Meniu

Căutați bilete de avion din Bosnia și Herțegovina

Bosnia și Herțegovina

 • Tuzla
 • Informații generale

  Limba oficială Bosniacă, croată, sârbă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Marcă convertibilă Bosnia - Herțegovina (BAM)

 • Un tobogan cu apă Chiar în centrul orașului, pe Prekinute mladosti 2, se află Divan Han – o terasă prevăzută cu o atracție aparte pentru turiști: tobogane cu apă! Copiii și tinerii sunt cei mai încântați atunci când descoperă acest loc special.
 • Sirnice

  La desert vă recomandăm să încercați o specialitate a Tuzlei, de neregăsit în alte părți: sirnice este o turtă dulce pudrată din abundență cu zahăr, cu un gust pe care, nu îl putem descrie în cuvinte. Rămâne să vă convingeți personal!

 • La zoo

  O călătorie de 10 minute cu autobuzul sau mașina către sud-vestul centrului istoric al orașului se poate încheia cu o vizită la grădina zoologică – un loc minunat pentru familiile sosite în Tuzla pentru un city-break plin de aventură.

De ce merită să vizitați Tuzla?

Oraș cu rădăcini antice, Tuzla a fost ridicată în zonă în era neolitică. Un aspect demn de menționat este faptul că orașul bosniac a început să înflorească în timpul Imperiului Osman, când primele mine de sare au apărut în regiune. Într-un mod nefericit, însă, tot sarea a fost cea care a condus până la urmă la sucombarea a peste jumătate din oraș, farmecul centrului urban de atunci fiind și el îngropat pe veci. La începutul secolului 20 un imens lac cu apă sărată s-a format în loc, denumit de localnici Panonika. Astăzi regăsim aici un important complex turistic, constând în lacuri, piscine și cascade artificiale, precum și un sit arheologic preferat de vizitatorii sosiți în Tuzla pentru un city-break aparte. Lucrul cu care se poate lăuda orașul este de departe bucătăria sa balcanică. În toate restaurantele și localurile din jurul Pieței de Sare din centru veți avea ocazia de a degusta specialitatea acestei regiuni: cevapi. Foarte asemănători mititeilor românești, se prepară din carne tocată de oaie, miel, vită sau vițel, în formă de rulouri, prăjiți sau la grătar, serviți împreună cu pâinicile frământate cu brânză de capră și ceapă, lepinii. Ați avut deja ocazia să gustați din aromele locului așa că pe mai departe, veți dori să nu părăsiți Tuzla fără a vă delecta cu un copios festin tradițional. Restaurantul Čaršijska česma, de pe Trg žrtava genocida u Srebrenici pare cea mai bună destinație în acest sens.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Bosnia și Herțegovina pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Bosnia și Herțegovina pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Bosnia și Herțegovina, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Bosnia și Herțegovina?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Bosnia și Herțegovina atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Bosnia și Herțegovina