Meniu

Căutați bilete de avion din Martinica

Martinica

 • Fort de France
 • Informații generale

  Limba oficială Franceză
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Euro (EUR)

 • Fortăreața Saint-Louis

  Unul dintre locurile pe care nu vreți să le ratați sunt fortăreața Saint-Louis, creată în timpul domniei lui Louis XIII. Unele clădiri servesc astăzi drept muzeu.

 • Un oraș aglomerat

  Jumătate din populația insulei se află în Fort de France, adică aproape 150.000 de locuitori. Astfel, acesta este cel mai mare oraș din Antilele Mici.

 • Pentru iubitorii de plante

  Jardin de Balata este o grădină botanică cu exemplare vegetale din toată zona subtropicală. O veți găsi la aproximativ 10 kilometri de oraș, în direcția nord-vest.

De ce merită să vizitați Fort de France

Fort de France este capitala insulei Martinica, care face parte din teritoriile franceze de peste ocean. Orașul este localizaat pe coasta vestică a insulei, în golful care-I poartă numele. Aceasta insulă aparține arhipelagului Insulelor Caraibe din Antilele Mici.

Datorită faptului că insula este teritoriu francez, aici va trebui să respectați aceleași reglementări precum în Franța. Nu aveți nevoie de viză pentru o vacanță în Martinica, doar să vă rezervați biletele de avion și cazarea.

Până de curând, Fort de France nu a fost un punct de interes deosebit pentru turiști. În ultimii cincisprezece ani, însă, în urma îmbunătățirilor făcute de autorități, din ce în ce mai multe nave de croazieră ancorează la port.

Înainte să vă îndreptați către plajă, vă recomandăm să faceți o plimbare prin centrul orașului și să admirați clădirile renovate, pline de culoare, și parcul central. Aici veți putea asista la spectacolele de muzică live sau gusta mâncarea delicioasă. Cele mai bune locuri sunt The Yellow, pe Rue Victor Hugo 51, sau La Lucione, pe Route de Balata.

Pentru mai multe produse locale, de la fructe și legume la obiecte vestimentare, faceți o vizită la Grand Marché, pe Rue Blénac. Dincolo de toate obiectele de la vânzare, aici puteți cunoaște adevăratul spirit al orașului.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Martinica pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Martinica pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Martinica, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Martinica?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Martinica atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Martinica