Meniu

Flybaboo Airline

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Flybaboo Airline

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Flybaboo Airline zboruri?

Orarul de zbor al Flybaboo Airline acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Flybaboo Airline?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Flybaboo Airline cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Flybaboo Airline. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Flybaboo Airline?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Flybaboo Airline

Flybaboo Airline

Darwin Airline este o companie elvețiană ce a fost înființată pe 12 august 2003, și și-a început activitatea în 2004, având ca hub principal aeroportul Lugano aflat în Agno, lângă localitatea Lugano. Zborurile naționale și internaționale pe care acesta le realizează în diferite țări europene sunt operate sub brandul Etihad Regional începând cu ianuarie 2014, dar și sub companiile Air Berlin și Alitalia. O bază operațională importantă a companiei este și Aeroportul Internațional Geneva. Darwin Airlines a preluat în 2010 compania elvețiană falimentară Baboo.

Bagaje

Bagajul de mână – o singură piesă de bagaj/persoană (max 8 kg si dimensiuni de 50 x 40 x 20 cm) pe toate rutele și clasele. Bagajul de cală - inclus numai pentru clasa Essential (max. 1 piesă de 23 kg) și Everything (max. 2 piese de 32 kg); taxa pentru bagajul de cală la calsele Fantasticket și Easy este de 28 euro/piesă. La toate zborurile Geneva – Lugano este admisă doar o piesă/persoană de maximum 23 kg, inclusă în tarif. La clasa Premium Economy pe această rută sunt admise 2 piese de bagaj de câte 32 kg.

Clase tarifare

Fantasticket – fără bagaj de cală (acesta poate fi achiziționat contra taxei de 28 euro); bagaj de mână – 1 piesă de max. 8 kg, 55x40x20cm, nu include niciun alt serviciu suplimentar. Easy- fără bagaj de cală (acesta poate fi achiziționat contra taxei de 28 euro); bagaj de mână – 1 piesă de max. 8 kg, 55x40x20cm, permite modificarea biletului contra taxei de 125 euro Essential- un bagaj de cală de max. 23 de kg, bagaj de mână – 1 piesă/ persoană de max. 8 kg și dimensiune maximă 55x40x20 cm, permite anularea/schimbarea biletului ( taxă-65euro) Everything – 2 piese de bagaj de cală de max. 32 kg, bagaj de mână – 1 piesă de 8 kg, 55x40x20 cm, permite anularea/schimbarea biletului în mod.
Citiți mai mult

Check-in online

Check-in-ul online se poate realiza doar din Geneva, Lugano și Zurich, acesta fiind disponibil cu 24 de ore înainte de plecare. Prin realizarea online a acestuia, cartea de îmbarcare se poate obține rapid și, după printarea acesteia acasă, permite îmbarcarea imediată la aeroport după înregistrarea bagajului de cală și verificarea celui de mână. Prin realizarea acestora se asigură alegerea locurilor în aeronavă un lucru cu atât mai important în cazul călătoriilor de grup. Uneori sistemul de check-in online va printa doar o confirmare a check-in-ului, fiind necesară prezentarea acestuia împreună cu cartea de identitate la aeroport pentru eliberarea cărții de îmbarcare.

Flotă

Flota Darwin Airlines însumează 12 aeronave cu o vârstă medie de 17.4 ani. Astfel, ea deține 5 aparate ATR 42/72 și 7 de tip Saab 2000.

Hub

Aeroportul Lugano se află la 4 km vest de orașul elvețian Lugano și la distanță de 80 km de Milan, fiind plasat însă mai aproape de orașul Lugano. Aeroportul este folosit de aproximativ 200.000 de pasageri în fiecare an, pentru aproximativ 2.400 de zboruri. Acesta găzduiește și zboruri comerciale, un club și o școală de zbor. Sediul central se găsește în aeroportul ce este amplasat pe teritoriul localității Lugano.

Mese

În funcție de durata zborului și perioada din zi, pasagerii se pot bucura de mese servite la bordul fiecărui avion.

Servicii opționale

Meniuri suplimentare pot fi comadate la brodul avionului cu cel puțin 24 de ore înaintea zborului. Acestea pot fi comandate la clasa Business pentru zboruri peste 90 de minute și pentru zboruri de peste 4 ore și jumătate în cazul claselor economice. De asemenea, la bordul aeronavelor, serviciile mobile de tip Wi-fi și GSM sunt posibile, permițând folosirea serviciului de email, SMS, mesagerie instant sau accesul pe rețelele sociale pe tot parcursul zborului.