Meniu

Căutați bilete de avion din Panama

Panama

 • David
 • Panama City
 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Balboa (PAB)

 • Shopping

  Pentru cumpărături, mergeți la Price Costco (numit Price Mart in Panama), la Do-it-Center (varianta din Panama pentru Home Depot) Furniture City (aici veți găsi mobilă americană) sau la supermarket El Rey. Chiriquí Shopping Center este alegerea cea mai potrivită dacă vreți să cumpărați haine sau mâncare.

 • Hoteluri

  Cele mai populare hoteluri sunt Aranjuez Hotel & Suites, Ciudad de David, Las Olas Beach Resort și Gran Hotel Nacional – acestea au cele mai bune recenzii de la călători.

 • Climă

  David este situat pe o câmpie, în zona de coastă (laguna Chiriquí), unde vă puteți bucura de o climă tropicală de savană – aici alternează verile uscate (decembrie-aprilie) cu iernile ploioase, iar temperatura medie anuală este de 32°C.

Ce trebuie să știți despre David

Situat în mod convenabil pe Autostrada Panamericană, orașul David este la doar 45 de minute de granița cu Costa Rica și la 6 ore și jumătate de Panama City. 
Cartierul San José de David este considerat a fi cel mai bogat din provincie, datorită producției agricole ridicate. David, deși este un oraș mic, oferă aproape aceleași servicii locuitorilor și turiștilor ca și capitala: restaurante, supermarketuri, farmacii, închirieri de mașini, hoteluri, aeroport internațional, centre de cumpărături etc. 
Dacă vreți să intrați în contact cu ceea ce înseamnă cultura locului, vă recomandăm să vizitați Catedrala San José de David, iar apoi să faceți o plimbare relaxantă prin Parcul Cervantes și Finca Dracula.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Panama pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Panama pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Panama, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Panama?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Panama atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Panama