Meniu

Stuttgart Koln - Căutați bilete de avion

Koln

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Un oraș al toleranței

  Una dintre cele mai mari parade din lume ale comunității LGBT, dar și cea mai mare din Germania – Ziua Christopher Street – are loc în Cologne.

 • Casa apei de colonie

  Producția acestui parfum special a început în secolul 18. Rețeta a rămas secretă până în zilele noastre și este deținută în continuare de familia creatorului aromei unice, originale.

 • Un număr record de localuri de tip pub

  În Cologne există peste 3 000 de pub-uri, fapt ce plasează orașul pe primul loc în Germania în ceea ce privește numărul de astfel de localuri raportat la numărul de locuitori.

   

De ce merită să vizitați Cologne (Köln)?

Al patrulea oraș cel mai populat din Germania, Cologne este centrul cultural și economic al regiunii Renania de Nord – Westfalia. Fiind unul dintre cele mai vechi orașe germane, ridicat în jurul anilor 50 d.Hr. de către împărăteasa Agrippina, a avut un rol important în timpul Imperiului Roman. Timp de 20 de ani, prin secolele 18-19, Cologne a fost alipit Franței. 
În prezdent, în vitrina sportivă a orașului strălucește clubul sportiv FC Köln cu propriul stadion, Rhein Energie, care poate găzdui peste 50 000 de oameni. Atmosfera specială a orașului este dată de către localurile drăguțe și berăriile din jurul pieței principale, pe care trebuie să le explorați dacă ajungeți aici în city break. Cea mai populară bere a zonei este Kölsch, iar Cologne în sine este un oraș surprinzător de accesibil ca prețuri pentru turiști.
În fiecare an are loc un carnaval în oraș, considerat de localnici al cincilea anotimp. Costumele colorate, muzica, paradele descriu perfect temperamentul locuitorilor acestei regiuni, joc în care sunt atrași, bineînțeles, și turiștii.
Dacă sunteți iubitori de artă, trebuie să vizitați Muzeul Ludwig când mergeți la Cologne în city break – aici veți putea admira, printre altele, lucrări ale lui Pablo Picasso și Andy Warhol. Recomandăm, de asemenea, și muzeul ciocolatei. Cei ce își doresc o priveliște de vis ar trebui să urce în zgârie-nori: Köln-triangle oferă o priveliște incredibilă asupra întregului oraș sau chiar asupra Düsseldorf-ului.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Stuttgart spre Koln pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Stuttgart spre Koln pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Stuttgart spre Koln, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Stuttgart spre Koln?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Stuttgart spre Koln atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Stuttgart Koln

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Stuttgart - Koln

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Koln!

Alegeți hotel în Koln