Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Pescara Abruzzo

Abruzzo

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • În vizită la vecinii de peste mare

  Vasele de croazieră ce fac legătură între Pescara și coasta Dalmată au program regulat. Dacă v-ați propus să faceți un tur al mai multor țări europene, vă recomandăm călduros o astfel de experiență.

 • Vara se numără artele în Pescara

  Pescara e mereu plină de surprize, însă cele din sezonul estival sunt aparte. De la festivaluri de muzică jazz (Pescara Jazz), până la gale cinematografice internaționale (Premio Flaiano), acesta este centrul artistic în care să vă petreceți vara.

 • Oamenii de fier

  În fiecare an, în Pescara au loc competiții sportive cu profil de triatlon. Dacă nu vă tentează să participați ca și competitor, cu siguranță veți dori să luați parte la ovațiile din public, încurajându-vă favoriții!

De ce merită sa vizitați Pescara?

Pescara este un oraș italian de la malul Mării Adriatice, ideal atât pentru cei care își doresc un city break dinamic, cât și pentru cei în căutare de o vacanță relaxantă. Fie că alegeți să vă întindeți la soare, să practicați sporturi pe apă sau să mergeți în drumeții, orașul nu vă dă nicio șansă să vă plictisiți.
Odată ajunși aici, vă recomandăm să faceți o plimbare pe Ponte del Mare, podul suspendat de peste râul Pescara, pe care îl găsiți chiar la vărsarea acestuia în mare. Iar dacă sunteți atrași de peisajele naturale impresionante, nu trebuie să ratați Rezervația Naturală a Sanctuarului Dannunziana. În această rezervație veți putea admira speciile de pini caracteristici regiunii și flora impresionantă din Pescara.
Regiunea Abruzzo mai este faimoasă și pentru pastele sale dure. De exemplu, aici puteți degusta maccheroni alla chittara, un aluat specific modelat sub formă de chitară cu ajutorul unor instrumente de bucătărie unice. Pentru amatorii de preparate din pește, recomandările localnicilor sunt terasele din port, care vă vor servi porții generoase de supă de pește brodetto ori pește la grătar în sos de oțet și șofran. Pentru desert, vă recomandăm parrozzo, tortul acoperit cu ciocolată și servit cu un pahar de lichior dulceag. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Pescara Abruzzo pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Pescara Abruzzo pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Pescara Abruzzo, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Pescara Abruzzo?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Pescara Abruzzo atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Pescara Abruzzo