Meniu

Blue Air

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Blue Air

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Blue Air zboruri?

Orarul de zbor al Blue Air acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Blue Air?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Blue Air cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Blue Air. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Blue Air?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Blue Air

Blue Air

În decembrie 2014, Aviația Română trece printr-un moment istoric: se lansează Blue Air (cod IATA 0B), prima companie românească, cu 100% capital privat. Compania a fost fondată din dorința de a crea o alternativă de zbor sigură, confortabilă și cu tarife accesibile. A fost un punct de cotitură - pentru prima dată în România, o companie oferea pasagerilor zboruri ieftine către cele mai importante destinații europene. De-a lungul anilor, modelul Blue Air a fost impus și de alte companii de zbor, astel făcându-și apariția și alte linii cu profil asemănător. Cu toate acestea, Blue Air este mereu cu un pas înainte, fapt concretizat astăzi prin poziționarea sa unică în calitate de transportator aerian smart flying. Echipaj Echipajele Blue Air sunt formate din cei mai experimentați piloți și însoțitori de bord din România. Majoritatea piloților Blue Air au la activ peste 10.000 de ore de zbor pe diverse tipuri de aeronave, efectuate la companii de transport aerian cu renume din Europa, operând cu succes pe întreg mapamondul. Echipajele de comandă ale Blue Air sunt licențiate în conformitate cu cerințele reglementării europene JAR-FCL 1 (Joint Aviation Requirements - Flight Crew Licensing), lucru ce garantează cele mai înalte standarde de siguranță și profesionalism. Destinații O ofertă bogată de conexiuni interne cu cele mai multe orașe importante din Europa: Barcelona, Berlin, Bologna, Bruxelles, Koln, Larnaca, Lisabona, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Salonic, Salzburg, Strasbourg, Stuttgart, Torino, Valencia, Verona, Viena. Plecări din România: București: Larnaca, Catania, Napoli, Roma, Bologna, Cuneo, Milano, Nisa, Barcelona, Madrid, Valencia, Malaga, Stuttgart, Koln, Bruxelles, Paris, Londra, Liverpool, Dublin Sibiu: Stuttgart Bacău: Roma, Bologna, Cuneo, Milano, Paris, Bruxelles, Londra, Liverpool, Dublin

Bagaje

Fiecare pasager are dreptul la maxim patru piese de bagaj de cală cu dimensiunile maxime de 100x80x30cm. Greutatea maxim admisă pentru bagajul de cală este de 32 de kilograme pe o piesă de bagaj. Greutatea bagajului nu poate fi acumulată între două sau mai multe persoane. Bagajul de mână Pasagerii au dreptul la un singur bagaj de mână care nu poate depăși 10 kg și dimensiunile de 55 x 40 x 20 cm. Dimensiunile bagajelor includ toate accesoriile (roți, mânere, buzunare exterioare etc.). Doar un singur bagaj va fi acceptat per pasager. Portofelele / pungile și dispozitivele electronice (aparat de fotografiat, laptop, tabletă etc.) trebuie să fie plasate în acest bagaj.

Clase tarifare

Blue Air este o companie aeriană low-cost. Prin urmare, permite doar rezervări la clasa Economy.

Check-in online

Serviciul de check-in online este disponibil doar pentru zborurile cu plecare din București, Bacău, Sibiu, Larnaca, Roma, Nisa, Malaga, Barcelona, Paris, Bruxelles, Milano (Bergamo), Torino (Cuneo), Torino (Caselle), Koln, Madrid și Valencia. Pentru toate celelalte zboruri, check-in-ul se poate face de la aeroport, înainte de plecare și este gratuit. Din cauza măsurilor de securitate suplimentare, check-in-ul online nu este disponibil pentru zborurile care pleacă de la / din Marea Britanie. Serviciul este disponibil cu max. 14 zile înainte de data plecării și cu până la 4 ore înainte de plecare.

Flotă

Flota Blue Air este formată în prezent din 737 de aeronave moderne, seriile Boeing 737-300, 737-400 și 737-500, având capacități între 126 și 170 de locuri.

Hub

Aeroportul Internațional Henri Coandă din București Hub-ul principal este Aeroportul Internațional Henri Coandă, ce operează zilnic zboruri spre Londra, Paris, Roma, Viena, Istanbul, Amsterdam, Munchen, Frankfurt, Milano și Madrid. Aeroportul Internațional Henri Coandă din București se află la 16,5 km distanță de centrul orașului București. Există trenuri care leagă Aeroportul Internațional Henri Coandă de Gara de Nord din București. Pasagerii pot ajunge la CFR \"Airport Stop\" prin autobuze cu plecare de la Terminalul Sosiri. Aeroportul oferă o gamă largă de servicii, cum ar fi: Rent-a-car, Barber`s, ambalaj de securitate pentru bagaje, cărucioare pentru bagaje, acces la internet, schimb.
Citiți mai mult

Mese

Blue Air oferă pasagerilor șase meniuri calde, proaspete și delicioase la alegere, în timpul rezervării biletului de avion. Meniurile pot fi rezervate cu până la 14 ore înainte de zbor, dar înainte de efectuarea check-in-ului online. Meniurile sunt disponibile numai pentru zborurile cu plecare din / către București și Sibiu, și doar pentru zborurile regulate operate de Blue Air. Acestea constau în: mic dejun cu specific românesc / englezesc / vegetarian și masa de prânz (curcan / carne de vită și legume).

Servicii opționale

În ceea ce privește calitatea serviciilor oferite în aeronave, toți pasagerii se bucură de confortul scaunelor de piele și, de asemenea, de băuturi alcoolice și non-alcoolice și diferite feluri de mâncare și gustări – totul gratuit. Precum majoritatea companiilor aeriene low-cost, Blue Air nu oferă posibilitatea de rezervare a unui anumit loc în avion, deoarece scaunele nu sunt numerotate, însă pasagerii pot opta pentru îmbarcarea prioritară și, prin urmare, ocupă un loc aparte în avion. Împreună cu biletul de avion Blue Air, pasagerii pot achiziționa, de asemenea, transfer cu autobuzul. Transferul este disponibil de la Constanța sau Brasov, la Aeroportul Otopeni și retur. În acest fel,.
Citiți mai mult