Meniu

Aveţi nevoie de ajutor?

Gestionați-vă rezervarea și aflaţi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Verificați statusul și gestionați rezervarea

Retrimiteți e-mail-ul de confirmare a rezervării
Gestionaţi-vă rezervarea

Din Contul dumneavoastră puteți uşor să:
 • verificați numărul rezervării și statusul,
 • solicitați o schimbare a datei pentru călătoria dumneavoastră,
 • aflați cum să faceți check-in online,
 • achiziţionaţi bagaje și îmbarcare prioritară ,
 • verificați documentele necesare și regulile de siguranță actuale în țara de destinație,
 • verificați cerințele de viză și cumpărați viza sau ESTA,
 • rezervați cazare cu reducere, cumpărați o asigurare și închiriați o mașină .

 • Conectați-vă sau înregistrați-vă cu e-mailul utilizat pentru efectuarea rezervării.

  Accesați Contul dumneavoastră
  Verificaţi statusul rezervării dumneavoastră fără să vă conectaţi aici

  Întrebări frecvente privind rezervările

  Informații actuale

  • Verificarea rezervărilor Ryanair. Cum funcționează?

   Dacă o companie aeriană low-cost, cum ar fi Ryanair, solicită verificarea rezervării, vei primi un e-mail din partea noastră sau de la compania aeriană cu informațiile relevante și un link către formularul de verificare.

   Aceasta este o practică standard, iar biletul va fi în continuare valabil. Totuşi, dacă nu verifici rezervarea, nu vei putea să o gestionezi. În plus, nu vei putea efectua check-in-ul online și va trebui să plăteşti adiţional la aeroport (aproximativ 55 de euro/persoană pentru fiecare zbor).

   Înainte de a începe verificarea rezervării, pregăteşte următoarele:

   • Un dispozitiv cu o cameră foto funcțională pe care vei efectua rezervarea,
   • Un card de plată și cartea de identitate,
   • Rezervarea pentru biletul de avion (o vei găsi în e-mail sau pe biletul electronic),
   • Alte detalii utilizate la rezervarea biletului.

   Formularul de verificare poate include mai mulți pași, așa că urmează instrucțiunile de pe site-ul companiei aeriene. Introdu informațiile solicitate și bifează acordurile necesare. De asemenea, compania aeriană poate solicita o imagine sau o fotografie a documentului utilizat pentru a face rezervarea și o fotografie a feței tale.

   Află mai multe din ghidul: Verificarea rezervărilor de către companiile aeriene.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Există modificări ale programului de zbor din cauza situaţiei actuale din Ucraina?

   În prezent, marea majoritate a zborurilor au loc conform programului. Dacă nu primiți informații din partea eSky sau de la compania aeriană privind anularea sau reprogramarea, zborul dumneavoastră va avea loc aşa cum a fost programat iniţial.

   Dacă doriți să anulați sau să modificați data călătoriei, companiile aeriene vor lua în considerare cererea dvs. în conformitate cu termenii şi condițiile tarifare.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Zborul meu a fost anulat. Ce se ȋntâmplă ȋn continuare?

   Compania aeriană v-a anulat zborul? În această situaţie aveți dreptul de a alege între o nouă dată a zborului sau rambursarea biletului. În cazul unei rambursări, puteți primi, de exemplu, un voucher, puncte pe care le puteţi utiliza sau bani. Decizia cu privire la forma de rambursare aparține companiei aeriene. eSky, la fel ca în cazul companiilor aeriene, are proceduri de rambursare ca să ne asigurăm că primiți cea mai bună soluție.

   Procedura de anulare a zborului de către compania aeriană depinde dacă eSky sau compania aeriană v-a contactat direct în legătură cu rezervarea dvs. (aflați mai multe despre rezervările eSky gestionate de companiile aeriene). Găsiţi informațiile despre cine vă gestionează rezervarea în emailul pe care vi l-am trimis împreună cu biletul de avion.

   • Sunt contactat/ă de eSky

    Dacă eSky v-a trimis prin email informațiile privind anularea zborului, procedura de rambursare va fi următoarea:

    1. Vă informăm despre anularea zborului dvs. de către compania aeriană.
    2. Contactăm compania aeriană pentru informații privind opțiunile de returnare disponibile.
    3. După ce primim informaţiile, vă trimitem un mesaj cu opțiunile de rambursare disponibile: rambursare în cont, voucher sau puncte. Tipurile de rambursare depind în întregime de compania aeriană.
    4. Dumneavoastră alegeți ce metodă de rambursare preferaţi
    5. Dacă statusul se modifică sau timpul de aşteptare ȋn apel este lung, veţi primi informaţiile prin email.
    6. Dacă rezervarea dvs. include mai multe bilete, vă vom trimite detalii despre opțiunile de rambursare disponibile într-un singur mesaj sau în mesaje separate.
   • Sunt contactat/ă de compania aeriană

    Dacă aţi primit informaţiile despre anularea zborului prin email direct de la compania aeriană, reprogramarea zborului sau rambursarea se fac numai conform instrucţiunilor companiei aeriene. În acest caz veți primi toate informațiile direct de la compania aeriană, inclusiv detalii despre paşii pe care trebuie să-i urmaţi, opțiunile de rambursare disponibile și notificări despre statusul cazului. Pentru a obține o rambursare, vă rugăm să urmați instrucţiunile primite și să contactați direct compania aeriană, de exemplu prin email sau telefon.

   Nu uitați! Rambursarea unui bilet neutilizat include costul biletului și taxele de aeroport. Este posibil ca alte produse sau servicii eSky furnizate împreună cu biletul să nu fie rambursabile.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Doresc să anulez sau să reprogramez zborul

   V-ați schimbat planurile și nu puteți folosi biletele de avion cumpărate? Din păcate, nu este întotdeauna posibil să reprogramați sau să anulați voluntar zborul și să recuperați banii.

   În cazul în care doriți să anulați sau să schimbaţi data călătoriei, vă rugăm să ne contactați prin secţiunea "Rezervările mele" din Contul dumneavoastră eSky (dacă nu aveți cont, creați unul și importați rezervarea, apoi descărcați aplicația mobilă eSky pentru acces instant la rezervări). Depinde de compania aeriană şi de tipul cursei dacă puteţi returna biletul sau schimba data călătoriei. Majoritatea companiilor aeriene nu permit anularea călătoriei și rambursarea biletului. Dacă doriți să schimbați data zborului, cele mai multe companii aeriene permit acest lucru, dar contra cost (în cazul curselor mai scumpe, o astfel de modificare poate fi gratuită). În plus, companiile aeriene nu rambursează de obicei diferența dacă prețul biletului după modificare este mai mic decât prețul biletului inițial.

   Aflați mai multe despre anularea călătoriei și rambursarea biletului de avion aici.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Cât timp trebuie să aștept rambursarea după anularea unui zbor?

   Așteptați rambursarea unui bilet neutilizat? În cazul ȋn care compania aeriană a fost de acord, veți primi cu siguranţă banii ȋnapoi. Din păcate, uneori există situații în care numărului mare de cereri de rambursare prelungeşte timpul de aşteptare.

