Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Geneva Cristofor Colombo Intl

Genova

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Localnici faimoși

  Exploratorul care a descoperit America, Cristofor Columb, este cea mai faimoasă persoană din Genova. Casa acestuia, la Casa di Colombo, a fost bine întreținută și poate fi vizitată în Piața Dante.

 • Districtul de pe deal

  Righi, districtul de pe deal, este locul din care vă puteți bucura cel mai bine de panorama întregii regiuni. Puteți ajunge acolo cu funicularul sau într-o plimbare lejeră.

 • Piața orientală

  La fel ca majoritatea orașelor mediteraneene, Genova abundă de piețe. Totuși, în Mercato Orientale merită să petreceți mai mult timp – veți găsi aici produse locale, inclusiv fructe de mare, legume și dulciuri.

De ce merită să vizitați Genova

Genova este un oraș situat în nord-vestul Italiei, pe coasta Mării Ligurice, pe de-o parte, și la poalele Alpilor Ligurici, pe de altă parte. Este capitala regiunii din care face parte, vizitată în special datorită plajelor fascinante, a arhitecturii uimitoare și a mâncării delicioase.

Clădirile pe care le veți găsi în oraș sunt unice în Europa, iar străzile din centrul orașului au o înfățișare aparte, fiind înguste și cu configurație de labirint. Pe Via Garibaldi veți găsi câteva palate neobișnuite, dintre care vă recomandăm Palazzo Doria Tursi, Palazzo Bianco și Palazzo Carrega-Cataldi.

Mulțumită Mării Ligurice, într-o vacanță în Genova vă puteți aștepta la peisaje care să vă taie respirația. Dacă ajungeți la plajă înainte de lăsatul serii, veți putea admira lumina apusului revărsându-se peste casele colorate. De asemenea, în zona portului veți putea asista la ancorarea navelor comerciale, și la încărcarea sau descărcarea acestora.

În ceea ce privește bucătăria locului, trebuie să încercați farina, tarta făcută din făină de mazăre și servită cu capere și ceapă prăjită. Vă recomandăm și burrida, supa de pește, dar și sosul pesto produs local. Le puteți degusta pe toate la Bataro-Panino Contadino, din Piazza San Lorenzo 26 Rosso. Un alt local în care vă puteți bucura de o cină gustoasă, dar și de ceva mai multă intimitae este Al Teatro di Campopisano, pe Vico di Campopisano 15.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Geneva Cristofor Colombo Intl pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Geneva Cristofor Colombo Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Geneva Cristofor Colombo Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Geneva Cristofor Colombo Intl?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Geneva Cristofor Colombo Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Geneva Cristofor Colombo Intl

Orarul zborurilor: Genova

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Genova!

Alegeți hotel în Genova