Meniu

Belavia

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Belavia

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Belavia zboruri?

Orarul de zbor al Belavia acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Belavia?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Belavia cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Belavia. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Belavia?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Belavia

Belavia

Principala companie aeriană din Belarus este Belavia Airlines (IATA:B2), care oferă curse către patru orașe din țară și către peste 35 de destinații din întreaga lume. Dacă doriți să zburați cu Belavia Airlines, aveți această ocazie pe ruta Chișinău-Minsk.

Dacă nu ați mai zburat cu Belavia Airlines până acum, probabil vă întrebați care sunt condițiile de călătorie și ce alte aspecte mai trebuie să cunoașteți. Compania a fost deschisă oficial în anul 1996, atunci când Aeroportul Național Minsk a intrat în expansiune și a fost nevoie de a suplimenta atât destinațiile, cât și numărul de companii care operau de pe acest aeroport. Astăzi, Aeroportul Național Minsk este hub-ul principal al companiei. În Belarus, Belavia Airlines oferă 4 conexiuni, în timp ce internațional asigură zboruri către peste 35 de destinații. Datorită acordurilor de parteneriat încheiate cu companii precum Air France și Etihad Airways, Belavia Airlines oferă legături către o varietate de destinații.

Condiții transport bagaje la Belavia Airlines

Regulamentul privind transportul aerian de bagaje este stabilit intern de către fiecare companie în parte. Astfel, dacă alegeți să călătoriți cu Belavia Airlines, aceste repere diferă în funcție de clasa la care alegeți să călătoriți. Cele două mari categorii tarifare sunt clasa economy și clasa business. În ceea ce privește bagajele de mână, acestea trebuie să se încadreze în dimensiunile 55cm x 40cm x 20cm, iar greutatea maxim admisă este de 8 kg pentru clasa economy și 12 kg pentru business class.

Bagajele de cală trebuie să se încadreze în dimensiunile 50cm x 50cm x 50cm, cu o greutate de maximum 23 de kilograme, pentru clasa economy. Dacă alegeți să călătoriți la business class, puteți înregistra două astfel de bagaje, greutatea maxim admisă fiind de 32 de kilograme.

Articole permise la bordul aeronavei

Bagajul de mână poate conține articole vestimentare și mai puțin de 100ml de lichide, însă nu este permisă îmbarcarea cu cantități mai mari de lichide, obiecte periculoase sau ascuțite.

Astfel, dacă aveți obiecte voluminoase sau ascuțite (de exemplu, forfecuță de unghii) le puteți transporta în bagajul de cală. Acesta trebuie predat la biroul de check-in, chiar dacă ați efectuat check-in-ul online, și este supus unor verificări. Dacă există suspiciuni privind bagajul dumneavoastră de cală, acesta poate fi refuzat și se pot solicita verificări suplimentare. Este important să rețineți că Belavia Airlines nu își asumă responsabilitatea pentru obiectele de valoare sau fragile pe care le transportați în bagajul de cală sau de mână.

Clasele tarifare Belavia Airlines

Compania pune la dispoziția clienților două clase tarifare majore – economy și business, care se reflectă în gradul de confort din timpul zborului. Clasa economy este, de asemenea, împărțită în patru sub-categorii diferite, în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră de călătorie. Puteți alege între Economy Promotion, Economy Restricted, Economy Semi-Flexible și Economy Flexible, cea din urmă fiind singura care oferă posibilitatea Open Date.

La clasa Business vă puteți bucura de cel mai confortabil zbor și de cele mai avantajoase condiții privind transportul de bagaje. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre clasele tarifare oferite de Belavia Airlines, puteți vizita website-ul companiei, secțiunea „Reguli Tarife/Clase Tarifare”.

Totul despre check-in-ul online la Belavia Airlines

Check-in-ul online este una dintre procedurile care simplifică cel mai mult călătoria dumneavoastră. Acesta poate fi efectuat nu mai devreme de cu 24 de ore înainte de zbor, și nu mai târziu de cu 2 ore înaintea acestuia. În cazul în care ratați această fereastră, compania aeriană nu își asumă responsabilitatea. Odată ce ați finalizat check-in-ul online veți primi biletele de îmbarcare. Este recomandat să ajungeți în aeroport cu cel puțin 2 ore înaintea orei programate de decolare, și este obligatoriu să prezentați permisele de îmbarcare. În cazul în care călătoriți cu bagaj de cală, acesta trebuie predat la biroul de check-in.

Flota companiei

Deși încă nu se bucură popularitatea unor companii precum Emirates sau Turkish Airlines, Belavia Airlines este unul dintre cei mai importanți operatori de zbor. Flota companiei este variată și constă în aproximativ 30 de aeronave moderne, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de securitate. Printre modelele disponibile se numără Boeing 737-800, Boeing 737-300 și Embraer 195. De asemenea, există și avioane pentru clasele Economy și Business, cu aproximativ 100 de locuri disponibile.

Ce servicii adiționale puteți rezerva pentru un zbor cu Belavia Airlines?

Belavia Airlines are o gamă extinsă de servicii pe care le pune la dispoziția pasagerilor. De exemplu, este permis transportul animalelor de companie sau transportul de obiecte voluminoase, cum ar fi instrumentele muzicale. Alte opțiuni implică servicii de siguranță și acces pentru persoanele cu dizabilități, pentru persoanele suferinde, pentru femeile însărcinate și copiii care călătoresc singuri, cu vârsta între 5 și 11 ani. De asemenea, pe parcursul călătoriei, pasagerii au acces la bufetul aeronavei.

Aeroportul Național Minsk

Aeroportul Național Minsk se află la aproximativ 22 de kilometri de oraș și reprezintă sediul principal al companiei Belavia Airlines. Accesul către și dinspre aeroport este asigurat de transportul public, dar și de alte opțiuni. În aeroport veți găsi atât magazine duty-free, cât și restaurante, ATM-uri, cafenele sau case de schimb valutar. Acesta este dotat și cu Wi-Fi gratuit pentru pasageri, dar și cu servicii VIP, precum VIP lounge din interiorul terminalului, sau spații special create pentru persoanele cu dizabilități și pentru mamele ce călătoresc cu bebeluși.