   În acest sens, vă rugăm să rețineți că timpul de așteptare pentru rambursarea unui zbor anulat de către compania aeriană depinde în întregime de aceasta.

   Vedeți mai jos informații despre cine vă va contacta în legătură cu rambursarea (aflați mai multe despre rezervările eSky gestionate de companiile aeriene).

   Dacă rezervarea dvs. este gestionată de eSky (găsiţi această informație în emailul prin care v-am trimis biletul), vă vom trimite o notificare de anulare a zborului și vom începe cât mai curând posibil procesul pentru a primi o rambursare de la compania aeriană în numele dvs. Vom obține detalii despre tipurile de rambursare pe care le oferă compania aeriană și vom gestiona cazul dvs. până la finalizarea acestuia. Vă vom ține la curent cu opțiunile de rambursare disponibile și cu stadiul cererii dvs. Pe lângă rambursarea în cont sau pe card, unele companii aeriene o oferă sub forma unui voucher sau a unor puncte care pot fi utilizate pentru achiziționarea altor bilete de avion,. Rambursarea sub forma unui voucher sau sau a unor puncte este mai rapidă decât rambursarea ȋn cont sau pe card.

   Dacă rezervarea dvs. este gestionată direct de către compania aeriană (găsiţi această informație în emailul prin care v-am trimis biletul), veți primi toate informațiile despre rambursare, formele de rambursare disponibile și termenele limită pentru acceptarea cererilor direct de la compania aeriană la adresa de email furnizată în timpul procesului de rezervare. De asemenea, compania aeriană vă va informa despre statusul cazului dvs. și vă va oferi detalii suplimentare legate de rezervarea anulată. Dacă doriți să aflați care este statusul actual al cererii dvs. și timpul de așteptare pentru rambursare, vă rugăm să contactați direct compania aeriană prin email sau telefon. Astfel, veţi obţine toate informațiile necesare. Totodată, vă rugăm să rețineți că dacă alegeţi rambursarea sub forma unui voucher sau a unor puncte pe care să le folosiți pentru a cumpăra bilete de avion, procesul de rambursare este mult mai rapid decât dacă alegeţi rambursarea ȋn cont sau pe card.

   Nu uitați! Disponibilitatea opțiunii de rambursare depinde de compania aeriană de la care aveţi biletul.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Ce fel de rambursare primesc pentru un zbor anulat?

   Vă întrebați ce include rambursarea unui bilet de avion neutilizat achiziționat de pe eSky și cum veți primi fondurile? În conformitate cu practica adoptată de companiile aeriene, rambursarea unui zbor anulat include costul biletului și al serviciilor suplimentare achiziționate direct de la compania aeriană.

   Tipul rambursării depinde în totalitate de compania aeriană. De obicei, companiile aeriene oferă rambursarea numai sub forma unui voucher sau a unor puncte care pot fi utilizate pentru achiziționarea unui alt bilet. Unele companii aeriene permit rambursarea ȋn bani.

   Nu uitați! Rambursarea acoperă doar zborurile anulate din rezervarea dumneavoastră. Companiile aeriene nu rambursează zborurile care au avut loc conform programului.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Când și cum primesc rambursarea pentru un pachet Zbor+Hotel anulat?

   Vă întrebați cum și cât de repede veți primi rambursarea pentru un pachet eSky Zbor+Hotel anulat? Conform Legii privind pachetele de călătorie și serviciile de călătorie asociate, procesul de rambursare durează până la 14 zile.

   Fondurile vor fi returnate prin aceeași metodă utilizată pentru plată. De ȋndată ce procesăm rambursarea, vă vom notifica imediat prin email.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Ce este eSky Wallet și care sunt avantajele sale

   V-am trimis un email cu opțiunea de a alege eSky Wallet sau aţi primit informații despre această opţiune și vă întrebaţi ce este și când o puteți folosi? eSky Wallet este un portofel electronic cu ajutorul căruia veți primi fonduri pe care să le utilizați pe eSky ca parte a unor campanii promoționale, veți putea primi rambursarea rapidă a unei rezervări de zbor neutilizate, iar pe lângă acestea puteți avea și beneficii suplimentare.

   Îl puteți utiliza numai după ce ați primit un mesaj din partea noastră cu opțiunea de a alege această formă de rambursare sau participând la campanii promoționale.

   Aflați mai multe despre portofelul eSky - aici.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Reguli de călătorie în jurul lumii. Unde pot călători?

   Vreţi să călătoriţi, dar nu știţi unde să zburaţi și cum să vă pregătiţi pentru o călătorie în străinătate? Într-o astfel de situație merită să vă informaţi din surse sigure, deoarece regulile de călătorie în întreaga lume se schimbă în mod dinamic și depind de autoritățile fiecărei țări. Modificările pot include tipul de documente care trebuie prezentate la aeroport, ce trebuie să faceţi după sosire sau suspendarea temporară a călătoriilor.

   Pentru a fi la curent cu informațiile actualizate și sigure și pentru a vă putea organiza cu calm călătoriile, consultați pagina ȋn care am centralizat detaliile despre regulile și documentele cerute de diferite ţări ale lumii aici.

   Înainte de călătorie, citiți anunțurile oficiale ale autorităților din țara în care mergeți.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Am nevoie de un test COVID-19 ȋnainte de călătorie?

   Plănuiți o călătorie sau aveți deja un bilet de avion şi doriţi cele mai recente informații despre obligaţia de a efectua un test COVID-19 înainte de călătorie?

   • Dacă aveți deja un bilet, puteți afla în secţiunea "Rezervările mele" din Contul dumneavoastră eSky dacă țara în care mergeți sau ţara ȋn care faceţi o eventuală escală solicită un rezultat negativ al testului COVID-19. Dacă nu aveți cont, creați-vă unul și importați rezervarea.
   • Dacă planificați o călătorie și nu aveți ȋncă un bilet eSky, puteți citi toate informațiile importante despre regulile de trecere a frontierelor, inclusiv despre o eventuală obligaţie de a efectua teste, ȋn secţiunea pregătită special de noi aici.

   Unele țări solicită efectuarea unui test COVID-19 înainte de călătorie și prezentarea unui rezultat negativ la sosire.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Cum pot contacta eSky?

   Trebuie să ne contactați în legătură cu rezervarea dvs.? Vedeţi ȋn continuare cum puteți face acest lucru pentru a beneficia instant de ajutorul nostru.

   • Dacă doriți să ne contactați în legătură cu rezervarea dvs. înainte de călătorie, vă rugăm să utilizați secţiunea "Rezervările mele" din Contul dumneavoastră eSky. Prin Contul dumneavoastră:
    • verificaţi numărul şi statusul rezervării dumneavoastră,
    • solicitaţi să schimbaţi data sau să renunţaţi la călătorie,
    • aflaţi cum să efectuaţi check-in-ul online,
    • achiziţionaţi bagaj şi ȋmbarcare prioritară,
    • verificaţi documentele necesare şi măsurile actuale de siguranţă ȋn ţara ȋn care veţi călători,
    • verificaţi condiţiile pentru obţinerea vizei, să achiziţionaţi viză sau ESTA,
    • rezervaţi cazare cu reducere, să achiziţionaţi asigurare sau să ȋnchiriaţi maşină.

