Meniu

Aegean

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Aegean

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Aegean zboruri?

Orarul de zbor al Aegean acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Aegean?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Aegean cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Aegean. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Aegean?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Aegean

Aegean

Aegean Airlines s-a constituit în anul 1987 ca \"Aegean Aviation\" ce opera chartere VIP. Numele prezent a fost adoptat odată cu introducerea zborurilor de pasageri în mai 1999. Olympic Air era transportatorul aerian national al Greciei. Linia aeriană a fost vândută investitorilor privați în 2009 și după o perioadă de funcționare agitată a fost vândută din nou către Aegean Airlines în octombrie 2012. Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia în ceea ce privește numărul total de pasageri transportați, numărul destinațiilor deservite și mărimea flotei deținute. Principalul aeroport este Aeroportul International din Atena, cu un hub secundar la Aeroportul Internațional Thessaloniki. Este membru al Star Alliance din Iunie 2010.

Bagaje

La clasa Flex, se acordă 1 bagaj de până la 23 kg în mod gratuit. La clasa Business, se acordă 2 bagaje a câte 32 de kg fiecare. Pentru copii (de la 0 la 2 ani) se admite un bagaj de mână cu echipamentul necesar pentru călătorie și un cărucior portabil. La clasele Flex și Business se admite și un bagaj de maxim 23 de kg. Pentru achizitionarea unor bagaje suplimentare, se aplică taxe în funcție de tipul de zbor și perioada călătoriei. Bagajul de mână la Clasa Economy este compus dintr-o singură piesă cu greutate de maxim 8kg și măsurând nu mai mult de 56x45x25 cm. La clasa Business, sunt permise doar 2 piese de bagaj, dintre care prima nu poate fi mai mare de 56x45x25 cm și o greutate de.
Citiți mai mult

Clase tarifare

Linia aeriană oferă două clase tarifare - Clasa Economy și Clasa Business. Din 2013, au fost introduse la Clasa Economy două alte clase – GoLight și Flex. Clasa GoLight este potrivită pentru călătorii pe perioade scurte. Ea permite doar un bagaj de până la 8kg, acumularea de mile, reducere de 33% la biletele pentru copii la zborurile GoLight family. Nu se acordă rambursări pentru anularea unui zbor, dar biletele se pot schimba contra unei taxe. Pe lânga beneficiile clasei GoLIght, Clasa Flex permite și un bagaj de cală de 23kg. Se pot face schimbări nelimitate în rezervare fără aplicarea unei taxe.

Check-in online

Check-in-ul online și pe mobil se poate realiza între 48 de ore și 30 de minute înaintea zborului. Check-in-ul online se poate face atât de acasă, cât și de la calculatorul personal. Prin check-in-ul online pasagerii pot beneficia și de alte facilități precum informații privitoare la zbor și statusul curent al zborului. Această facilitate nu este disponibilă pentru pasagerii cu nevoi speciale. În urma check-in-ului online se eliberează cartea de îmbarcare care trebuie printată, însă, aceasta se poate prelua și de la kiosk-urile aeroportului.

Flotă

Compania a investit intens în avioane de o calitate superioară, noi, cu sisteme superioare de control al siguranței, atât în ceea ce privește tehnologia, cât și personalul aeronavelor. Aceasta constă în 28 de aparate Airbus A320, 6 Airbus A321, 1 Airbus A319, 4 Dash 8-100, 10 Dash8-Q400.

Hub

Aeroportul International Eleftherios Venizelos din Atena (codul aeroportului ATH) este al 27-lea aeroport din Europa ca număr de pasageri ce îl vizitează și este situat la 27 de km de capitala Greciei, Atena. Aeroportul gazduiește peste 65 linii aeriene care sunt folosite de peste 15 milioane de călători, fiind și un nod de legătura important între Asia, Orientul Mijlociu și Europa. Acesta a fost extins și îmbunătățit pentru Jocurile Olimpice din 2004. Este format dintr-un singur terminal care este împărțit în două zone A și B, la care se adaugă un terminal ce se ocupă de zboruri charter. Acesta are ca legatură către centrul orașului linia 3 de metrou care face 35 de minute până ajunge în.
Citiți mai mult

Mese

Mesele oferite în cadrul \"Aegean cuisine\" oferă pasagerilor posibilitatea de a se bucura de mese inspirate din rețetele tradiționale din Insulele Ciclade și Dodecanese. Toți pasagerii zborurilor internaționale vor avea șansa să se bucure de bucătăria Aegean, iar pasagerilor Clasei Business li se vor oferi două mese la alegere. Clasa Business are, de asemenea, posibilitatea de alegere dintre gustările reci. Meniul include creații speciale a doi bucătari cu experiență vastă în domeniu, Nikos Sarantos și George Xatzigiannakis.

Servicii opționale

Wi-Fi-ul la bordul avionului este disponibil în multe dintre avioanele American Airlines. Toate noile aeronave regionale cu două clase dispun de Wi-Fi. Accesul zilnic și lunar este valabil atât pentru American Airlines, cât și pentru zborurile US Airways. Toate locurile la Clasa Întâi și Clasa Business dispun de posibilitatea de încărcare a device-urilor și de porturi USB. Există, de asemenea, numeroase posibilități de relaxare prin vizionarea de filme, programe TV și accesul la jocuri și muzică astfel încât pasagerii să aibă parte de o relaxare completă. La acestea se adaugă kit-urile pentru călătorie oferite și posibilitatea de a alege locuri cu mai mult spațiu. În cadrul lounge-urilor.
Citiți mai mult