Meniu

Monarch Airlines

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Monarch Airlines

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Monarch Airlines

Compania Monarch este una dintre principalele companii de linie din UK ce operează din cele 6 baze din UK - London Gatwick, Manchester, Birmingham, East Midlands, Leeds Bradford și London Luton unde își are și sediul. Cele mai frecvente zboruri către destinații de vacanță se realizează în zona Mării Mediterane și a Insulelor Canare și căre destinații de ski iarna – incluzând destinații din Croația, Cipru, Egipt, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Italia, Madeira, Portugalia, Spania și Turcia. Tuturor pasagerilor Monarch li se alocă câte un loc, dar pentru cei ce au preferințe speciale precum confortul, spațiul suplimentar pentru picioare, există posibilitatea de a-și selecta locul dorit.

Bagaje

Pentru bagajul de cală se permite o greutate de maxim 20kg pentru care se plătește o taxă de 13,5 – 46,5 euro iar greutatea acestora poate fi împărțită în maximum 5 piese de bagaj (după plata taxei pentru fiecare piesă). Pentru bagajele ce nu se încadrează în această limită se aplică o taxă suplimentară/kg. Greutatea maximă a fiecărei piese nu trebuie să depășească 32 kg. Orice piesă de bagaj care depășește această greutate nu va fi acceptată. Bagajul de mână nu trebuie să fie mai mare de 56 x 40 x 25cm (incluzând roțile și mânerele) și cu o greutate maximă de 10 kg, la care se poate adăuga o pungă mică cu produse duty-free. De asemenea, se poate împărți greutatea în două astfel de bagaje.
Citiți mai mult

Clase tarifare

Clasele tarifare sunt gândite astfel încât să permită o cât mai bună personalizare a serviciilor pentru a nu restricționa în niciun fel preferințele clienților în materie de serviciu la bord sau mese pentru a plăti exclusiv pentru ceea ce-și doresc, sub forma unor pachete. Flight only – include doar zborul cu toate taxele incluse Essentials Pack – zbor + loc rezervat în prealabil (cu loc suplimentar pentru picioare disponibil) + bagaj de cală de 23 kg + check-in online (o taxă suplimentară de 50 de euro este adaugată) Extras pack – zbor + loc suplimentar pentru picioare, bagaj de cală de 26 kg și check-in online (o taxă suplimentară de 100 de euro este adaugată)

Check-in online

Check-in-ul online se poate realiza între 28 de zile și 6 ore înainte de decolare pe toate rutele. Acesta permite check-in-ul pentru până la 9 pasageri odată. Procesul de check-in este simplu și rapid și poate fi realizat indiferent dacă se deține bagaj de cală sau nu, însă modificările de rezervare nu mai pot fi realizate după acest punct.

Flotă

Flota însumează o serie de 35 de aparate de tip Airbus A330-200 (2), Airbus A321-200 (25), Airbus A320-200 (8). Vârsta medie a flotei este de aproximativ 11 ani.

Hub

Aeroportul Luton din Londra este situat la aproximativ 56 km NV de centrul Londrei și la aproape 3 km de centrul orașului Luton din Bedfordshire, Anglia. Aeroportul este al 4-lea aeroport ce deservește Londra după Heathrow, Gatwick și Stansted și este unul dintre cele 6 aeroporturi internaționale din Londra alături de London City și Southend, fiind și al 6-lea ca număr de pasageri. Cele mai multe rute deservite de acesta sunt pe teritoriul Europei, deși există și unele rute de charter și zboruri de linie câtre destinații din nordul Africii și Asia. Aeroportul a fost deschis în mod oficial la data de 16 iulie 1938.

Mese

Se pot alege dintre mai multe tipuri de prânzuri și mic dejun: mic dejun-englezesc, vegetarian; prânz-normal, vegetarian; desert-pudding de ciocolată belgian Lily O’Briens. De asemenea, compania pune la dispoziție și mese speciale pentru copii. La alegere, există și o serie de gustări, băuturi și sandwich-uri care pot fi cumpărate la bordul avionului începând de la 4 lire. Băuturile includ vinuri și șampanie de cea mai bună calitate păstrate la rece dar și multe altele.

Servicii opționale

Programul de loializare al companiei Air China se numește Phoenix Miles și este primul program de acest fel lansat în China. Acesta este destinat recompensării celor care zboară cu regularitate atât local, cât și în alte țări prin Air China sau companiile partenere. Există bonusuri speciale la acumularea de mile pentru cei ce reușesc să atingă statutul de VIP-posesorii cardurilor Gold sau Platinum-30%, respectiv 50% bonus, iar pentru membrii Silver Card, 25%. Pentru pasagerii claselor Business și ai Clasei Întâi, este pus la dispoziție un lounge ce este deschis cu o oră înainte de primul zbor și până la ultimul și care este localizat în zona de așteptare a zborurilor domestice. Acesta.
Citiți mai mult