    Dacă nu sunteţi un utilizator ȋnregistrat, reaţi-vă un cont şi importaţi-vă rezervările. Totodată, merită să utilizaţi aplicaţie mobilă eSky, cu ajutorul căreia veţi avea acces instant la rezervările dumneavoastră oricând şi oriunde.

    Dacă doriți să ne contactați înainte de călătorie în legătură cu altceva, ne puteți scrie folosind formularul de contact de aici.

   • Dacă aveți nevoie de asistență în timpul călătoriei, puteți suna la numărul de telefon de pe bilet. Linia telefonică de asistență este disponibilă de luni până vineri: 09:00 – 17:00.
   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Suma rambursării este mai mică decât valoarea totală a rezervării. De ce?

   Vă întrebaţi de ce suma rambursării pentru zborul anulat este mai mică decât valoarea rezervării eSky? Totul depinde de ce servicii au fost achiziționate ȋmpreună cu biletul și de ce decizie a luat compania aeriană cu privire la suma rambursată. Valoarea menționată mai sus nu include, de exemplu, taxa pentru serviciu și serviciile suplimentare achiziționate de pe eSky.

   În unele cazuri, companiile aeriene vor rambursa rezervările anulate în plăți separate, de exemplu, pentru anumiți pasageri, dacă rezervarea a constat în bilete pentru un grup de persoane sau a inclus servicii suplimentare oferite de compania aeriană, cum ar fi bagaje suplimentare, rezervarea locurilor etc.

   Ce include suma rambursată? Aflați mai multe >>

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!

  Check-in online

  • Unde pot găsi un link pentru check-in online?

   Știți că trebuie să efectuaţi check-in-ul și să descărcați cărțile de îmbarcare înainte de călătoria cu avionul, ȋnsă doriţi să aflaţi unde puteţi face acest lucru? Totul depinde dacă sunteți contactat direct de către compania aeriană sau de către eSky (aflați mai multe despre rezervările eSky gestionate de companiile aeriene). Găsiţi informațiile relevante în emailul prin care v-am trimis biletul de avion.

   • Sunt contactat/ă de eSky sau de compania aeriană, dar am cumpărat serviciul de check-in pe eSky

    Veți găsi un link către formularul de check-in în secţiunea "Rezervările mele" din Contul dumneavoastră eSky. Dacă nu aveți cont, creați-vă unul și importați rezervarea. Veți găsi acest link și în biletul dvs. De asemenea, puteți utiliza aplicația mobilă eSky cu care aveţi acces instant la rezervările dvs. în orice moment și în orice loc. Dacă nu primim datele solicitate de la dvs. cu până la 7 zile înainte de plecare, vă vom trimite prin email un memento cu un link către formular.

   • Sunt contactat/ă de compania aeriană

    Veți primi informații despre check-in-ul online direct de la compania aeriană pe adresa dvs. de email. Puteți efectua check-in-ul pe site-ul companiei aeriene, furnizând datele solicitate.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Check-in online pas cu pas

   Vă informăm adesea că trebuie să efectuaţi check-in-ul și să descărcați cărțile de îmbarcare sau confirmările de check-in înainte de a călători cu avionul. De ce este important check-in-ul online și cum ar trebui efectuat?

   Check-in-ul online vă permite să pregătiți cărţile de îmbarcare, oferindu-vă astfel acces la îmbarcarea în avion. Când zburați cu companii aeriene low-cost populare (precum Ryanair, Wizz Air, Laudamotion), este necesar să aveți cartea de îmbarcare imprimată. Fără o carte de îmbarcare imprimată, vi se poate refuza îmbarcarea sau trebuie să plătiți o taxă suplimentară la aeroport.

   Procesul de check-in variază în funcție de fiecare companie aeriană şi depinde dacă sunteți contactat/ă de eSky sau de compania aeriană (aflați mai multe despre rezervările eSky gestionate de companiile aeriene). Găsiţi informațiile relevante în emailul prin care v-am trimis biletul de avion.

   • Sunt contactat/ă de eSky sau de compania aeriană, dar am achiziţionat serviciul de check-in pe eSky.

    Vom efectua check-in-ul în numele dvs. Pentru a face acest lucru, în unele cazuri vom avea nevoie de datele dvs. și ale persoanelor care călătoresc cu dvs.

    • Puteţi găsi link-ul către formularul de date ȋn secţiunea “Rezervările mele” din Contul dumneavoastră eSky. Dacă nu sunteţi un utilizator ȋnregistrat, creaţi-vă un cont şi importaţi-vă rezervările. Totodată, merită să utilizaţi aplicaţie mobilă eSky, cu ajutorul căreia veţi avea acces instant la rezervările dumneavoastră oricând şi oriunde. O puteţi găsi şi ȋn emailul conţinând biletul dumneavoastră.
    • Completați toate câmpurile obligatorii cât mai curând posibil folosind formularul. Astfel, putem efectua cu ușurință check-in-ul după ce a fost deschis de către companiile aeriene și vă putem trimite cărțile de îmbarcare sau confirmările de check-in.
     Atenție! Se poate ca check-in-ul să nu fie posibil dacă furnizați informațiile cu mai puţin de 48 de ore înainte de plecare.
    • Cărţile dvs. de îmbarcare sau confirmările de check-in vor fi disponibile cu 48 până la 8 ore înainte de ora programată a zborului în Contul dumneavoastră eSky, de unde trebuie descărcate. Pentru ca procesul de check-in să fie eficient, trebuie să fie completate datele fiecărui pasager. Cărţile de îmbarcare vor fi disponibile numai dacă au fost furnizate informațiile fiecărui pasager. Dacă nu sunteți un utilizator înregistrat, creați-vă un cont și importați rezervarea.
    • În plus, vă vom trimite cărțile de îmbarcare sau confirmarea de check-in cu 48 până la 8 ore înainte de plecare la adresa de e-mail pe care ați utilizat-o la rezervarea biletului. Dacă au rămas mai puțin de 8 ore până la zborul dvs. și nu ați primit un e-mail din partea noastră, accesați Contul dumneavoastră eSky și descărcați cartea de ȋmbarcare ori confirmarea de check-in. În acelaşi timp, verificați căsuţa de SPAM şi asiguraţi-vă că adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a face rezervarea este corectă.
    • Cărţile de îmbarcare sau confirmările de check-in trebuie imprimate și prezentate la aeroport împreună cu documentul de identitate utilizat pentru check-in.Nu uitați! În cazul în care călătoria dvs. include mai multe zboruri, cărțile de îmbarcare sau confirmările de check-in vor fi disponibile separat în Contul dumneavoastră eSky și vor fi trimise în e-mailuri separate între 48 și 8 ore înainte de ora de plecare a fiecărui zbor.
   • Sunt contactat/ă de compania aeriană

    Veți primi de la compania aeriană toate detaliile privind check-in-ul online. Check-in-ul trebuie efectuat pe site-ul companiei aeriene, folosind adresa de email furnizată în timpul procesului de rezervare pe eSky.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Când voi primi cărțile de îmbarcare și unde le pot găsi?

