Meniu

Bilete de avion - rezervați zboruri la cele mai mici tarife

 • 3 milioane bilete avion
 • 950 companii aeriene
 • 3038 aeroporturi
 • 18 ani experiență

Cum găsiți zboruri ieftine?

Este posibil să călătoriți în toată lumea fără să vă afecteze bugetul.
Cum să călătoriți la preț redus? Iată câteva moduri prin care puteți găsi zboruri ieftine.

 • Ținând cont de oferta extinsă a diferitelor companii aeriene, biletele ieftine de avion către aproape orice loc din lume sunt mai la îndemână ca niciodată. Cum să cumpărați bilete de avion la preț atractiv? Regula este simplă – cu cât rezervați mai devreme un bilet de avion, cu atât mai bun este prețul. Această regulă se aplică în special pentru companiile low-cost, însă companiile de linie cresc de obicei prețurile cu aproximativ două săptămâni înainte de ziua plecării. Totuși, merită să verificați și ofertele de zbor last-minute sau first-minute, aceasta fiind o opțiune potrivită pentru călătoriile cu date flexibile de zbor. De asemenea, merită să verificați și prețurile biletelor disponibile cu trei zile înainte și după datele selectate, deoarece diferențele pot fi semnificative.

 • Majoritatea operatorilor setează prețuri mai crescute pentru zborurile efectuate seara, dimineața sau în week-end. Astfel, cel mai avantajos este să zburați în timpul săptămânii, de preferat dimineața devreme sau chiar înaintea prânzului. În plus, companiile aeriene cresc prețurile biletelor de avion pentru zborurile programate în timpul și înaintea sărbătorilor. Dacă doriți să călătoriți în această perioadă, cel mai indicat este să vă rezervați zborul cât de curând posibil. Veți găsi oferte avantajoase căutând bilete de avion în timpul săptămânii, de preferat dimineața, deoarece majoritatea călătorilor își cumpără biletele de avion în week-end sau seara. Pentru că liniile aeriene țin cont de aceste tendințe, rezervarea unor bilete de avion în aceste interval poate să fie mai costisitoare.

 • Verificarea constantă a ofertelor companiilor aeriene necesită mult timp, însă este una dintre metodele care vă pot ajuta să călătoriți la un preț redus. Unele companii oferă promoții de zbor în mod regulat, în timp ce altele preferă să își surprindă călătorii. O idee utilă pentru a simplifica procesul este să vă abonați la newsletter-ele companiilor aeriene. Astfel, toate informațiile care include promoții de zbor, zboruri la preț redus către un oraș anume sau oferte last-minute vor ajunge direct în inbox-ul dumneavoastră. Mai puteți rezerva bilete ieftine de avion și înscriindu-vă în programul de loialitate al unei companii aeriene. Această soluție este potrivită în special pentru cei care călătoresc cu o singură companie. O altă modalitate de a călători ieftin cu avionul este să urmăriți canalele de social media ale companiilor aeriene și să participați în concursurile organizate de acestea.

Unde căutați zboruri ieftine?

Este nevoie doar să țineți cont de câteva lucruri pentru a găsi ușor zboruri ieftine.

 • Canalele de social media sunt extrem de utile când vine vorba de bilete ieftine de avion. Multe persoane călătoresc în mod regulat și știu exact care sunt perioadele de reduceri sau când un bilet de avion spre un oraș precum Viena va fi mai ieftin. Merită să vă alăturați grupurilor de călători de pe Facebook sau forumurilor de pe internet, și să urmați sfaturile călătorilor mai experimentați. Aici puteți găsi utilizatori dornici să își vândă biletele sau persoane care își doresc parteneri de călătorie. Rezervarea unor bilete de avion cu o persoană-membru al unui club de loialitate pentru o companie aeriană garantează un bilet de avion la un preț mai mic.

 • Înscrierea la newsletter-ul unei companii aeriene este o idee bună, la fel ca setarea unor alerte de preț. Acestea sunt soluțiile ideale dacă sunteți interesat să găsiți un zbor către un oraș sau țară specifice, iar datele de călătorie sunt flexibile. Datorită alertelor de preț, puteți monitoriza modificările de preț ale zborului către destinația aleasă și puteți afla când acesta este disponibil la cel mai bun tarif. Alerta de preț eSky este un serviciu gratuit, care include informații comunicate prin e-mail despre zborul de care sunteți interesat. Mulțumită acestui serviciu, nu mai sunteți nevoit să căutați oferte de zbor – le veți primi direct în inbox. Dezabonarea de la alertele de preț poate fi făcută oricând.

 • Una dintre cele mai simple metode de a căuta zboruri ieftine este folosirea unei aplicații de căutare de zboruri. Aceasta vă permite să comparați oferte de la zeci de companii aeriene și să o alegeți pe cea mai bună, toate acestea în același loc. Această soluție vă ajută să economisiți timp, deoarece nu trebuie să căutați printre ofertele individuale ale fiecărei companii aeriene. Tot ce trebuie să faceți este să selectați condițiile de călătorie și în câteva secunde aplicația va căuta cele mai avantajoase zboruri pentru dumneavoastră. Motorul de căutare de zboruri eSky este gratuit și vă ajută să rezervați nu numai zboruri ieftine, ci și hoteluri sau mașini de închiriat la destinație.

