Meniu

Liverpool Zurich - Căutați bilete de avion

Zurich

 • Informații generale

  Limba oficială Germană, Franceză, Italiană, Retoromană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Franc elvețian (CHF)

 • Ce trebuie să savurați în Zurich?

  Noi am încercat și ne-au plăcut: fondue (brânză caldă topită în care se înmoaie bucăți de pâine, la aceasta adăugându-se uneori cartofi fierți) și zürcher Geschnetzeltes (vită servită cu un sos special făcut din smântână, ciuperci și vin alb).

 • Viața de noapte

  Zurich are o viață de noapte foarte activă. Miezul distracției se află în Niederdorf, Centrul Vechi. Aici puteți alege din numeroasele baruri, cafenele, cluburi de noapte și restaurante.

 • Shopping în Zurich

  În Zurich, produsele tipice locale sunt ceasurile de mână, ceasurile cu cuc, ciocolata și varietățile de brânză. Dacă sunteți în căutarea unui centru de cumpărături, mergeți pe strada Bahnhofstrasse – aici e inima shopping-ului!

Ce trebuie să știți despre Zurich

Capitală a Elveției, dar și cel mai mai mare centru cultural și economic al țării, Zurich este un oraș de o frumusețe deosebită. Situat la marginea Alpilor, acesta adăpostește și lacul Zurich. Orașul este cunoscut și pentru faptul că este casă pentru sediul FIFA. ETH (Eidgenössiche Technische Hochschule) și Universitatea Zurich (Universität Zürich) sunt printre cele mai bune universități din Europa. Zurich este în top și când vine vorba de orașe cu o calitate crescută a vieții – așadar, dacă vreți să vă relocați, aici este cel mai indicat! 
Ce nu trebuie să ratați în Zurich?
Zurich Fest, ținut o dată la fiecare trei ani, este un festival de muzică extrem de așteptat la nivel național. Aici, puteți asculta muzică, puteți explora parcul de distracții sau puteți să vă alăturați diverselor activități adiacente. 
Muntele Pilatus, cu o înălțime de 2.132 metri, vă oferă posibiltatea de a vă bucura de niște priveliști deosebite asupra lacului Lucerne – întreaga zonă are o frumusețe unică.
Biserica Fraumünster Church, construită de regele Lois în anul 853 D.H, are o arhitectură impresionantă, fiind și una dintre cele mai vizitate atracții din Elveția. 
Vă recomandăm, de asemenea, și Kunsthaus Zurich – aici veți găsi o serie de monumente istorice din Epoca Medievală până în secolul 20. Tot aici, puteți admira opere semnate de Picasso, Beckhmann, Corinth și Chagall.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Liverpool spre Zurich pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Liverpool spre Zurich pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Liverpool spre Zurich, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Liverpool spre Zurich?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Liverpool spre Zurich atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Liverpool Zurich

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Zurich!

Alegeți hotel în Zurich