Meniu

Air Canada

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Air Canada

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Air Canada zboruri?

Orarul de zbor al Air Canada acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Air Canada?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Air Canada cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Air Canada. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Air Canada?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Air Canada

Air Canada

Air Canada este cea mai mare companie de curse regulate de pe piața canadiană, și cea care face legătura cu SUA și alte piețe internaționale. Compania a fost înființată în 1937 și operează atât zboruri de pasageri cât și de tip cargo către 178 de destinații. Împreună cu cei doi parteneri regionali Air Canada Express și Air Canada Rouge, deservește peste 38 de milioane de pasageri anual și oferă servicii directe către peste 190 de destinații de pe 5 continente. Air Canada este un membru fondator al Star Alliance, cea mai mare rețea de transport aerian din lume.

Bagaje

Bagajul de mână poate fi compus din două articole: unul standard de 23 cm x 40 cm x 55 cm și 10 kg la care se poate adăuga un articol suplimentar cu dimensiuni maxime de 16 cm x 33 cm x 43 cm și o greutate de 10 kg. Pentru părinții care călătoresc cu infanți se adaugă în mod gratuit un alt articol standard cu obiectele acestora. Bagajele de cală au ca dimensiune maximă 23 kg și o limită a dimensiunilor cumulate de 158 cm.

Clase tarifare

Air Canada dispune de trei clase tarifare: Economy, Economy Premium și Business, însă în funcție de destinația de zbor, servciile oferite în cadrul acestora pot diferi. Cursele spre America de Nord dispun de un ecran TV de tip LCD de 8.9 inch pentru ore întregi de divertisment, cu loc pentru căști și posibilitatea de încărcare a dispozitivelor mobile, lumină pentru citit, o copie gratuită a revistei de bord – enRoute. Se pot oferi kit-uri de dormit și căști contra unei taxe suplimentare. Pe zborurile internaționale se oferă masa în mod gratuit, alături de o selecție de vinuri și băuturi alcoolice. Suporturi pentru gât, perne și pături se pot oferi pentru a crește confortul somnului pe.
Citiți mai mult

Check-in online

Check-in-ul online se poate face cu 24 de ore înaintea zborului, urmând a fi imprimată cartea de îmbarcare. Pentru imprimare se pot folosi și kiosk-urile de self-service din cadrul aeroporturilor. Limita minimă până la care se poate realiza acesta este de cel puțin 45 de minute pentru destinații din Canada. 60 de minute pentru cele dintre Canada și orice alte țări. Pentru zborurile cu conexiune, este necesară realizarea acestuia cu până la 24 de ore înaintea decolării zborului final.

Flotă

Flota Air Canada este împărțită în 3 clase: Air Canada, Air Canada Express și Air Canada Rouge. În prima categorie sunt 205 aeronave dintre care 81 sunt de tip Airbus (A321-200, A320-200, A319-100), 45 Embraer E190 și 79 de tip Boeing. Air Canada Express este formată din aparate de dimensiuni mai mici, de tip Embraer E175(15) și Bombardier(132) și Beechcraft (17). Air Canada rouge are 14 aparate Boeing și 25 Airbus.

Hub

Aeroportul Internațional Toronto este principalul hub pentru Air Canada precum și pentru WestJet și FedEx (pentru zborurile de tip cargo) și oferă facilități de cea mai bună calitate atât pentru Air Canada, cât și pentru Air Canada Express (operat de Jazz) ce operează din același terminal. De aici pleacă zilnic peste 355 de zboruri operate de către cele două companii. Aeroportul deservește orașul Toronto, Ontario, zona metropolitană a acestuia și zona Golden Horseshoe. Aeroportul se află la 22.5 km nord-est de centrul orașului Toronto, cu cea mai mare parte a acestuia plasată în zona orașului Mississauga și doar o mică porțiune extinzându-se în zona de vest a orașului Toronto. Numele.
Citiți mai mult

Mese

Toate zborurile internaționale la Clasa Economy au inclusă după decolare o masă caldă și servicii suplimentare în funcție de orele de zbor și de rute. La aceasta se adaugă o selecție gratuită de băuturi alcoolice și non-alcoolice. Pe porțiunile de zbor din Canada în cadrul zborurilor internaționale cu oprire într-un oraș canadian se oferă de asemenea o gustare și o masă gratuită. La Clasa Premium Economy se oferă o băutură la intrarea în aeronavă, iar apoi se poate alege dintre două mese calde servite în veselă de porțelan și servită cu tacâmuri elegante, acompaniate de salate proaspete, pâine proaspătă și desert. Micul dejun este format din cafea proaspătă, sucuri, paste și iaurt..
Citiți mai mult

Servicii opționale

Divertismentul la bord este asigurat de cele mai noi filme, seriale TV, muzică și jocuri, toate pe un ecran de 25 cm, Full HD, prevăzut cu baterie de 8 ore și căști.