   Vă pregătiți pentru călătorie și doriți să descărcați cărțile de îmbarcare sau confirmările de check-in? Unde veți găsi cărţile de ȋmbarcare sau confirmările depinde dacă sunteți contactat/ă de eSky sau direct de compania aeriană (aflați mai multe despre rezervările eSky gestionate de companiile aeriene). Veți găsi informațiile relevante în e-mailul pe care vi l-am trimis împreună cu biletul de avion.

   • Sunt contactat/ă de eSky sau de compania aeriană, dar am achiziţionat serviciul de check-in pe eSky

    Cărţile de îmbarcare sau confirmările de check-in vor fi disponibile în Contul dumneavoastră eSky cu 48 până la 8 ore înainte de ora programată a zborului. Dacă nu aveți un cont, creați unul și importați rezervarea. În plus, merită să folosiți aplicația mobilă eSky cu care veți avea acces imediat la rezervările dvs. oricând și oriunde. De asemenea, trimitem cărțile de îmbarcare sau confirmările de check-in cu 48 până la 8 ore înainte de plecare la adresa de e-mail utilizată la rezervarea biletului. În cazul în care călătoria dvs. include mai multe zboruri, cărţile de ȋmbarcare sau confirmările vor fi disponibile separat în Contul dumneavoastră eSky și trimise în e-mailuri separate - cu 48 până la 8 ore înainte de ora programată a fiecărui zbor.

    Exemplul nr. 1

    Dacă zburați:

    • din Varșovia către Londra pe 1 Iunie, ora 15:00,
    • din Londra către Varșovia pe 7 Iunie, ora 19:00.

    Veți primi cărțile de îmbarcare sau confirmările

    • pentru zborul din Varșovia către Londra pe 30 Mai, ora 15:00 cel mai devreme (1 Iunie, ora 7:00 cel mai târziu),
    • pentru zborul din Londra către Varșovia pe 5 Iunie, ora 19:00 cel mai devreme (7 Iunie, ora 11:00 cel mai târziu).

    Exemplul nr. 2

    Dacă zburaţi:

    • din Varşovia către Tenerife pe 1 Iunie, ora 09:00, cu un zbor de conexiune ȋn Barcelona pe 1 Iunie, ora 13:00 (zbor Multiline),
    • din Tenerife către Varşovia pe 7 Iunie, ora 12:00, cu un zbor de conexiune ȋn Frankfurt pe 7 Iunie, ora 18:00 (zbor Multiline).

    Veți primi cărțile de îmbarcare sau confirmările:

    • pentru zborul din Varşovia către Barcelona pe 30 Mai, ora 09:00 cel mai devreme (1 Iunie, ora 01:00 cel mai târziu),
    • pentru zborul din Barcelona către Tenerife pe 30 Mai, ora 13:00 cel mai devreme (1 Iunie, ora 05:00 cel mai târziu),
    • pentru zborul din Tenerife către Frankfurt pe 5 Iunie, ora 12:00 cel mai devreme (7 Iunie, ora 04:00 cel mai târziu),
    • pentru zborul din Frankfurt către Varşovia pe 5 Iunie, ora 18:00 cel mai devreme (7 Iunie, ora 10:00 cel mai târziu).

    Dacă au rămas mai puțin de 8 ore până la zborul dvs. și nu ați primit încă un e-mail cu permisele de îmbarcare sau confirmările de check-in, accesați Contul dumneavoastră eSky sau verificați căsuţa de SPAM, asigurându-vă ȋn acelaşi timp că adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a face rezervarea este cea corectă. Poate că permisele de îmbarcare au fost trimise la o altă adresă de e-mail pe care o dețineți.

    Atenție! În cazul zborurilor care necesită detalii suplimentare în formularul de check-in, cărțile de îmbarcare sau confirmările de check-in vor fi trimise numai după ce informațiile solicitate sunt adăugate. Dacă rezervarea dvs. include mai mulţi pasageri, asigurați-vă că detaliile au fost furnizate pentru fiecare dintre ei.

   • Sunt contactat/ă de compania aeriană

    Dacă efectuaţi dumneavoastră check-in-ul online pe site-ul companiei aeriene, veți putea să descărcaţi cărțile de îmbarcare după check-in, conform informațiilor oferite de compania aeriană.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Trebuie să printez cărţile de ȋmbarcare?

   Vă întrebați de ce vă informăm adesea că trebuie să imprimați cărțile de îmbarcare sau confirmările de check-in descărcate înainte de a merge la aeroport? Este posibil ca unele companii aeriene să nu accepte documente sub forma unui fișier PDF afișat pe ecranul unui smartphone sau al unui alt dispozitiv mobil. Cartea de îmbarcare sau confirmarea de check-in imprimată garantează îmbarcarea în avion.

   Pentru a vă asigura că vi se permite ȋmbarcarea în avion, descărcați și imprimați fiecare carte de îmbarcare sau confirmare de check-in trimisă de eSky sau descărcată din Contul dumneavoastră.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Error during online check-in

   A apărut o eroare în timp ce furnizaţi detaliile pasagerilor în formularul de check-in sau în timp ce efectuaţi check-in-ul online? Anunțați-ne cât mai curând posibil folosind formularul de contact de aici.

   Vom investiga ce s-a întâmplat și vă vom sugera alte opțiuni de check-in, astfel încât să n-aveți nicio grijă în timpul călătoriei.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!

  Bagaj

  • Cum pot cumpăra bagaje?

   Vă întrebați cum puteţi să adăugați un bagaj plătit atunci când rezervaţi biletul sau aveți deja un bilet și doriți să cumpărați bagaj suplimentar? Bagajele de cală pot fi achiziționate pe eSky în momentul rezervării unui bilet sau ulterior, dar nu mai târziu de 48 de ore înainte de plecare. Dacă doriţi să achiziţionaţi bagaj, accesaţi secţiunea “Rezervările mele” din Contul dumneavoastră eSky. Dacă nu aveţi un cont, creaţi-l şi importaţi-vă rezervările. Totodată, merită să utilizaţi aplicaţie mobilă eSky, cu ajutorul căreia veţi avea acces instant la rezervările dumneavoastră oricând şi oriunde.

