Meniu

Căutați bilete de avion spre Chișinău

Arată filtrele

Chişinău

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu moldovenesc (MDL)

 • Parcuri

  Chișinăul este foarte bogat în parcuri – printre cele mai emblematice și mai frumoase se numără Parcul Dendrarium, care este o explozie de culoare pe timpul verii, datorită numeroaselor specii de flori.

 • Biserici și locuri sacre

  De neratat este Catedrala Nașterea Domnului – construită în sec. 19 în stilul neoclasic rusesc, aceasta  fost transformată în muzeu pe timpul regimului sovietic, revenind d-abia când Moldova și-a câștigat independența.

 • Localuri

  Pentru o seară de karaoke într-un decor original, încercați Eli Peli Vocal Room. Presărat cu obiecte vechi și lumini fistichii, este locul cel mai bun pentru a lua pulsul orașului. În plus, meniul este bogat în opțiuni, iar mâncarea este delicioasă!

Comparați ofertele de zbor către Chișinău

Dacă ați mai căutat bilete de avion către Chișinău la preț avantajos, știți cât poate fi de dificil să găsiți și să rezervați oferta ideală de zbor. În funcție de orașul din care călătoriți, costurile unui bilet de avion vor fi diferite. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu puteți găsi biletele de avion dorite, la cel mai bun preț.

Pentru a simplifica procesul de comparare a tarifelor și a putea rezerva bilete de avion la cel mai bun preț puteți folosi motorul de căutare de zboruri eSky. Acesta analizează în numai câteva secunde toate ofertele disponibile la momentul interogării și le afișează pe cele mai potrivite pentru căutarea dumneavoastră. Pentru a folosi acest motor de căutare de zboruri este nevoie să selectați orașul de plecare și Chișinău ca destinație, să alegeți intervalul în care doriți să călătoriți și să selectați numărul și tipul de bilete.

În câteva secunde, sistemul compară ofertele a peste 950 de companii aeriene și vă afișează mai multe rezultate. Acestea pot fi sortate în funcție de cele mai bune prețuri, de cel mai bun timp de călătorie sau de o combinație între cele două. De asemenea, puteți alege să fie afișate numai zborurile programate într-un anumit interval orar pentru decolare sau aterizare, pe cele fără escală sau alegeți aeroportul de tranzit.

Indiferent de dispozitivul folosit pentru accesarea motorului de căutare de zboruri eSky – tabletă, laptop sau smartphone – rezultatele vor fi întotdeauna aceleași.

Costurile unui bilet de avion spre Chișinău

Prețul biletelor de avion către Chișinău sau orice altă destinație se modifică în mod constant, acesta fiind influențat de mai mulți factori. Orașul din care călătoriți, compania aeriană pe care o alegeți, perioada în care are loc călătoria sau ora la care este programat zborul, toate aceste aspecte au un impact asupra costului final de călătorie.

De asemenea, este important să luați în considerare și costurile serviciilor suplimentare de care doriți să beneficiați. De exemplu, unele companii aeriene includ bagajul de cală în prețul biletului de avion, în timp ce altele oferă această posibilitate cu taxă suplimentară.

În mod normal, prețul unui bilet de avion din Moscova către Chișinău este de aproximativ 80 de euro, fără bagaj de cală inclus, operat de către FlyOne. Dacă orașul de plecare este București, costurile sunt similare – intre 75 și 85 de euro pentru un singur zbor, fără bagaj de cală. Cursele din Londra către Chișinău pot începe de la 57 de euro, în funcție de perioada în care doriți să călătoriți, însă pot depăși 180 de euro.

Cele mai bune prețuri pentru un zbor în Chișinău

Pentru a rezerva cele mai bune oferte de zbor către Chișinău sau alte destinații este important să rezervați biletele cât mai devreme posibil. Intervalul optim diferă în funcție de ruta pe care călătoriți și de interesul călătorilor față de această rută.

Astfel, dacă doriți să călătoriți într-o perioadă mai aglomerată, precum în apropierea sărbătorilor de iarnă, este indicat să efectuați rezervările cu cel puțin șase luni în avans. Astfel puteți profita de cele mai bune prețuri.

În plus, și momentul în care planificați călătoria poate să impacteze prețul biletului de avion către Chișinău. Pentru a găsi oferte mai avantajoase de zbor puteți căuta oferte dimineața devreme, în timpul săptămânii, când traficul de căutări este mai redus, iar prețurile sunt mai accesibile.

Rezervați cele mai bune oferte de zbor spre Chișinău

Dacă încă nu ați găsit biletele de avion pe care vi le doriți, puteți verifica promoțiile disponibile pe website-ul eSky, în meniul Oferte. Aici veți găsi zboruri la prețuri avantajoase către o mulțime de destinații din întreaga lume.

În plus, dacă perioada de călătorie vă permite acest lucru, puteți seta o alertă de preț pentru zborurile către Chișinău, astfel încât să fiți primii care află despre biletele de avion la prețuri reduse. Pentru a crea o alertă de preț este nevoie să accesați motorul de căutare de zboruri și să selectați „Creați o alertă de preț”. Introduceți datele de călătorie și intervalul șederii, apoi completați adresa de e-mail.

Când biletele de avion pentru călătoria dumneavoastră vor fi disponibile, veți primi un mesaj de înștiințare. Este important să rețineți că acest mesaj nu reprezintă o rezervare și nici nu garantează menținerea ofertei pe o perioadă nelimitată, așa că este recomandat să rezervați biletele de avion imediat după primirea e-mail-ului.

Aeroportul Internațional Chișinău

Aeroportul Internațional Chișinău este principala poartă de acces internațional către Republica Moldova. Deși primele zboruri au fost efectuate în 1926 pe ruta București – Galați – Chișinău, aeroportul a fost deschis oficial în 1960 și a căpătat statut internațional în 1995. Ulterior i-a fost atribuit codul IATA KIV.

În 2018, traficul înregistrat pe aeroport a fost de 2,8 milioane de pasageri, care au călătorit către destinații din Europa și Orientul Mijlociu.

Deoarece aeroportul se află la o distanță accesibilă față de oraș (13 kilometri), puteți ajunge în centrul Chișinăului fie cu transportul în comun, fie cu taxiul sau cu mașina personală. Liniile de transport public care asigură legătura cu orașul sunt troleibuzul 30, către Strada 31 august 1989 și maxi taxi 165, către Strada Ismail.

Dacă preferați să călătoriți cu mașina personală, este important să rețineți că puteți staționa în fața aeroportului numai pentru 3 minute, după care este necesară rezervarea parcării. Primele 15 minute de parcare sunt gratuite, tariful ulterior fiind de 0.5 euro pe oră.

De asemenea, companiile de taximetrie oficiale cu care puteți călători din aeroport sunt Taxi 14110 și Taxi 14008. Taxiurile pot fi comandate de la oficiul din sala de așteptare a aeroportului, deschis non-stop. Costul unei curse către centrul Chișinăului poate ajunge la 5 euro.

Companii aeriene care oferă curse către Chișinău

Aeroportul Internațional Chișinău oferă curse către mai multe orașe importante din Europa, cele mai solicitate rute fiind către Moscova, București, Londra și Istanbul. Zborurile sunt operate atât de companii de linie, cum ar fi Ukraine International  Airlines, LOT Polish Airlines sau Air Moldova, dar și de companii low-cost, precum Wizz Air.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Chișinău pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Chișinău pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Chișinău, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Chișinău?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Chișinău atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Chișinău

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Chișinău

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Chișinău!

Alegeți hotel în Chișinău