Meniu

Norwegian Air Shuttle

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Norwegian Air Shuttle

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Norwegian Air Shuttle zboruri?

Orarul de zbor al Norwegian Air Shuttle acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Norwegian Air Shuttle?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Norwegian Air Shuttle cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Norwegian Air Shuttle. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Norwegian Air Shuttle?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Norwegian Air Shuttle

Norwegian Air Shuttle

Compania aeriană Norwegian este cea mai mare companie low-cost din Scandinavia. Aceasta operează pe piața locală, dar are în același timp și rute europene si internaționale către SUA (New York, Los Angeles, Lauderdale Fort) și Tel Aviv. Compania datează din anul 1967. La început, compania aeriană s-a numit Busy Bee Airservice, însă, de-a lungul anilor, numele și modul de funcționare al acesteia s-a schimbat, iar în 1993, compania a declarat falimentul. În 2002, noua linie Norwegian a fost înființată, sediul lor central fiind localizat în Oslo, Fornebu, aeroportul central devenind Oslo- Gardermoen.

Bagaje

Compania permite un singur bagaj de mână, de persoană, plus un obiect personal mic, de exemplu, un laptop mic sau o geantă mică. Dimensiunile maxime ale bagajelor de mână sunt 55 x 40 x 23 cm, iar greutatea maximă - 10 kg. Pentru călătoriile la/de la Dubai, bagajul de mână nu trebuie să depășească 8 kg. Copiii cu vârste sub doi ani, care nu au rezervat propriul lor loc, nu au dreptul la un bagaj de mână, fiind permise doar alimente pentru călătorie. Fiecare pasager are dreptul la două bagaje de cală cu o greutate maximă de 20 kg per bucată. Dacă oricare dintre bagaje cântărește mai mult de 20 de kilograme, atunci greutatea în plus va fi taxată ca excedent de bagaj. Excedentul de bagaj se.
Citiți mai mult

Clase tarifare

Alegând compania aeriană Norwegian ce operează cu tarife scăzute, pasagerii pot să își rezerve locul preferat. Acest serviciu este inclus în prețul biletului când se cumpără oferte la clasa Flex, Premium sau Premium flex. Locul poate fi rezervat cu cel puțin 25 de ore înainte de zbor. În plus, este posibil să se reserve spațiu suplimentar pentru picioare, loc ce este plasat lângă ieșirile de urgență și este în general destinat pasagerilor cu handicap. Pasagerii pot să rezerve un al doilea loc, dar cu cel puțin 48 de ore înaintea plecării. Pentru rutele de cursă lungă, Clasa Premium este cea mai bună alegere, ea oferind locuri confortabile cu loc pentru picioare, o băutură gratuită, o.
Citiți mai mult

Check-in online

Check-in-ul online este valabil pentru majoritatea zborurilor în Europa și se poate realiza începând cu 24 de ore și până la o oră înaintea zborului. Check-in-ul și accesarea cărții de zbor se realizează prin urmarea pașilor descriși în mail-ul de preconfirmare eSKY.md. Cartea de îmbarcare trebuie printată și prezentată la aeroport.

Flotă

Flota Norwegian este compusă din 93 de aparate, 7 de tip Boeing 787-8, 84 de tip Boeing 737-800W și 2 de tip Boeing 737-300.

Hub

Aeroportul International Oslo-Gardermoen este aeroportul central al liniei aeriene Norwegian. Acesta se află în zona Ulensaker, la 48 km nord de capitala Norvegiei și este cel mai aglomerat aeroport. În clădirea aeroportului, pasagerii pot găsi companii de închirieri auto, magazine (inclusiv de tip duty free), restaurante, cafenele și Wi-Fi.

Mese

Compania aeriană Norwegian oferă spre vânzare băuturi și gustări pe parcursul zborului. Numai pe parcursul rutelor foarte lungi, se oferă băuturi, mic dejun, cină (cu trei feluri de mâncare) și băuturi în mod gratuit.

Servicii opționale

Printre serviciile suplimentare oferite de Ryanair se numără posibilitatea achiziționării de până la 2 bagaje, asigurarea parcării, transferul de la/la aeroport pentru 7 €, închirierea de echipamente sportive, muzicale sau pentru bebeluși și adăugarea unor noi bagaje cu dimensiunile potrivite direct de la compania aeriană.