   Exemple de opțiuni posibile în funcție de linia aeriană ce urmează sa opereze zborul:

   Ryanair (preț segment zbor/pasager):

   • 10 kg, 1 bagaj 55 x 40 x 20 cm – de la 14 EUR până la 28 de EUR*
   • 20 kg, 1 bagaj 81 x 119 x 119 cm – de la 27 de EUR până la 51 de EUR*

   Wizz Air (preț segment zbor/pasager):

   • 10 kg, 1 bagaj – de la 10 EUR până la 28 EUR*
   • 20 kg, 1 bagaj – de la 16 EUR până la 51 de EUR*
   • 32 kg, 1 bagaj – de la 24 de EUR până la 73 de EUR*

   Informaţii despre condiţiile celorlalte companii aeriene [pot fi găsite aici]

   *Tarifele sunt stabilite de către companiile aeriene și pot fi modificate. Valorile exemplificate sunt orientative.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Bagaje de cală și bagaje de mână - cele mai importante informații

   Căutaţi cea mai bună opțiune de călătorie și vă întrebați ce fel de bagaje puteți lua cu dvs. la bordul avionului? De obicei există trei tipuri de bagaje acceptate de companiile aeriene: bagaj personal, bagaj de mână (de cabină) și bagaj de cală (transportat în cala avionului).

   • Un obiect personal este întotdeauna inclus în prețul biletului și poate fi adus la bordul avionului. Acesta poate fi un rucsac, o geantă sau o geantă mică care trebuie să încapă în compartimentul de sub scaun. Nu uitați că fiecare companie aeriană stabilește dimensiunile și greutatea acceptate pentru un obiect personal. În plus, din motive de siguranță, lista obiectelor care pot fi luate la bord este strict reglementată.
   • Bagajul de mână poate fi luat la bordul avionului şi ţinut ȋn compartimentul de deasupra scaunelor gratuit sau ȋn schimbul unei taxe adiţionale (ȋn funcţie de tipul de tarif pentru bilet şi de compania aeriană). Totuşi, trebuie să reţineţi că, din cauza măsurilor de siguranţă, obiectele care pot fi transportate ȋn bagajul de mână sunt strict restricţionate prin lege. Aceeaşi lege determină, de exemplu, cantitatea de lichid permisă ȋn bagajul de mână. În plus, trebuie să reţineţi şi că fiecare companie aeriană are propriile reguli stricte privind dimensiunea şi greutatea bagajelor.
   • Bagajul ȋnregistrat (de cală) este bagajul ale cărui greutate şi dimensiuni sunt mai mari decât ale bagajului de mână. În cazul companiilor aeriene low-cost (precum Ryanair, Wizz Air şi Easy Jet) se aplică ȋntotdeauna o taxă adiţională, ȋn timp ce pentru companiile de linie, bagajul de cală poate fi inclus ȋn preţul biletului. Totodată, regulile permit transportul ȋn bagajul de cală a unor bunuri sau obiecte care nu pot fi transportate ȋn bagajul de mână. Bagajul de cală este recomandat pentru călătoriile mai lungi. La fel ca ȋn cazul bagajului de mână, dimensiunile şi greutatea bagajului de cală sunt strict determinate de către companiile aeriene. Bagajul de cală trebuie ȋntotdeauna ȋnregistrat la aeroport, la ghişeele de check-in desemnate ale companiilor aeriene, ȋnainte de a vă prezenta pentru controlul de securitate.

   Dacă doriţi să verificaţi ce fel de bagaje puteţi lua cu dumneavoastră sau doriţi să achiziţionaţi bagaj de cală, accesaţi secţiunea “Rezervările mele” din Contul dumneavoastră eSky. Dacă nu sunteţi un utilizator ȋnregistrat, creaţi-vă un cont şi importaţi-vă rezervările. Totodată, merită să utilizaţi aplicaţie mobilă eSky, cu ajutorul căreia veţi avea acces instant la rezervările dumneavoastră oricând şi oriunde.

   Verificaţi ce puteţi lua cu dvs. la bordul avionului și ce puteţi transporta în bagajul de cală aici!

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Bagaje și îmbarcare prioritară

   Vă întrebați care sunt beneficiile achiziționării serviciului de îmbarcare prioritară? În primul rând, acesta permite pasagerului să ocupe un loc în linia cu prioritate și să evite timpul lung de așteptare pentru îmbarcarea în avion.

   Unele companii aeriene low cost populare (precum Ryanair și Wizz Air) permit pasagerilor să ia cu ei un bagaj de mână suplimentar ca parte a acestui serviciu. Totuși nu este o regulă, așa că de fiecare dată când cumpărați serviciul de îmbarcare prioritară, verificați ce include.

   Puteţi achiziţiona ȋmbarcare prioritară când rezervaţi biletul sau ulterior din Contul dumneavoastră eSky. Dacă nu sunteţi un utilizator ȋnregistrat, creaţi-vă un cont şi importaţi-vă rezervările. Totodată, merită să utilizaţi aplicaţie mobilă eSky, cu ajutorul căreia veţi avea acces instant la rezervările dumneavoastră oricând şi oriunde.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Care sunt limitele de bagaje?
   • Aveți deja un bilet, vă pregătiți de călătorie și doriți să verificați cât bagaj puteți lua cu dvs. în avion? Folosiți secţiunea "Rezervările mele" din Contul dumneavoastră eSky, unde veți găsi toate informațiile necesare despre bagaje. Dacă nu sunteți utilizator înregistrat, creați-vă un cont și importați rezervarea. De asemenea, merită să folosiți aplicația mobilă eSky cu care aveţi acces instant la rezervările dvs. în orice moment și în orice loc.
   • Nu ați cumpărat încă biletul și vă întrebați ce zbor să alegeți? Informațiile privind numărul maxim de bagaje, greutatea și dimensiunea lor se găsesc în formularul de rezervare. În plus, informațiile despre bagaje la companiile aeriene populare pot fi găsite pe site-urile noastre.

    Nu uitați că limita de bagaje este stabilită de fiecare companie aeriană în parte, astfel că cel mai bine e să verificați câte bagaje puteți lua cu dvs. înainte de a cumpăra biletul de avion.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!

  Rezervarea mea

  • Cum puteți verifica statusul rezervării?

   Doriți să verificați statusul şi detaliile rezervării dumneavoastră? Modul în care le puteți verifica depinde dacă sunteți contactat/ă de eSky sau direct de compania aeriană (aflați mai multe despre rezervările eSky gestionate de companiile aeriene). Găsiţi informațiile relevante în emailul prin care v-am trimis biletul de avion.

   • Sunt contactat/ă de eSky

    Statusul actual al rezervării de zbor, hotel și Zbor+Hotel se găsește în secţiunea "Rezervările mele" din Contul dumneavoastră eSky. Dacă nu aveți cont, creați-vă unul și importați rezervarea. În plus, merită să folosiți aplicația mobilă eSky cu care aveţi acces instant la rezervările dvs. în orice moment și în orice loc.

    Doriți să aflați mai multe despre opţiunile Contului dumneavoastră? Citiți acest articol.
    Pentru a vă conecta sau a crea Contul dumneavoastră eSky - faceți clic aici.

    În cazul modificării programului sau anulării zborului, vă vom trimite totodată un email. Vă recomandăm să verificați programul de zbor în Contul dumneavoastră eSky cu 12 ore înainte de ora de plecare programată și să urmăriți mesajele primite la adresa de email furnizată ȋn timpul procesului de rezervare a biletului.

