Meniu

Jet Airways

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Jet Airways

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Jet Airways zboruri?

Orarul de zbor al Jet Airways acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Jet Airways?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Jet Airways cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Jet Airways. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Jet Airways?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Jet Airways

Jet Airways

Jet Airways este una dintre principalele companii aeriene din Mumbai fondată în anul 1992. Este a doua ca mărime din India, atât în ceea ce privește cota de piață cât și pasagerii transportați, după IndiGo. Acesta operează peste 300 de zboruri zilnic către 74 de destinații în toată lumea. Principalul său hub este Mumbai, cu hub-uri secundare în Delhi, Kolkata, Chennai și Bengaluru. Compania aeriană conectează 21 de locații internaționale ce includ Canada, Europa și Asia de Sud-Est. La sol, compania aeriană oferă caracteristici superioare ca accesul la lounge-urile de calitate, la facilitățile din cadrul acesteia și la serviciile de check-in. Compania are scopul de a oferi servicii și operațiuni de calitate ce sunt dovedite și de premiile Lonely Planet Travel câștigate precum și recunoșterea programului JetPrivilege în cadrul premiilor Freddie Awards, 2012.

Bagaje

Bagajul de mână Pentru zborurile interne bagajul de mână nu poate avea o greutate mai mare de 7 kg și trebuie să se situeze în limita unor dimensiuni cumulate de 115cm. Pentru rutele internaționale, greutatea bagajelor de mână poate varia între 7 kg(Clasa Economy) și 10 kg (Clasele Premier și Întâi) Bagajul de cală Pentru bagajele de cală există o limită de 20 kg pentru Clasa Economy și de 35 pentru Clasa Întâi și Premiere. Numărul și greutatea bagajelor pot însă depinde de tipul aeronavei, clasa de călătorie și destinații și în funcție de apartenența la programul de loializare. Zboruri naționale Bagajul de cală În cadrul zborurilor internaționale greutatea bagajelor de cală poate varia.
Citiți mai mult

Clase tarifare

Compania dispune de 3 clase tarifare: Clasa Întâi, Clasa Premiere și Clasa Economy. Clasa Întâi este destinată exclusiv zborurilor internaționale, iar celelalte două deservesc atât zboruri locale cât și internaționale. First Class – numai zboruri internaționale Confortul sporit al cabinelor de la Clasa Întâi este dat de spațiul de extins în care pasagerii pot dormi, echipat cu uși glisante, lumini de noapte ce amintesc de cerul înstelat și șifonier în care își pot ține lucrurile personale. Bucătăria conține o selecție bogată de feluri ce pot compune masa formată din 5 feluri de mâncare asezonate cu vinuri de colecție sau băutura semnătură-proprie Jet Airways Cocktail. Pentru divertisment,.
Citiți mai mult

Check-in online

Check-in-ul onlie se poate realiza în cu până la 2 ore înainte de zbor pentru zborurile internaționale, dar cu maxim 1 oră înainte de decolare pentru zborurile naționale. Acesta se poate realiza pe Internet, cât și prin kiosk-urile disponibile în cadrul aeroporturilor. Check-in-ul se deschide cu 24 de ore înainte de decolare pentru pasagerii Clasei Economy și cu 48 de ore înainte pentru pasagerii Clasei Întâi, Premiere și pasagerilor JetPrivilege Platinum sau Gold.

Flotă

În prezent, flota sa însumeează 94 de aeronave de tip Airbus, Boeing 777-900ER și ATR 42/72 cu o vârstă medie de aproximativ 6 ani.

Hub

Deși compania deține hub-uri și în Delhi, Chennai sau Brussels, hub-ul principal al companiei aeriene este aeroportul din Mumbai, ce poartă numele de Chhatrapati Shivaji. Acesta este principalul aeroport ce deservește zona metropolitană a Mumbai-ului și este al doilea aeroport ca volum al traficului dupa Delhi, însă este primul din punctul de vedere al traficului de tip cargo. Aeroportul are 5 terminale operaționale ce se întind pe 750 de hectare și care ajută la realizarea a peste 780 de zboruri pe zi.

Mese

Selecția de mese existente la bord este unul dintre aspectele care se pot alege odată cu selectarea zborului. Pentru slectarea acestora trebuie însă menționat operatorilor de zbor că Your meal selection is just as important as the other details you give us when booking your flight. Also, ordering and preparing special meals of your choice takes time. So, to ensure that you get the meal that you want, please specify your preferences to the travel agent or the Jet Airways reservation staff at least 24 hours before your departure. Selecția de feluri de mâncare include feluri de mâncare potrivite pentru motive medicale, pentru persoane vegetariene, pentru copii, de tip religios și alte mese..
Citiți mai mult

Servicii opționale

Pasagerii beneficiază de acumularea de mile atât pentru zborurile cu Aegean Airlines, cât și cu partenerii acesteia. Programul Miles+Bonus oferă numeroase ocazii de a folosi aceste mile pentru achiziționarea de bilete de avion, hoteluri, schimbări în rezervare, închirieri auto, cumpărături etc. Business Lounge-ul aflat în imediata apropiere a biroului de bilete din cadrul Aeroportului International Eleftherios Venizelos oferă numeroase posibilități de relaxare deținătorilor de carduri Gold în cadrul programului Miles+Bonus sau Star Alliance și pasagerilor clasei Business. Aceștia pot folosi computerele cu acces la internet sau laptopurile personale, telefoanele pentru apeluri urgente sau.
Citiți mai mult