Meniu

Căutați bilete de avion din Norvegia

Norvegia

 • Oslo
 • Bergen
 • Stavanger
 • Harstad
 • Trondheim
 • Tromso
 • Haugesund
 • Informații generale

  Limba oficială Norvegiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana norvegiană (NOK)

 • Parcul Vigeland

  G. Vigeland a fost desemnat în 1907 să creeze o fântână în parcul Frognerparken. Un proiect mic ce apoi a luat amploare – atât de mare, încât era încă în construcție la moartea sa, în 1943. A terminat prin a avea 121 de sculpturi cu 600 de personaje.

 • Muzeu pentru o singură navă

  Ne referim aici la Muzeul navei Fram - aceasta a fost construită pentru Fridtjof Nansen și a supraviețuit primei sale expediții prin Oceanul Arctic. Câțiva ani mai târziu, l-a transformat pe Roald Amundsen în primul om care a ajuns la Polul Sud!

 • Țipătul din Oslo

  Una dintre cele mai cunoscute picturi din lume - "Țipătul" lui Edvard Munch – este expusă la Muzeul Național de Artă, Arhitectură și Design din Oslo. Capodopera nu pare să aibă noroc – a fost furată de două ori până acum (recuperată în 2006). 

De ce ne place Oslo

Capitala Norvegiei este un oraș extrem de verde și eco-friendly, deși este în principal cunoscută ca fiind sediul pentru ceremonia de decernare a Premiilor Nobel. Primăria orașului – o clădire modernă monumentală – găzduiește acest eveniment an de an, păzind în același timp intrarea în portul urban. 
Oslo ocupă un loc confortabil între fiordul Oslofjorden și dealurile înconjurătoare. Datorită transportului urban ultra-dezvoltat, dar și datorită promovării transportului cu bicicleta, puteți explora orașul foarte simplu. Pe lângă centrul orașului, vă recomandăm să vizitați cetatea medievală Akershus, aflată în contrast puternic cu Opera Națională. La doar câțiva km nord depărtare de aceasta, se află un alt punct de atracție important – Palatul Regal. Acesta este înconjurat de parcul Slottsparken și de muzeul dedicat autorului Henrik Ibsen.
Holmenkollen, pe de altă parte, este o bucurie pentru iubitorii de sport – aici veți găsi și Muzeul de Schi, a cărui expoziție descrie evoluția acestui sport în cei aproximativ 4000 de ani de la apariție! 
Iubitorii de folk nordic ar trebui în schimb să meargă la Muzeul Norvegian de Folk de pe insula Bygdøy. Acest muzeu imens în aer liber ilustrează viața la sate și orașe între secolele 17 și 19. Veți putea vedea clădirile originale, diverse exponate și, în același timp, veți putea face o incursiune în viața de zi cu zi a norvegienilor. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Norvegia pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Norvegia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Norvegia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Norvegia?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Norvegia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Norvegia