Meniu

Germanwings

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Germanwings

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

✔️ Unde operează Germanwings zboruri?

Orarul de zbor al Germanwings acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Germanwings?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Germanwings cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Germanwings. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Germanwings?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Germanwings

Germanwings

Compania aeriană low-cost Eurowings a fost înființată în 1997. În 2002 a fost transformată în Germanwings și din 2009 ea aparține grupului Lufthansa. Înca de la început a avansat rapid și acum este în competiție cu celelalte companii aeriene low-cost din Europa. Germanwings cooperează cu Austrian Airlines, alături de care linia aeriana a semnat contract de colaborare. Sediul companiei aeriene se află în Cologne.

Bagaje

Bagajul de mână: Cu excepția huselor pliabile pentru îmbrăcăminte, care sunt permise la bord cu dimensiunile maxime 57 x 54 x 15 cm, bagajele de mână nu trebuie sa cântărească mai mult de 8 kg și să nu depășească dimensiunile 55 x 40 x 20 cm. Bagajul de cală: Dacă bagajul cântărește mai mult de 23 kg, vor fi percepute taxe pentru excedent de bagaj. Fiecare pasager poate înregistra maxim cinci bagaje, greutatea maximă per bagaj fiind de 32 de kg.

Clase tarifare

Pasagerii Germanwings pot alege una dintre cele trei clase tarifare. Tariful economic al clasei Basic permite aducerea unui bagaj de mână gratuit și oferirea de discounturi in funcție de milele străbătute, însă nu există posibilitatea de a combina cu oferte de la alte companii aeriene ( in cazul zborurilor combinate). Tariful standard al clasei Smart permite un bagaj de cală, gustări și răcoritoare gratuite pe durata zborului și posibilitatea de alegere a loculului in avion. Pe lângă zbor, clasa Confort Best oferă un pachet foarte bogat de servicii suplimentare. De exemplu, alegerea celui mai bun loc din fața avionului, în primul rând cu fotoliu gol, două bagaje de cală, meniu à la.
Citiți mai mult

Check-in online

Pasagerii pot efectua procedura de check-in online, telefonic sau direct în aeroport (chioșcul Germanwings). Tichetul de îmbarcare poate fi imprimat cu 72 de ore înaintea zborului, dar nu mai târziu de 3 ore înaintea zborului.

Flotă

Din data de 3 decembrie Germanwings deține 80 avioane inclusiv 57 aeronave Airbus A319-100 și Airbus A320-200, precum și 23 avioane cu reacție, care sunt controlate din Germania, compania aeriană internă Eurowings.

Hub

Aeroportul Cologne/ Bonn Aeroportul Internațional din Cologne/Bonn este baza liniei aeriene Germanwings și este localizată la 17 kilometri de Cologne și 22 kilometri de Bonn. Acesta este al șaselea cel mai mare aeroport din Germania, care operează zboruri de linie și low-cost. La terminalul de sosire pasagerii pot găsi hoteluri, companii de închiriat mașini, un magazin duty-free, un supermarket, un restaurant și o cafenea.

Mese

Pasagerii pot cumpăra gustări și răcoritoare de la SKY Bistro și Shop Card. Mesele sunt preparate din produse regionale de sezon, proaspete. Meniul de la bord depinde de clasele tarifare. Pasagerilor clasei Best le sunt oferite diferite tipuri de racoritoare și gustări. Când aceștia călătoresc la clasa SMART pasagerii primesc gustări ambalate și pot alege între apă minerală sau băuturi alcoolice. Se pot de asemenea cumpăra gustări și răcoritoare suplimentare.

Servicii opționale

Germanwings aparține grupului mic de companii aeriene care permit copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani să călătorească fără însoțitor legal. Echipajul asigură custodie pe toată perioada zborului, iar copiii sunt așezați pe locurile rezervate anterior. La bord există divertisment video, audio, iar informații referitoare la zbor sunt prezentate permanent.