Meniu

Helsinki Geneva - Căutați bilete de avion

Geneva

 • Informații generale

  Limba oficială Germană, Franceză, Italiană, Retoromană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Franc elvețian (CHF)

 • Ce să savurați în Geneva?

  Noi am încercat și ne-au plăcut: fondue (brânză caldă topită în care se înmoaie bucăți mici de pâine), ciocolata și milchkaffe (tip special de cafea). 

 • Shopping în Geneva

  Orașul este cunoscut pentru ceasuri și ciocolată, deci dacă vreți să aduceți un suvenir autentic, știți ce trebuie să cumpărați! 

 • Limba vorbită

  Limba oficială din Geneva este franceza – localnicii sunt foarte stricți când vine vorba de acest lucru, așadar este posibil să primiți un răspuns în franceză, deși ați întrebat în engleză. 

Ce trebuie să știți despre Geneva

Orașul este situat pe malurile lacului Geneva, în Elveția. Centru financiar global, Geneva este și al doilea oraș ca populație din Elveția, după Zurich, fiind cunoscut și pentru că adăpostește laboratorul de fizică CERN, centrul Națiunilor Unite în Europa și mulți subsidiari ai acestuia. De asemenea, aici se află și sediile Organizației Mondiale de Sănătate și a Comitetului Internațional al Crucei Roșii. Geneva se numără printre cele mai scumpe orașe din lume, fiind cunoscut ca orașul istoriei și al artiștilor. 
Ce nu trebuie să ratați în Geneva?
Târgul de mașini din martie este vizitat de peste 700.000 de oameni în fiecare an. Trebuie văzut!
Dacă veniți în vizită între ianuarie și aprilie, puteți merge la schi – aici veți găsi peste 30 de stațiuni special destinate pentru asta! 
De asemenea, vă recomandăm să faceți și o plimbare de-a lungul lacului Geneva – este foarte frumos (mai ales dacă luați un tur cu barca)! În plus, puteți merge la cumpărături prin numeroasele malluri, dar și să explorați partea istorică a orașului. 
Catedrala Sf. Pierre este una dintre cele mai cunoscute lucrări ale orașului, fiind construită între anii 1160-1252. 
Fântâna Jet d'eau este una dintre cele mai lungi fântâni din lume, fiind de altfel și simbolul orașului. Situată pe lacul Geneva, aceasta împrăștie 500 de litri de apă la o viteză de 200 km/oră, la 140 de metri înălțime!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Helsinki spre Geneva pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Helsinki spre Geneva pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Helsinki spre Geneva, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Helsinki spre Geneva?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Helsinki spre Geneva atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Helsinki Geneva

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Geneva!

Alegeți hotel în Geneva