Meniu

Suceava Denpasar - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Denpasar

 • Informații generale

  Limba oficială Indoneză
  Ora locală: UTC +8
  Valută: Rupia indoneziană (IDR)

 • Miriada de restaurante

  Cei care nu vor să-și încheie vacanța fără să fi încercat toate bunătățile indoneziene pot vizita străzile Teuku Umar și Cok Agung Tresna. Ambele sunt pline de restaurante care se întrec în măestrie culinară.

 • Dansurile tradiționale

  În luna iulie a fiecărui an, străzile din Denpasar se umplu de culori și muzică, semn că a început Pesta Kesenian Bali Festival. Aici veți putea admira dansurile tradiționale și cunoaște adevăratul spirit al insulei.

 • În căutare de suveniruri

  Cel mai potrivit loc din care să cumpărați mâncare, condimente sau obiecte de artizanat este piața centrală Badung din Jalan Gajah Mada. Aceasta se deschide foarte devreme, așa că nu amânați vizita ca să fiți siguri că prindeți cele mai bune oferte.

De ce merită să vizitați Denpasar

Denpasar este capitala insulei indoneziene Bali, care este vizitată de aproximativ 10 milioane de turiști anual. Orașul este centrul administrativ, economic și cultural principal și, deși nu lasă cea mai bună primă impresie, o scurtă plimbare o să vă facă să vă răzgândiți.

Când vă gândiți la o vacanță în Bali, probabil că primul lucru care vă vine în minte sunt terasele de orez și templele de pe stânci. Denpasar, însă, arată complet diferit. Aici veți găsi un mix cultural și o mulțime de centre comerciale, restaurante și parcuri. 

Dacă vreți să cunoașteți viața tipică a orașului, vă recomandăm o plimbare pe străzile aglomerate, unde puteți admira standurile localnicilor și arhitectura tradițională. Piața Alun-Alun Puputan, Centrul de cultură din Bali sau templele bogat decorate din secolul 14 sunt, de asemenea, unele dintre cele mai populare atracții din oraș.

Specialitățile culinare indoneziene pot fi cel mai bine savurate în restaurant sau baruri. Cele mai faimoase preparate sunt sate ayam (frigărui de pui în sos de nucă), mie goreng (orez cu legume, tofu sau pui), nasi goreng (orez prăjit cu topping), mie goreng (tăiței prăjiți cu topping) și babi guling (porc fript). Le puteți încerca pe toate la restaurantele Gong, Tamade sau Fat Gajah.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Suceava spre Denpasar pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Suceava spre Denpasar pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Suceava spre Denpasar, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Suceava spre Denpasar?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Suceava spre Denpasar atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Suceava Denpasar

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Denpasar!

Alegeți hotel în Denpasar