coapte din Ghetoul Evreiesc, dar și un panini deliciuos de la Bread-In!

 • Roma de la înălțime

  Mergeți la clădirea Torturilor de Nuntă (Monumentul Național al lui Victor Emanuel II) pentru o priveliște incredibilă. La fel de bine, puteți merge pe cel mai înalt punct al Romei – Monte Mario – care nu este atât de cunsocut printre turiști.

 • Turul nocturn al fantomelor și misterelor

  Timp de o oră și jumătate, explorați orașul sub luminile romantice ale serii alături de un ghid care vă va purta la atracții de top, dar și pe străduțe întortocheate, povestindu-vă mituri și legende terifiante ale locurilor. Deosebit!

Roma

Supranumită Orașul Etern, Roma este leagănul pentru la dolce vita – fără îndoială, se pot scrie cărți întregi despre clădirile pline de istorie, despre bisericile în stil baroc, despre spiritul vivace al italienilor, dar și despre mâncarea făcută parcă pentru hedoniști. De oriunde ați fi, cu siguranță ați auzit deja de Colosseum (considerat ca fiind și simbolul Romei), Pantheon (cel mai mare dom până la începutul erei moderne, a fost considerat singura clădire perfectă din punct de vedere arhitectural din lume), Fontana di Trevi (de obicei supraaglomerată din cauza turiștilor – este recomandat să mergeți fie dimineața, fie seara târziu – astfel, vă puteți bucura și de luminile deosebite) sau Vatican (este indicat să rezervați biletele online – astfel veți evita ore întregi de stat la cozi).  Dar ce altceva mai merită văzut?

Forul Roman – aici veți găsi ruine ale clădirilor datând de pe vremea Imperiului Roman, inclusiv Columna lui Traian, Arcada lui Titus, dar și Circus Maximus.

Piazza Navona - una dintre cele mai cunoscute spații publice ale Romei vă oferă posibilitatea să explorați restaurante cochete și gelaterii ispititoare în timp ce vă bucurați de stilul baroc al clădirilor, afișat din abundență.

Trastevere (“Peste Tibru”) – odată ce traversați râul, veți simți instant o energie diferită, mult mai boemă în aer. Cu străduțe pietruite și zeci de magazine micuțe cu obiecte handmade sau parfumuri, veți iubi instant cartierul datorită aspectului său de bijuterie vintage.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Chișinău spre Roma pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Chișinău spre Roma pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Chișinău spre Roma, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Chișinău spre Roma?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Chișinău spre Roma atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Chişinău Roma

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Chişinău - Roma

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Roma!

Alegeți hotel în Roma