Meniu

Lyon Bari - Căutați bilete de avion

Bari

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • O bere rece în aer liber

  Este permis să beți alcool în public în Bari. Seara, puteți cumpăra o bere (ex.: Peroni la €1) sau mâncare la pachet de la Molo San Nicola, Lungomare sau Piazza Mercantile.

 • Nu doar în vârf de sezon

  În Bari vă puteți bucura de vreme bună tot timpul anului. Dacă nu vă place căldura, mergeți acolo în septembrie sau octombrie – nu va fi foarte cald, dar vă veți putea bucura de plajă.

 • Cum să ajungeți de la aeroport

  Puteți ajunge în Bari cu transportul în comun, linia 16 (€1-1.5) sau cu metroul; cel mai rapid va fi cu taxiul (peste €20) sau cu o mașină închiriată. O altă opțiune ar fi autobuzul-navetă Tempesta (€4).

   

De ce merită să vizitați Bari?

Situată în sudul Italiei, Bari este destinația de vacanță perfectă pentru cei aflați în căutare de răsărit de soare, mâncare gătită ca la mama acasă, mare albastră strălucitoare și localnici ospitalieri. Absența aglomerației și haosului tipic sudist, localurile cu specific turistic, arhitectura frumoasă, bucătăria delicioasă și prețurile relativ mici – toate vă ispitesc în Bari.
Trebuie neapărat să vedeți Barri Vechia, aflat pe o peninsulă, cu străduțe înguste, monumente și piețe animate, precum Piazza Mercantile. Apoi, explorați și Castelul Svevo și Lungomare - o promenadă pe faleză; vizitați și biserica numită după Sfântul Nicolae, dar și faimoasa piața de pește de la Molo San Nicola. Dacă vă place shopping-ul, vacanța nu este completă dacă nu explorați și zona mai tânără a orașului, Borgo Murattiano.
Des întâlnite în sudul Italiei, focaccia și calzone di cipolla se găsesc și în fiecare brutărie bareză (panificio) sau focaccerie, la un preț de €1. Merită să degustați și orechiettele bareze (paste de forma unei urechi) sau specialitățile locale – sgagliozze și popizze (turtițe din mălai), dar și panzerotti (găluște prăjite).
Zona rurală, cu orașe mici de-a lungul zonei de coastă, atrage turiștii cu plaje curate, arhitectură tipic sudică și peisaje de vis. Printre locurile de vizitat aici se numără Alberobello, faimoasă pentru casele sale unice “trulli”, Polignano a Mare cu falezele uimitoare și plaja Matera – ascunsă printre stânci – locuri de neratat în următoarea vacanță!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Lyon spre Bari pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Lyon spre Bari pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Lyon spre Bari, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Lyon spre Bari?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Lyon spre Bari atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Lyon Bari

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bari!

Alegeți hotel în Bari