   • Sunt contactat/ă de compania aeriană

    Puteți verifica statusul actual al rezervării dvs. pe site-ul companiei aeriene, conectându-vă cu datele pe care vi le-a oferit compania aeriană. În cazul modificării programului sau anulării unui zbor, veți primi aceste informații direct de la compania aeriană la adresa de email furnizată în timpul procesului de rezervare. Vă recomandăm să verificați programul de zbor pe site-ul companiei aeriene cu 12 ore înainte de ora de plecare programată și să urmăriți mesajele primite la adresa de email furnizată în momentul rezervării biletelor.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Cum îmi pot gestiona rezervarea?

   Doriți să modificați rezervarea, să cumpărați servicii suplimentare sau să aveți acces direct la detaliile acesteia? Modul în care vă puteţi gestiona rezervarea depinde dacă sunteți contactat/ă de eSky sau direct de compania aeriană (aflați mai multe despre rezervările eSky gestionate de companiile aeriene). Găsiţi informațiile relevante în emailul prin care v-am trimis biletul de avion.

   • Sunt contactat/ă de eSky

    Detalii despre rezervările zborurilor, hotelurilor şi a pachetelor Zbor+Hotel pot fi găsite ȋn Contul dumneavoastră eSky. Puteţi folosi contul şi pentru gestionarea rezervărilor şi furnizarea datelor pentru check-in-ul online (la companiile aeriene selectate). Datorită acestuia, puteţi cu uşurinţă să:

    • verificaţi numărul şi statusul rezervării dumneavoastră,
    • solicitaţi modificarea datei zborului dumneavoastră,
    • aflaţi cum să efectuaţi check-in-ul online,
    • achiziţionaţi bagaj şi ȋmbarcare prioritară,
    • verificaţi documentele necesare şi măsurile actuale de siguranţă ȋn ţara ȋn veţi călători,
    • verificaţi condiţiile pentru obţinerea vizei, să achiziţionaţi viza sau ESTA,
    • rezervaţi cazare cu reducere, să achiziţionaţi asigurare sau să ȋnchiriaţi maşină.

   Dacă nu sunteţi un utilizator ȋnregistrat, creaţi-vă un cont şi importaţi-vă rezervările. Totodată, merită să utilizaţi aplicaţie mobilă eSky, cu ajutorul căreia veţi avea acces instant la rezervările dumneavoastră oricând şi oriunde.

   Doriţi să ştiţi mai multe opţiuni ale Contului dumneavoastră? Citiţi articolul.

   Pentru a vă conecta la Contul dumneavoastră eSky sau pentru a crea unul - clic aici.

   • Sunt contactat/ă de compania aeriană

    Pe site-ul companiei aeriene vă puteți gestiona rezervarea, puteţi găsi programul de zbor actualizat și alte detalii de călătorie. Compania aeriană vă va furniza toate informațiile despre posibilele opțiuni de gestionare a rezervării și despre metoda preferată de contact la adresa de email furnizată ȋn timpul achiziţionării biletelor de avion.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Nu am o confirmare a rezervării. Cum ȋi pot verifica statusul?

   Aveți nevoie de informații despre statusul rezervării, dar nu găsiți confirmarea rezervării? Folosiți secţiunea "Rezervările mele" din Contul dumneavoastră eSky, unde veți găsi toate informațiile relevante legate de călătoria dvs. Dacă nu sunteți utilizator înregistrat, creați-vă un cont și importați rezervarea. De asemenea, merită să folosiți aplicația mobilă eSky cu care aveţi acces instant la rezervările dvs. în orice moment și în orice loc.

   În plus, vă vom trimite o confirmare prin email după efectuarea rezervării. Dacă nu găsiți mesajul de la noi în căsuța de email, vă rugăm să verificați categoria SPAM și să vă asigurați că adresa de email furnizată ȋn timpul procesului de rezervare este corectă. De asemenea, puteți retrimite emailul cu rezervarea la adresa dvs. de email folosind Contul dumneavoastră sau formularul dedicat - aici.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Nu-mi amintesc numărul de rezervare. Ce trebuie să fac?

   Aveți nevoie de numărul de rezervare eSky sau de numărul de rezervare a zborului pentru a ne contacta sau atunci când vă îndreptați deja spre aeroport? Toate detaliile, inclusiv numerele menționate, pot fi găsite în secţiunea "Rezervările mele" din Contul dumneavoastră eSky. Dacă nu aveți un cont, puteți verifica emailul trimis de noi la adresa furnizată în timpul procesului de rezervare. În plus, merită să folosiți aplicația mobilă eSky cu care aveţi acces instant la rezervările dvs. în orice moment și în orice loc.

   Dacă nu-l găsiți sau nu ați primit un mesaj de la noi, vă rugăm să retrimiteți emailul cu detaliile rezervării folosind formularul dedicat de pe site-ul nostru aici.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Adresa de e-mail furnizată ȋn timpul rezervării nu este corectă. Ce ar trebui să fac?

   Dacă aveţi siguranţa că aţi furnizat o adresă de email greşită ȋn timpul procesului de rezervare, de exemplu – o literă nu este corectă, accesaţi contul dumneavoastră eSky, unde vă puteţi gestiona rezervarea şi corecta informaţiile. Dacă nu sunteţi un utilizator ȋnregistrat, creaţi-vă un cont şi importaţi-vă rezervările. Totodată, merită să utilizaţi aplicaţie mobilă eSky, cu ajutorul căreia veţi avea acces instant la rezervările dumneavoastră oricând şi oriunde.

   Dacă aveţi nevoie să faceţi rapid o schimbare şi să economisiţi timp, editaţi-vă datele proprii utilizând contul dumneavoastră eSky. De asemenea, puteţi cere modificarea informaţiilor incorecte prin intermediul formularului de contact, furnizând detalii despre rezervare (nume, dată, ruta zborului), dar consultanţii noştri ar putea să vă solicite informaţii suplimentare - aici.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Cum pot cumpăra îmbarcarea prioritară?

   Timpul lung de așteptare pentru îmbarcarea în avion poate afecta considerabil calmul din timpul călătoriei. De aceea, merită să achiziționați serviciul de îmbarcare prioritară. O puteți face atât ȋn timpul rezervării biletului, cât și ulterior, dar nu mai târziu de 48 de ore înainte de plecare.

   Pentru a achiziţiona acest serviciu, selectaţi opţiunea potrivită ȋn secţiunea “Rezervările mele” din Contul dumneavoastră eSky. De asemenea, vă puteţi folosi contul pentru gestionarea rezervărilor. Dacă nu sunteţi un utilizator ȋnregistrat, creaţi-vă un cont şi importaţi-vă rezervările. Totodată, merită să utilizaţi aplicaţie mobilă eSky, cu ajutorul căreia veţi avea acces instant la rezervările dumneavoastră oricând şi oriunde.

   Atenție! Serviciul de îmbarcare prioritară este limitat la un număr maxim de pasageri pe zbor și este posibil ca în anumite situații să fie indisponibil.

