Meniu

Căutați bilete de avion din Estonia

Estonia

 • Tallinn
 • Informații generale

  Limba oficială Estoniană
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Artă din turtă dulce

  În decembrie-ianuarie, vizitați Galeria de Design și Arhitectură, unde se desfășoară Piparkoogi Maania, o nebunie din turtă dulce! Veți constata că atât timp cât materia primă folosită este îndrăgitul desert, cele mai ciudate capodopere sunt create!

 • Vă poftim la cafea

  Ristikheina Kohvik este cafeneaua favorită a localnicilor. Aici veți putea savura cele mai delicioase plăcinte din întreg orașul! Acest local se regăsește și în alte colțuri ale urbei, cum ar fi cartierul Pelgullin, în Piața Balit Jaam și în centru.

   

 • Să mergem la cină

  Pentru o cină copioasă, vă recomandăm localul din apropierea cafenelei Ristikheina Kohvik, anume Rataskaevu 16. Puteți încerca aici de la somon la grătar, la măruntaie de vită în sos de vin și broccoli, până la preparate pentru vegetarieni.

   

Tallinn – un oraș ca un basm de iarnă!

Capitala Estoniei se prezintă ca un oraș cu o istorie zbuciumată, cu o arhitectură ce reflectă tocmai acele vremuri, dar și ca un oraș impresionant, în care și cel mai pretențios turist și-ar găsi locul în cadrul unui city break. La tot pasul veți observa că acesta este un oraș cu un mare respect pentru comunitățile religioase. Pe lângă bisericile ortodoxe aparținând minorității rusești, există și multe biserici luterane, cea mai interesantă fiind catedrala gotică ridicată în anul 1243, situată pe dealul Toompea. 

Vă întrebați când este mai bine să mergeți în Tallinn? Noi recomandăm luna decembrie, atunci când centrul vechi este acoperit de zăpada strălucitoare, iar atmosfera târgului de Crăciun se răspândește peste tot. Atunci puteți achiziționa cele mai frumoase suveniruri: decorațiuni pentru pomul de Crăciun, mănuși și gustări tradiționale sau jucării pentru cei mici. Un patinoar este în fiecare an amenajat lângă clădirea primăriei, unde în jurul bradului imens toată lumea se adună să patineze, să cânte colinde și să se bucure de un pahar de vin fiert.

Dincolo de orice, din vacanța în Tallinn vă puteți întoarce acasă cu obiecte de artizanat, precum vase de ceramică, piese de mobilier, dar și obiecte din lut, bijuterii sau obiecte de vestimentație diverse. Pentru cei care nu se uită la prețuri, vă așteaptă buticurile de suveniruri de pe Strada Viru din centru. În căutare de chilipiruri, puteți vizita cartierul Rotermanni.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Estonia pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Estonia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Estonia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Estonia?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Estonia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Estonia