Meniu

Icelandair

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Icelandair

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Icelandair zboruri?

Orarul de zbor al Icelandair acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Icelandair?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Icelandair cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Icelandair. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Icelandair?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Icelandair

Icelandair

Icelandair conectează începând cu vara anului 2015, 39 de orașe din Europa cu alte 16 din America de Nord, prin Islanda unde are principalul hub, oferind zboruri către și din acest oraș prin operarea de zboruri trans-Atlantice sigure și cu servicii excepționale către zonele metropolitane de pe ambele coaste ale Atlanticului. Amplasarea țării la mijlocul distanței dintre continentul american și Europa este folosită ca o oportunitate de a crește continuu rețeaua de rute internaționale.Compania este parte a Icelandair Group și are hub-ul la Aeroportul Internațional Reykjavík-Keflavík.

Bagaje

Bagajul de cală nu poate depăși dimensiunea de 158 de cm. La clasele Economy sunt permise maximum 2 bagaje cu greutate de până la 23 kg, iar la clasa Business, 2 piese cu până la 32 de kg. Pasagerii claselor Saga, cei cu copii și deținătorii cardului American Express pot adăuga un bagaj suplimentar și un scaun de mașină sau cărucior pentru copii.

Clase tarifare

Icelandair oferă trei clase tarifare: Economy, Economy Comfort și Saga Class (echivalentă cu clasa Business). Mesele sunt gratuite pentru pasagerii claselor Economy Comfort și Saga iar un serviciu contra cost la bordul avionului este oferit celor de la Clasa Economy. Clasa Economy este pentru acei pasageri care își doresc calitate la un preț convenabil. Check-in-ul online este disponibil aproape oriunde. Pasagerii pot lua cu ei un bagaj de maximum 23 de kg pe teritoriul Europei sau 2 de 23 kg către/din America de Nord. Serviciile oferite la bord constau în băuturi non-alcoolice, o masă caldă pentru copii și acces la un sistem de divertisment în mod gratuit. Mâncăruri și băuturi pot fi.
Citiți mai mult

Check-in online

Check-in-ul online se poate realiza pentru zborurile către Europa și Canada cu 36 de ore înainte de zbor, iar pentru cele către și din SUA cu 24 de ore înainte și se închid cu 60 de minute înainte de plecare. Check-in-ul online este disponibil pentru toate destinațiile, mai puțin pentru Madrid.

Hub

Aeroportul, cunoscut și ca Aeroportul Reykjavík-Keflavík este cel mai mare aeroport din Islanda și principalul hub pentru zborurile internaționale. Acesta se află la aproximativ 3 km vest de Keflavik și 50 km vest de Reykjavik. Suprafața aeroportului este de aproximativ 25 km2, și deține 3 piste, dintre care numai 2 sunt operate. El găzduiește cele mai multe zboruri ce au ca destinație de plecare sau sosire Islanda. Principalii transportatori ce au acest aeroport ca hub principal sunt Icelandair și WOW air. Aeroportul este aproape exclusiv dedicat zborurilor internaționale. Cele mai multe zboruri domestice sunt operate de pe Aeroportul Reykjavik aflat la 3 km de centrul orașului.

Mese

Compania este recunoscută la nivel mondial pentru mesele sale foarte calitative. Pasagerii claselor Economy vor trebui să plătească pentru mesele luate pe parcursul zborului precum și pentru băuturile consumate. Pasagerii claselor Economy Comfort și Saga au mesele incluse în biletul de avion. Cei de la clasa Economy Comfort pot alege din meniul celor de la Clasa Economy, iar cei de la clasa Saga au parte de un meniu mai variat la fel de proaspete și beneficiind de un serviciu la fel de variat. Există un meniu diferit pentru zborurile către Europa față de cel spre America de Nord. Pentru copii cu vârste între 2 și 11 ani se oferă în mod gratuit o masă și o sticlă de suc pe toate zborurile..
Citiți mai mult

Servicii opționale

Pasagerilor de la Clasa Business ai Air Serbia li se oferă accesul în cadrul saloanelor Business Lounge plasate în zona de tranzit dintre porțile A4 și A5 ale aeroportului unde aceștia se pot relaxa într-o ambianță modernă și plăcută. Cu o capacitate de 50 de locuri, zona oferă pasagerilor acces nelimitat la băuturi și mâncăruri, internet gratis, TV, copiator, ziare și reviste străine și locale.