   Exemple de opțiuni posibile în funcție de linia aeriană ce urmează sa opereze zborul:

   Ryanair (tarif pe segment de zbor/pasager):

   • îmbarcarea cu prioritate oferă posibilitatea de a călători cu un bagaj personal de dimensiuni maxime de 40 x 20 x 25 cm și un bagaj de mână, având dimensiuni maxime de 55 x 40 x 20 cm, cu o greutate de până la 10 kg – de la 7 EUR până la 18 EUR*

   Wizz Air (tarif pe segment de zbor/pasager):

   • îmbarcarea cu prioritate oferă posibilitatea de călători cu un bagaj personal de dimensiuni maxime de 40 x 30 x 20 cm și cu o greutate de până la 10 kg și al doilea bagaj de mână cu dimensiuni maxime de 50 x 40 x 23 cm și cu o greutate de până la 10 kg – de la 5 EUR până la 31 de EUR*

   *Tarifele sunt stabilite de către companiile aeriene și pot fi modificate. Valorile exemplificate sunt orientative.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Cum pot cumpăra serviciul de alegere a locurilor?

   Plănuiți o călătorie și vă întrebați cum puteţi alege şi rezerva un loc în avion, de exemplu: la fereastră, cu spațiu suplimentar pentru picioare sau locuri ȋmpreună când călătoriți în grup? Puteți achiziţiona un loc preferat atunci când rezervați biletul pe eSky (opțiune disponibilă doar pentru anumite companii aeriene) sau contactându-ne folosind formularul de contact de aici.

   Nu uitați că sistemele de rezervare ale companiilor aeriene alocă ȋn mod aleatoriu locurile în avion tuturor pasagerilor. Prin urmare, când călătoriți în grup, compania aeriană nu vă va oferi locuri împreună (singura excepție este un copil care călătorește împreună cu părintele/tutorele său). Pentru a evita astfel de inconvenienţe, merită să cumpărați un serviciu de alegere a locurilor preferate.

   Serviciul de selectare a locurilor este disponibil la un cost suplimentar, iar prețul depinde de compania aeriană și de tipul de loc ales. În urma primirii solicitării dvs., consultanții noștri vă vor trimite informații cu privire la disponibilitatea și tariful pentru locurile preferate.

   Tariful serviciului poate varia între 5 EUR și 26 de EUR pentru fiecare persoană și pentru fiecare segment de zbor.*

   Atenție! Numărul locurilor libere din avion se modifică în mod dinamic, iar locurile cerute pot fi indisponibile.

   * Tarifele sunt stabilite de către companiile aeriene și pot fi modificate. Valorile exemplificate sunt orientative.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Cum pot plăti pentru rezervare?

   Vă întrebați dacă aveţi nevoie de un card de credit pentru a plăti rezervarea eSky? Vă asigurăm că puteți folosi toate metodele de plată obişnuite (inclusiv card de credit, plată rapidă, plata mai târziu, în rate, precum și tradiţionalul transfer bancar). Metoda de plată poate fi selectată ȋn timpul procesului de rezervare a biletului.

   Având în vedere că prețurile biletelor sunt garantate doar în momentul plății, vă recomandăm să folosiți plata cu cardul sau plata rapidă. Rezervarea preliminară a biletelor şi plata prin transfer poate duce la situaţia ȋn care trebuie să plătiţi mai mult deoarece prețurile biletelor se modifică în mod dinamic în funcție de termenii companiei aeriene și de disponibilitatea locurilor. În cazul în care este necesară o plată suplimentară față de prețul inițial al biletului, vă vom contacta cu informaţii privind suma respectivă și modalitatea de plată.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Doresc să anulez o rezervare. Cum pot face acest lucru?

   Din păcate, în cazul majorității companiilor aeriene low cost (inclusiv Ryanair, Wizz Air, easyJet) rambursarea unui bilet cumpărat nu este posibilă. Companiile aeriene subliniază în condițiile de rezervare că biletele nu sunt rambursabile.

   Când vine vorba de companiile aeriene de linie (de exemplu: LOT, Lufthansa, Air France), posibilitatea de returnare a unui bilet este specificată în condițiile tarifare.

   Dacă doriți să solicitați o rambursare, vă rugăm să folosiți formularul de contact de aici sau să verificați dacă opţiunea de rambursare este disponibilă în Contul dumneavoastră.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Informații despre situaţia ȋn care compania aeriană schimbă ora zborului

   Vă ȋngrijoraţi că ar putea apărea modificări în programul de zbor? Nu vă faceți griji, veți primi la timp toate informațiile necesare. Metoda de notificare depinde dacă sunteți contactat/ă de eSky sau direct de compania aeriană în legătură cu rezervarea dvs. (aflați mai multe despre rezervările eSky gestionate de companiile aeriene). Găsiţi informațiile relevante în emailul prin care v-am trimis biletul de avion.

   • Sunt contactat/ă de eSky

    Informaţii despre modificarea programului de zbor pot fi găsite ȋn secţiunea “Rezervările mele” din Contul dumneavoastră eSky. Dacă nu sunteţi un utilizator ȋnregistrat, creaţi-vă un cont şi importaţi-vă rezervările. Totodată, merită să utilizaţi aplicaţie mobilă eSky, cu ajutorul căreia veţi avea acces instant la rezervările dumneavoastră oricând şi oriunde.

    Adiţional, vă vom informa despre orice modificare printr-un email trimis la adresa de email furnizată ȋn timpul procesului de rezervare. Mesajul va avea titlul: „IMPORTANT! Modificarea programului, biletul de avion nr. [numărul rezervării dumneavoastră].” Totodată, vă vom trimite un nou bilet cu noua dată a zborului a adresa de email furnizată ȋn timpul procesului de rezervare.

    Vă recomandăm să verificați programul de zbor în Contul dumneavoastră eSky cu 12 ore înainte de ora de plecare programată și să urmăriți mesajele primite la adresa de email furnizată ȋn timpul procesului de rezervare a biletelor.

   • Sunt contactat/ă de compania aeriană

    Veți primi toate informațiile despre modificarea programului de zbor direct de la compania aeriană la adresa de email furnizată în timpul procesului de rezervare. Programul de zbor actualizat poate fi găsit și pe site-ul companiei aeriene. Vă recomandăm să-l verificați cu 12 ore înainte de ora de plecare programată și să urmăriți mesajele primite la adresa de email furnizată în momentul rezervării biletelor.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!

  Modificări ale rezervării

  • Cum pot schimba data zborului?

   Aveți deja un bilet cumpărat de pe eSky, dar planurile dvs. s-au schimbat? Puteți întreba dacă e posibil să schimbaţi data zborului. Nu uitați că modificarea datei zborului fără taxe suplimentare este adesea imposibilă, iar orice schimbare a rezervării trebuie aprobată de compania aeriană.

