Meniu

Căutați bilete de avion din Vietnam

Vietnam

 • Hanoi
 • Informații generale

  Limba oficială Vietnameză
  Ora locală: UTC +7
  Valută: đồng (VND)

 • Teatrul de Păpuși

  Teatrul Municipal de Păpuși este situat pe apă, iar tradiția spectacolelor datează de peste o mie de ani. Cel mai des, păpușile joacă scene din popor sau fragmente de legende.

 • Un ghid turistic și un ghid lingvistic

  Mulți dintre studenții din Hanoi sunt dispuși să ofere un tur gratuit în jurul orașului doar pentru a avea șansa de a-și îmbunătăți nivelul limbii engleze în timpul conversațiilor.

 • O priveliște aparte

  Cea mai apropiată de cer cafenea este cea de pe acoperișul hotelului Lotte. Aici veți putea gusta o cafea aromată și vă veți putea bucura de panorama orașului de la etajul 60.

De ce merită să vizitați Hanoi

Hanoi este un oraș care încă își reconstruiește imaginea în urma războaielor purtate aici. Totuși, în capitala Vietnamului veți găsi mâncare delicioasă, localnici mândri de originea lor, hoteluri luxoase la prețuri accesibile și o mulțime de scutere.

Unul dintre cele mai interesante locuri este templul budist Ngoc Son, situat pe o insulă din apropiere, lângă lacul Hoan Kiem. Dacă veți ajunge aici, urmați tradiția și alăturați-vă localnicilor care caută o țestoasă în apă. Aceștia cred că țestoasa are peste o mie de ani și că este o încarnare a strămoșilor. Legenda spune că aceasta a ieșit din lac și a ajutat Generalul Lê Lợi să alunge armata chineză din țară.

Totuși, lacul atrage numeroși vizitatori nu doar datorită țestoasei. Parcul din apropiere este unul din locurile preferate ale localnicilor în care se poate practica tai chi sau dans. Tot aici puteți cumpăra produse locale cu imaginea legendarei creaturi. Locul arată deosebit în special dimineața, când se ridică ceața asupra lacului, sau după înserat, când podul este iluminat.

Dincolo de toate acestea, merită să vă rezervați o vacanță în zonă în special pentru a cunoaște comunitatea locală, obiceiurile și tradițiile lor. Mâncarea este delicioasă, fiind caracterizată de folosirea aromatului coriandru. Vă recomandăm să încercați supa pho, pastele și orezul cu legume, dar și berea locală, hoi boi.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Vietnam pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Vietnam pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Vietnam, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Vietnam?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Vietnam atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Vietnam