Meniu

Tallinn Craiova - Căutați bilete de avion

Craiova

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Fântâna muzicală

  În parcul din apropierea clădirii prefecturii vă veți bucura de spectacolul oferit de Fântâna Muzicală. În serile calde de vară atrage sute de oameni – cu siguranță nu trebuie ratat!

 • Orașul câinilor

  În Craiova s-ar putea să întâlniți mulți câini hoinari pe străzile orașului. Este, într-adevăr o priveliște neobișnuită turiștilor, însă aveți grijă să îi evitați pe cât se poate.

 • Simbol al dragostei

  Dacă vreți să vă mărturisiți sentimentele față de persoana iubită, puteți amplasa aici un lacăt al dragostei cu numele vostru inscripționat. Îl puteți atașa pe balustrada podului din Grădina Botanică a Craiovei.

De ce merită să vizitați Craiova?

Ridicat de către daci și mai apoi cucerit de romani, acest oraș a atins apogeul dezvoltării sale abia în secolul 19, mai apoi fiind puternic afectat de nenumăratele epidemii. Astăzi, însă, mulțumită celor două universități ale sale, Craiova a crescut ca centru academic, devenind capitala culturală a regiunii. Cu alte cuvinte, un oraș numai bun pentru un city break.
Atracțiile arhitecturale ale locului sunt reprezentate de bisericile medievale ortodoxe: Biserica Madona Dudu, Catedrala Sfântul Dumitru sau Biserica Mănăstirii Coșuna, din afara orașului. Craiova mai găzduiește și una dintre cele mai frumoase clădiri-prefectură din România (Prefectura Județului Dolj). Dacă vreți să aflați mai multe despre folclorul românesc, vizitați Muzeul Regional al Olteniei din Casa Băniei. Un alt punct turistic îl constituie Palatul Jean Mihail, construit în stil neo-baroc, care este gazdă a Muzeului de Artă și a câtorva lucrări marcante ale lui Constantin Brâncuși, renumitul artist român.
Pentru cei care se află pentru prima dată în oraș: trebuie neapărat să vizitați Parcul Nicolae Romanescu - este unul dintre cele mai frumoase parcuri naturale din estul Europei. De neratat în city break! În centrul istoric veți descoperi restaurante precum Casa Ghincea, unde atât mâncarea, muzica ambientală cât și decorul vă vor ajuta să descoperiți spiritul românesc. Localnicii vă vor recomanda deopotrivă Carul din Stele, unde veți avea ocazia să gustați din tochitura ardelenească.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Tallinn spre Craiova pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Tallinn spre Craiova pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Tallinn spre Craiova, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Tallinn spre Craiova?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Tallinn spre Craiova atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Tallinn Craiova

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Craiova!

Alegeți hotel în Craiova