Meniu

Lyon Sevilia - Căutați bilete de avion

Sevilia

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Când să vizitați Sevilla?

  Sevilla este orașul cu cel mai cald climat din întreaga Spanie, iar pe timpul verii, temperaturile ajung la 40 de grade Celsius la umbră. Dacă plănuiți să faceți drumeții, este mai indicat să vă planificați un city break primăvara sau toamna.

 • Triana artistică

  Cartierul Triana este cunoscut pentru comercializarea obiectelor din ceramică artizanale. Faimoase sunt, însă și petrecerile ce se întind până dimineața în barurile de tapas, la care trebuie să participați măcar o dată!

   

 • Întâlniri la umbra...ciupercii

  Cel mai futurist edificiu din oraș, Metropol Parasol a fost construit în 2011 și este locul de întâlnire al localnicilor. Pentru turiști, este un punct de reper cunoscut drept „ciuperca”. 

Sevilla: orașul din basme, marcat de influențele romane și arabe

Capitala Andaluziei fascinează nu doar prin frumusețea arhitecturală, dar și prin abundența de coride și ringuri de flamenco. Stăpânirile romane și arabe și-au lăsat amprenta peste tot prin Sevilla, începând cu monumentele stradale, cu decorațiunile și ornamentele clădirilor, și până la însuși simbolul orașului, Turnul Giralda.

Ansamblul monumental unic aflat în Plaza de España, piața principală a orașului, reprezintă unul dintre obiectivele turistice cele mai îndrăgite în vacanță. Acesta este Reales Alcazares, un complex de palate și clădiri regale, cu grădini fascinante și pavaje colorate în albastrul ceramic faimos azulejos, în fața căruia s-a amenajat un canal cu patru punți suspendate. Dacă vreți să vă simțiți parte din basmele cu prinți și prințese în acest city break, vă recomandăm să vă rezervați o zi și să vizitați această zonă.  

Un alt loc pe care trebuie să îl bifați odată ajunși în Sevilla este Plaza de Toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla, una dintre cele mai vechi coride din întreaga lume. 

Iar dacă vreți să vă potoliți foamea după o zi de hoinărit prin orașul spaniol, aveți mai multe opțiuni să vă răsfățați papilele gustative. Bucătăria andaluză vă pune la dispoziție preparate alese, precum gazpacho (o supă rece din roșii), chincharrones de cadiz (bucățele din carne de porc însoțite de crutoane de pâine), tortilla de patatas (omletă cu cartofi), dar și tapas, gustările oferite de meniurile mai tuturor localurilor din zonă. 

 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Lyon spre Sevilia pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Lyon spre Sevilia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Lyon spre Sevilia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Lyon spre Sevilia?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Lyon spre Sevilia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Lyon Sevilia

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Sevilia!

Alegeți hotel în Sevilia