Meniu

Flybe

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Flybe

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Flybe zboruri?

Orarul de zbor al Flybe acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Flybe?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Flybe cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Flybe. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Flybe?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Flybe

Flybe

Compania aeriană Flybe este o companie britanică, low-cost ce își are sediul în Exeter și este cea mai mare companie regională din Europa cu peste 7.6 milioane de pasageri. Ea a fost lansată în 1979 sub numele de Jersey European Airways și a fost redenumită British European în 2000, iar numele Flybe i-a fost acordat în 2002. Ea efectuează zboruri către peste 199 de rute din 17 țări și operează din 86 de puncte de plecare, aproape 2 treimi dintre acestea fiind aeroporturi europene. Compania operează și prin francize ce au numele de Loganair, Stobaltair sau Flybe Connections. Compania este cea mai mare companie regională Europeană, transportând 7.6 milioane de pasageri pe an, către 199 de rute, deservind 17 țări și operând din 86 de aeroporturi, 35 în Marea Britanie și 51 în Europa.

Bagaje

Prin compania Flybe poate fi transportat numai un bagaj de dimensiuni 55cm x 40cm x 23cm și o greutate de 10 kg. Orice piesă care este mai mare sau mai grea va trebui transportată ca bagaj de cală, prin achiziționarea acestuia în timpul procesului de rezervare. Bagajul de cală nu are o restricție de mărime, dar greutatea maximă a acestuia este de 20 kg.

Clase tarifare

Clasele tarifare ale companiei sunt numite în funcție de opțiunile incluse: Just Fly, Get More și All In. La clasa Just Fly, pentru plata cu cardul nu se aplică nicio taxă suplimentară, se oferă loc odată cu realizarea check-in-ului, puncte de loialitate și bagaj de mână. La clasa Get More se adaugă posibilitatea de a selecta locul dorit, se poate transporta un bagaj de 20kg, se oferă confirmarea rezervării prin SMS, bilete care pot fi schimbate uneori prin plata unei taxe suplimentare. Clasa All In oferă o piesă suplimentară de bagaj ce poate ajunge la 40kg și un laptop, posibilitatea de a efectua schimbări nelimitate ale rezervării, puncte Avios și Double Avios, iar în cadrul unor.
Citiți mai mult

Check-in online

Check-in-ul online se poate face din confortul casei, a biroului sau a hotelului și este disponibil începând cu 36 de ore și până la 2 ore înainte de decolare. După printarea cărții de îmbarcare se poate merge direct la poarta de verificare a bagajului și apoi la poarta de îmbarcare. În cazul în care între primul zbor și zborul de întoarcere sunt 24 de ore sau mai puțin, check-in-ul se poate face pentru ambele.

Flotă

Flota companiei este alcătuită din aparate de tip Bombardier Dash 8 Q400, Embraer E-175 și Embraer E-195, având în total 68 de astfel de aparate cu o vârstă medie de 9 ani.

Hub

Aeroportul principal este aeroportul din Manchester ce este un aeroport international situate în Ringway, Manchester. În 2014 era al treilea aeroport în Regatul Unit în ceea ce privește numărul de pasageri și al 22-lea cel mai aglomerat din Europa. Aeroportul din Manchester este cel mai mare din regiunea Londrei cu aproape dublul pasagerilor aeroportului din Edinburg. Aeroportul asigură zboruri către aproximativ 225 de destinații, fiind primul și din acest punct de vedere. Acest aeroport cuprinde trei terminale și este singurul aeroport britanic ce operează două piste de lungime de aproape 3 km, aeroportul acoperind o suprafață de aproximativ 580 ha.

Mese

Mesele disponibile pe parcursul zborurilor cu Flybe sunt alcătuite din gustări și sandwich-uri și o varietate de băuturi reci sau calde la prețuri competitive.

Servicii opționale

Divertismentul la bord este asigurat de 600 ore de programe audio-video, filme și seriale. De asemenea, clienții beneficiază de posibilitate de shopping pentru produse duty-free, pe zborurile internaționale, de la brand-uri cunoscute de parfum, cosmetice, bijuterii, ceasuri, țigări, ciocolată sau produse digitale.