Meniu

Air China

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Air China

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Air China zboruri?

Orarul de zbor al Air China acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Air China?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Air China cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Air China. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Air China?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Air China

Air China

Air China este transportatorul național și unul dintre principalele aeroporturi din Republica Populară Chineză care are sediul central la Shunyi District, Beijung. Zborurile operate de Air China sunt au ca punct de plecare Aeroportul Internațional Bejing. În 2013 compania a transportat 51 de milioane de pasageri. n decembrie 2010, compania a fost prima care a oferit bilete de avion combinate cu transportul în microbuze către orașele de destinație, primul zbor de acest fel fiind realizat în 2013 pe o cursă dintre Beijing și Tianjin. Din 2011, Air China oferă și Wifi la bordul avioanelor sale, fiind prima companie chineză ce a realizat acest lucru.

Bagaje

Bagajele de cală trebuie să aibă o greutate cuprinsă între 2 și 45kg. Pentru toate zborurile internaționale greutatea fiecărei piese de bagaj nu trebuie să depășească 32 kg, peste această greutate bagajul trebuind să se supună condițiilor fiecărui aeroport sau transportator de legătură. Dimensiunile totale cumulate nu trebuie să depășească 203cm sau să fie mai mici de 60cm. Bagajele ce depășesc limita admisă în mod gratuit pot fi transportate plătind o taxă suplimentară, însă dacă depășesc limita superioară admisă vor trebui transportate în aeronave de tip cargo. Bagajul de mână trebuie să aibă loc sub scaunul din față sau în compartimentul de deasupra. Pentru Clasa Întâi și Business,.
Citiți mai mult

Clase tarifare

Clasa Întâi și Clasa Business Pentru zborurile internaționale, Air China va lansa două noi concepte în cadrul celor două clase, ce îmbină luxul dat de calitatea și perfecțiunea serviciilor și contribuie la o experiență de neuitat pentru pasagerii lor. Clasa I oferă locuri rabatabile complet, deosebit de confortabile, într-o ambianță relaxantă ce oferă și spațiu personal. La această clasă experiența este completată de sistemul de divertisment ce oferă filme, jocuri, muzică și acces la e-mail, iar la clasa Business confortul călătoriei este asigurat de scaunele ce se rabatează până la 170 de grade. La aceste clase se adaugă serviciile excepționale de servire a mesei ce îmbină cele mai fine.
Citiți mai mult

Check-in online

Check-in-ul online poate fi realizat de către cei care au rezervat un bilet electronic pentru zborurile Air China și care nu au realizat nicio modificare la acest zbor. Acesta se poate realiza pentru zboruri naționale și internaționale cu plecare din câteva orașe chinezești. Acest serviciu nu este disponibil pentru persoanele cu regim special, minorii neînsoțiți sau persoane ce au probleme de sănătate, cu handicap, femei însărcinate sau persoane ce ocupă funcții în poliție sau VIP-uri. De asemenea, numai zborurile Air China sunt disponibile pentru acest serviciu.

Flotă

Flota Air China consistă în present din 170 de aeronave de tip Airbus și 166 de tip Boeing. Vârsta medie a aparatelor este de puțin peste 6 ani.

Hub

Hub-urile acestui aeroport sunt: Aeroportul Internațional din Beijing, Aeroportul Internațional din Chengdu Shuangliu și Aeroportul Internațional Shanghai Pudong, dintre care primul este cel principal. Aeroportul Internațional Beijing este principalul aeroport ce deservește Beijing-ul. Este localizat la 32 de km NE de centrul orașului. Codul IATA al aeroportului (PEK) este varianta romanizată a orașului și anume Peking. De aici, compania operează zboruri către 120 de destinații (excluzând zborurile cargo). Pe lângă Air China, hub-ul mai este folosit ca hub principal și de Hainan și China Southern Airlines. Pentru Jocurile Olimpice din 2008, aeroportul a adăugat terminalul 3, cel mai mare.
Citiți mai mult

Mese

Air China acordă o atenție deosebită fiecărui fel de mâncare, folosind ingrediente de sezon și sănătoase ce îmbină specialitățile bucătăriei chinezești și vestice. Meniul este modificat lunar pentru a putea surprinde diversitatea bucătăriei chinezești, oferind specialități locale deosebite și a aduce mai aproape de pasagerii săi savoarea locală. Pentru zborurile care durează mai mult de o oră și jumătate și coincid cu orele de servire a mesei, sunt preparate diferite feluri. Micul dejun este de tip continental cu produse de patiserie și fructe. Pot de asemenea să existe mese preparate din cereale dar și specialități chinezești. Pentru prânz și cină, pasagerii pot alege dintr-o varietate de.
Citiți mai mult

Servicii opționale

Linia aeriană Norwegian este prima companie aeriană care oferă acces rapid la Internet pe rutele europene. Wi-fi-ul gratuit este disponibil din martie 2014 la bordul aparatelor de zbor Boeing 737-800. Conexiunea este posibilă după depășirea altitudinii de 3000 de metri.