Meniu

Air France

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Air France

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Air France zboruri?

Orarul de zbor al Air France acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Air France?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Air France cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Air France. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Air France?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Air France

Air France

AIRFRANCE (fostă Société Air France, S.A.) (codul IATA - AF), este transportatorul francez cu sediul în Tremblay-en-France, (la nord de Paris). Este o filială a grupului Air France - KLM și membru fondator al Alianței Globale SkyTeam. Din 2013 Air France servește 36 de destinații în Franța și operează la nivel mondial servicii regulate pentru pasageri și marfă către 168 de destinații din 93 de țări (inclusiv departamentele și teritoriile de peste mări ale Franței). Air France a fost înființat la 07 octombrie 1933 printr-o fuziune dintre Air Orient, Compagnie Générale Aéropostale, Compagnie Internationale de Navigation Aérienne (CIDNA), și Société Générale de Transport Aérien (SGTA). Air France a servit drept transportator oficial al Franței timp de șapte decenii înainte de fuziunea din 2003 cu KLM. Air France este o companie aeriană globală cu servicii complete din 2011, oferind zboruri spre 36 de destinatii interne si 168 destinații internaționale din 93 de țări (inclusiv departamentele și teritoriile de peste mări ale Franței).

Bagaje

Bagajul înregistrat la Air France trebuie să aiba următoarea greutate: Clasa Economică: 1 piesă x 23 kg Economică Premium: 2 piese x 23 kg Business: 2 piese x 32 kg La Premiere: 3 piese x 32kg Dimensiuni: 158 cm (înălțime + lungime + lățime) Pentru a fi acceptat în cabină, bagajul de mână nu trebuie să depășească următoarele dimensiuni: 55 x 35 x 25 cm (inclusiv buzunare, roți și mânere). În plus față de bagajul de mână pot fi transportate o geantă de mână, notebook, aparat de fotografiat, o pungă de produse din duty-free. Piesele suplimentare de bagaj nu trebuie să depășească 23 kg și 158 cm (înălțime + lungime + lățime)

Clase tarifare

Air France oferă un mix de cabine configurate pentru rute internaționale lungi incluzând La Première, Business, Premium Economy și Economy. Clasa La Première Un hamal va avea grijă de bagaje în timp ce pasagerii se îndreaptă către un salon de check-in privat, Totul este posibil în spațiile independente și personale tip lounge La Première: cititul unei cărți de artă, ziare și reviste, fotolii confortabile, știri în format HD. Cabina Première este compusă din 4 până la 9 locuri ușor curbate în nuanțe elegante, care combină stilul unei vieți private. La Première, este un produs de primă clasă Air France, disponibil pe Airbus A380-800, împreună cu Boeing 777-300ER și 777-200ER. Cabina Première.
Citiți mai mult

Check-in online

Check-in-ul online este disponibil începând cu aproximativ 30 de ore* înaintea decolării. Această caracteristică online permite confirmarea prezenței și alegerea scaunului. Check-in-ul este complet atunci când s-a primit tichetul de îmbarcare. Odată ajunși la aeroport, pasagerii predau doar bagajele la ghișeul de bagaje. * cu 24 de ore înaintea zborurile oferite de Delta Airlines și Air France cu plecare din Atlanta, Detroit și Minneapolis.

Flotă

Flota Air France constă din următoarele aeronave: Airbus A318, Airbus A319, Airbus A320 (2010), Airbus A321-200, Airbus A330, Airbus A340-313 X, Airbus A380, Boeing 747-400. Li se vor alătura din 2016 Airbus A350-900, Airbus A380-800, Boeing 747-400, Boeing 777-200ER, Boeing 777-300ER, Boeing 787-9, Boeing 747-400ERF și Boeing 777F.

Hub

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris Compania aeriană Air France are centrul global la Aeroportul Charles de Gaulle Paris (401 plecări zilnice), cu Aeroportul Orly din Paris, Aeroportul Lyon-Saint Exupéry, Aeroportul Marseille Provence, Blagnac Toulouse și Nisa, servind drept hub-uri secundare. Destinații turistice majore interne și internaționale sunt ușor accesibile cu TGV-ul din Paris Charles de Gaulle, fiind unul dintre primele aeroporturi cu acces feroviar. Există trei terminale Charles de Gaulle, de asemenea, cunoscut sub numele de Paris Roissy, care sunt conectate prin autobuze pentru transfer gratuite. Charles de Gaulle oferă o gamă largă de servicii pentru pasageri, cum ar fi:.
Citiți mai mult

Mese

Mesele oferite în timpul zborurilor Air France sunt grupate în funcție de clasa de rezervare aleasă. La premiere: Meniul a la carte la cerere dispune de antreuri create de Chef Guy Martin. În cabina La Première, masa este compusă din meniul gourmet dezvoltat de bucătari francezi premiați cu stele Michelin, cum ar fi Joël Robuchon, Régis Marcon, Guy Martin, Anne-Sophie Pic și Michel Roth. De la inspirație din Asia, cu fructe de mare proaspete, mesele \"a la carte\" permit pasagerilor să se bucure de o experiență culinară unică pe fiecare călătorie. Ei primesc, de asemenea, aperitiv, selecție brânză și desert din meniul zilnic. Clasa Business: Serviciul de masă oferă trei feluri de mâncare și.
Citiți mai mult

Servicii opționale

Pasagerii își pot surprinde însoțitorii prin comandarea de sticle de șampanie și o cutie de bomboane de ciocolată. În plus, Finnair oferă o varietate de produse de înaltă calitate care pot achiziționate în timpul zborului din catalogul special de cosmetice, parfumuri, cadouri, haine sau bijuterii. Pe zborurile intercontinentale sunt permise și cumpărăturile de alcool și tutun.