   Dacă doriți să schimbați data zborului, verificați mai ȋntâi dacă aţi fost contactat/ă de eSky sau direct de compania aeriană (aflați mai multe despre rezervările eSky gestionate de companiile aeriene). Găsiţi informațiile relevante în emailul prin care v-am trimis biletul de avion.

   • Sunt contactat/ă de eSky

    Puteți afla dacă schimbarea datei călătoriei este permisă de compania aeriană selectând "Schimbă data zborului" în secţiunea "Rezervările mele" din Contul dumneavoastră eSky. Dacă nu aveți cont, creați-vă unul și importați rezervarea. În plus, merită să folosiți aplicația mobilă eSky cu care aveţi acces instant la rezervările dvs. în orice moment și în orice loc.
    Vă rugăm să rețineți că perioada ȋn care puteţi schimba data zborului după ce ați cumpărat biletul depinde de compania aeriană. Unele companii aeriene low cost vă permit să modificați data pentru o taxă suplimentară (în funcție de companie, aceasta poate fi chiar și de 169 EUR), în timp ce unele companii aeriene de linie oferă această opţiune doar ȋn cadrul unor anumite tarife.
    Taxa de schimbare a datei zborului se percepe pentru fiecare pasager, pentru fiecare etapă a zborului (zbor dus). În plus, se poate adăuga diferența de preț dintre noul bilet şi biletul iniţial. Companiile aeriene nu rambursează diferența dacă prețul noului bilet este mai mic decât cel al biletului inițial.
    În unele cazuri, eSky percepe o taxă de agenție de 18 EUR pentru efectuarea unei schimbări a biletului, care este inclusă în costul final al modificării. Această taxă este percepută pentru fiecare pasager al cărui bilet a fost modificat.

   • Sunt contactat/ă de compania aeriană

    Vă rugăm să contactați direct compania aeriană pentru a afla dacă e posibil să schimbați data zborului. Vă rugăm să rețineți că posibilitatea de a schimba data zborului după achiziționarea biletului depinde de compania aeriană. Unele companii aeriene low cost vă permit să schimbați data pentru o taxă suplimentară (în funcție de companie, aceasta poate fi chiar și de 169 EUR), în timp ce unele companii aeriene de linie oferă această opţiune doar ȋn cadrul unor anumite tarife.
    Taxa de schimbare a datei zborului se percepe pentru fiecare pasager, pentru fiecare etapă a zborului (zbor dus). În plus, se poate adăuga diferența de preț dintre noul bilet şi cel iniţial. Companiile aeriene nu rambursează diferența dacă prețul noului bilet este mai mic decât cel al biletului inițial.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Cum pot corecta sau modifica detaliile pasagerilor?

   Dacă în timpul rezervării biletelor ați făcut o greșeală ȋn legătură cu detaliile pasagerilor, ne puteți întreba dacă e posibil să o corectăm. Din păcate, majoritatea companiilor aeriene nu permit modificarea detaliilor de pe bilet. În anumite situații excepționale este posibil să corectați datele eronate însă tariful perceput pentru astfel de modificări depinde de politica liniei aeriene respective.

   Orice informație incorectă cu privire la pasageri, cum ar fi:

   • scriere eronată a prenumelui sau a numelui,
   • dată de naștere eronată,
   • tip eronat al pasagerului (adult/copil)

   trebuie comunicate imediat. Consultanții noștri vor verifica posibilitatea de a corecta erorile menționate mai sus, vă vor informa despre taxele posibile aplicabile pentru modificare și vor contacta companiile aeriene pentru corectarea datelor din bilet.

   Atenție! Lipsa caracterelor speciale sau a diacriticelor (de ex: č, é, ö, ă, ș, ț, î, â), precum și a spațiilor și cratimelor în compunerea numelor de familie existente pe bilet nu constituie o eroare. Companiile aeriene nu utilizează astfel de caractere.

   Dacă doriţi să vă schimbaţi informaţiile sau să solicitaţi corectarea unor detalii de pasager, vă rugăm să ne contactaţi utilizând formularul de contact - aici.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!

  Factură

  • Trimiterea facturii

   Aveți nevoie de factură pentru rezervarea dvs. eSky? Pentru a o primi, selectați "Doresc să primesc o factură TVA" atunci când rezervați un zbor sau cazare. Aceasta este singura modalitate de a solicita o factură pentru serviciile achiziționate pe eSky.

   Veți primi factura la adresa de email furnizată. Dacă au trecut mai multe zile de când ați rezervat zborul sau cazarea și încă nu ați primit factura, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact de aici.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Cum pot modifica datele cumpărătorului de pe factură?

   Ce se poate face dacă aveți nevoie să schimbați cumpărătorul de pe factură după ce ați rezervat biletul? Modificarea datelor cumpărătorului (nu ale pasagerului!) este posibilă timp de până la 30 de zile după achiziționarea biletului, dar nu întotdeauna. eSky permite modificarea datelor:

   • de la o persoană fizică la o altă persoană fizică
   • de la o persoană fizică la o companie (persoană juridică).

   Nu este posibil să schimbați datele furnizate de o companie cu datele altei companii sau ale companiei cu ale unei persoane fizice.

   Dacă doriţi să modificaţi detaliile cumpărătorului pe factură, vă rugăm să ne contactaţi, utilizând formularul de contact - aici.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • Cum pot verifica statusul plății?

   Nu ştiți sigur dacă rezervarea dvs. a fost plătită cu succes sau așteptați să fie finalizată? Pe eSky puteți verifica ușor și rapid statusul plății. Pentru a face acest lucru, utilizați secţiunea "Rezervările mele" din Contul dumneavoastră eSky. Dacă nu sunteţi un utilizator ȋnregistrat, creaţi-vă un cont şi importaţi-vă rezervările. Totodată, merită să utilizaţi aplicaţie mobilă eSky, cu ajutorul căreia veţi avea acces instant la rezervările dumneavoastră oricând şi oriunde.

   Adiţional, pentru plăţile efectuate cu cardul sau transfer instant de bani, trimitem un email cu sumarul rezervării şi informaţii despre finalizarea sa cu succes. Clienții care aleg opţiunea tradiţională de transfer bancar vor primi informaţii despre rezervarea în avans a biletului şi despre plata ȋn aşteptare. Vă vom trimite confirmarea finală a rezervării doar după ce plata a fost înregistrată cu succes ȋn contul nostru.

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!
  • De ce există două sume pe factură, ambele în valute diferite?

   Deoarece achiziția este procesată de o companie poloneză, există reglementări legale care impun introducerea a două sume pe factură. Una dintre ele este suma monedei în care a fost achiziționat serviciul, iar cealaltă este echivalentul în PLN (zloți polonezi).

   Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
   Consider că acest articol:
   Vă mulțumim pentru feedback!

  Formular de contact - serviciul de rezervări

  Obţineţi ajutorul nostru cât se poate de repede! Selectaţi categoria potrivită şi furnizaţi informaţiile necesare.

  Program Serviciu Clienţi:

  Luni - Vineri: 24h/7 -

  Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

  Cum vă putem ajuta?

  Pentru solicitări urgente, vă rugăm să ne contactați telefonic