Cum găsiți zboruri ieftine?

Pentru a găsi zboruri ieftine către destinația preferată, trebuie să selectați anumite criterii.

 • Este foarte intuitiv să folosiți motorul de căutare de zboruri ieftine eSky. Primul pas este setarea unor criterii de căutare de bază: dacă doriți o călătorie dus-întors sau pe un singur segment de zbor, numărul de pasageri și intervalul de vârstă, cât și locurile și datele de plecare și sosire. Apoi este nevoie să selectați butonul „Căutare”. Aplicația caută zboruri ieftine care se potrivesc acestor criterii și afișează o listă de rezultate. Fiecare dintre acestea include următoarele informații: costul de călătorie per pasager, ora de plecare și sosire, durata totală de călătorie, cât și posibile sugestii de transfer.

 • Pentru fiecare rezultat există un buton cu „detalii”. Dacă îl selectați, veți afla informații despre compania aeriană care operează zborul, numărul zborului, clasele tarifare și serviciile disponibile – dacă bagajul de cală este inclus în prețul biletului sau dacă sunt incluse gustări sau băuturi în timpul zborului, etc. Mai departe, accesând butonul „Condiții de rezervare” puteți afla dacă prețul zborului include toate taxele de aeroport sau dacă vor fi adăugate separat când rezervați zborul.

 • Uneori, lista de zboruri disponibile poate fi prea lungă. Pentru a filtra și mai mult rezultatele este nevoie să selectați butonul „Arată filtre”. Astfel, apare un set suplimentar de criterii în funcție de care să fie afișate rezultele: orele preferate de plecare și sosire, companii aeriene, numărul de transferuri (sau niciun transfer), cât și aeroporturile preferate. Datorită acestei opțiuni, motorul de căutare va putea să găsească bilete de avion cât mai potrivite cerințelor dumneavoastră. Tot ce mai rămâne de făcut este să rezervați un loc în avion. Dacă niciunul dintre rezultatele pentru bilete ieftine de avion nu vă satisface, puteți lua în considerare unul dintre zborurile programate cu 3 zile înainte sau după datele selectate. Este posibil ca prețul biletelor din acele zile să fie mai redus.

 • Cum rezervați zboruri ieftine?

  Cum rezervați un bilet de avion? Procesul de rezervare a unui bilet de avion nu este lung, și fiecare stadiu este prezentat într-un mod simplu și clar. Dacă deja ați ales zborul avantajos din motorul de căutare de zboruri, trebuie să accesați butonul „Selectare” din dreptul acestuia, și veți fi redirecționat către pasul următor al rezervării. Pe pagina următoare veți vedea detalii despre zborul selectat, cât și despre opțiunile și costurile asigurării de călătorie, dacă doriți acest serviciu.

  După completarea formularului este nevoie să selectați „Continuă”. Pe pagina următoare veți găsi un formular cu date personale, unde veți putea selecta și serviciile adiționale dorite, precum check-in-ul online. Tot aici veți alege și metoda de plată pentru biletele de avion și veți introduce detaliile cardului și detaliile de contact. După ce completați toate câmpurile solicitate, accesați butonul „Rezervă și plătește”. Ultimul pas constă în plata biletului.

 • Zboruri ieftine în Moldova și în restul lumii

  Folosirea unui motor de căutare de zboruri este o metodă foarte bună de a găsi zboruri ieftine domestice și internaționale, și nu numai. Aplicația noastră vă permite să căutați cele mai bune oferte de cazare, cât și opțiuni de transport la destinație. Rezervarea unui hotel sau închirierea unei mașini la aeroport este mult mai simplă și mai ieftină! În plus, aveți posibilitatea de a căuta oferte ce combină zborul și cazarea la destinație.

  Aplicația vă permite să găsiți bilete ieftine de avion de la companii low-cost precum Ryanair și Wizz Air, dar și de la companii de linie precum LOT sau Lufthansa, printre altele. În afară de căutarea individuală a zborurilor prin intermediul aplicației, puteți verifica și reducerile de preț disponibile în secțiunea „Oferte”. Biletele de avion sunt disponibile de la aproximativ 15 euro (pentru un singur segment de zbor). În plus, veți găsi și un radar de zboruri pe website.

Recomandările experților în călătorii

Descoperiți articolele din Ghidul de Călătorie

Ați ales destinația și ați făcut rezervarea pentru biletele de avion… dar cum procedați cu bagajul? Înainte să începeți împachetările în valiza sau..

Ce obiecte puteți lua cu dumneavoastră în avion? Din motive de securitate, anumite obiecte nu pot fi aduse la bord, conform regulilor internaționale..

Atunci când pregătiți bagajele pentru zborul cu avionul, trebuie să țineți cont de limitările impuse de fiecare companie aeriană referitor la..