Meniu

Veneţia Torino - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Torino

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul grisinelor

  Numele neoficial al orașului este „Grissinopoli”, datorită faptului că aici au fost create primele grisine. O poveste spune că însuși Regele Victor Emanuel, care a înfăptuit unificarea Italiei, avea o pasiune pentru acestea.

 • Torino la 360 de grade

  Turnul de 170 de metri Mole Antonelliana este considerat a fi simbolul regiunii Torino. Terasa acestuia, de pe care puteți vedea întreaga priveliște, este accesibilă numai cu ajutorul unui ascensor, de asemenea panoramic.

 • Permisul pentru ciocolată

  Cu un “permis choco” puteți participa la un tur cu ghid al celor mai importante cafenele, patiserii și cofetării care produc savuroasa ciocolată cunoscută în zonă.

De ce merită să vizitați Torino?

Primul lucru care vă va captiva odată ajunși în Torino este arhitectura sa, un mix de stiluri baroc și Art Nouveau. Clădirile rezidențiale din centrul istoric și străzile pavate vor transforma city breakul în acest oraș într-o călătorie în timp.
În Piazza San Carlo veți găsi Palazzo dell’Accademia delle Scienze, care găzduiește Museo Egizio, cea mai mare expoziție de artă a Egiptului Antic din lume. Tot în apropiere veți găsi Museo Nazionale dell’Automobile, pe Corso Unita d’Italia, dar și Catedrala orașului.
Datorită Muzeului Cinematografiei Naționale Italiene, Torino este locul ideal de city break pentru cinefili. Mai mult, terasa exterioară a muzeului oferă o priveliște deosebită către oraș, dar și către Alpii din depărtare.
Nu în ultimul rând, orașul vă va încânta cu sortimentele variate de ciocolată pe care le puteți degusta aici. Orașul are o tradiție de peste 50 de ani în acest domeniu, iar ca localuri pe care nu trebuie să le ratați vă recomandăm Farmacia Del Cambio. Ciocolata gianduiotti cu alune de pădure, servită alături de un pahar aromat de Martini sau Campari, reprezintă un adevărat răsfăț.
Ca mâncăruri tradiționale, turiștii recomandă risotto cu picioare de broască și fulgi de trufe, dar și cartofii gnocchi, vitello tonnato (vițel în sos de tot) și fonduta (brânză fondue).

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Veneţia spre Torino pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Veneţia spre Torino pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Veneţia spre Torino, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Veneţia spre Torino?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Veneţia spre Torino atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Veneţia Torino

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Torino!

Alegeți hotel în Torino