Meniu

Flydubai

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Flydubai

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Flydubai zboruri?

Orarul de zbor al Flydubai acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Flydubai?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Flydubai cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Flydubai. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Flydubai?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Flydubai

Flydubai

Compania Aeriană FlyDubai este o companie low-cost ce leagă peste 90 de destinații din zone precum Orientul Mijlociu, Africa, Rusia sau Europa de Est. Ea a fost înființată în 2008 de Guvernul din Dubai și chiar dacă nu face parte din Grupul Emirates, acesta a sprijinit-o în fazele inițiale. Începând cu iunie 2013, compania a adăugat și clasa tarifară Business.

Bagaje

La Clasa Economy este permis un bagaj de mână gratuit ce nu cântărește mai mult de 7 kg și nu are mai mult de 56 cm x 45 cm x 25 cm. Pe lângă acesta, se mai permite un bagaj/sacoșă cu dimensiunea maximă de 25 cm× 33 cm × 20 cm, cu greutate cumulată de maxim 10 kg. La Clasa Business se permite o greutate totală a 2 piese de bagaj de până la 15 kg, aceleași dimensiuni aplicându-se și în cazul lor. La ambele clase se admite încă un bagaj identic ca cerințe pentru parinții cu copii sub 2 ani. Bagajul de cală are o greutate maximă de 20 kg la Clasa Economy, dar poate ajunge și la 40 kg la plata unei taxe suplimentare și dacă există suficient loc în aeronavă. Se admit pînă la 3 piese, dacă.
Citiți mai mult

Clase tarifare

Există două clase tarifare: Economy și Business. Clasa Economy cuprinde subclasele Special Offer, Pay to change, Free to Change ce oferă posibilitatea de a modifica anumite date de rezervare în schimbul unei taxe suplimentare sau gratuit, în funcție de rută și perioadă. La toate serviciile suplimentare în cadrul acestora, precum înregistrarea bagajului, divertismentul la bord sau servirea mesei se aplică taxe specifice. Clasa Business oferă beneficiul acordării unor bagaje de cală gratuite, prioritate la check-in, la controlul de securitate și la preluarea bagajelor, acces la business lounge, locuri confortabile și spațioase, precum și o selecție de mese din meniul de la bord, băuturi.
Citiți mai mult

Check-in online

Check-in-ul online este diponibil pentru toate zborurile cu plecare din Dubai (cu excepția zborurilor către Jeddah și Madinah), precum și pentru cele cu plecare din alte 50 de destinații. Acesta se realizează în intervalul de 4-24 de ore înaintea zborului, după care, cartea de îmbarcare trebuie printată. După efectuarea check-in-ului, nu se mai permit modificări în rezervare.

Flotă

Flota FlyDubai însumează peste 45 de aparate de zbor noi de tip Boeing 737-800 NG cu care operează către mai mult de 90 de destinații și care pot transporta aproximativ 180 de pasageri.

Hub

Aeroportul Național Dubai este unul foarte modern chiar dacă funcționează începând cu anul 1959. Are trei terminale, terminalul 3, utilizat exclusiv de Emirates Airlines având 1.5 mil. de m2. Hotelul Internațional Dubai, de 5 stele, deținut de Dubai Airports este localizat în Terminalul Sheikh Rashid din Terminalul 1 și în Concourse B din Terminalul 3. Aeroportul Dubai operează și unele dintre cele mai lungi zboruri comerciale către SUA – Los Angeles, San Francisco și Houston. În 2014 Aeroportul Internațional Dubai a detronat aeroportul londonez Heathrow în calitate de \"Nod aerian cu cei mai mulți pasageri din lume\" datorită creşterii numărului de pasageri transportaţi în special de.
Citiți mai mult

Mese

Cu până la 48 de ore înainte de zbor, la efectuarea rezervării se pot alege mese calde care apoi vor fi servite la bordul avionului. Anularea opțiunii în privința acestora se realizează de asemenea online. Mesele nu se pot achiziționa la bord, însă sunt diponibile gustări calde sau reci. Mesele principale sunt însoțite de salate proaspete și deserturi delicioase, iar micul dejun de fructe și iaurt. Toate pot fi acompaniate de o varietate de sucuri de fructe, apă, ceai sau cafea.

Servicii opționale

Clasele Business și Economy Flexi se pot înscrie în programul Flypass ce le oferă pasagerilor oportunitatea de a acumula KMiles în cadrul zborurilor cu această companie, în funcție de segmentul de zbor, tipul de serviciu și clasă. Aceste KMiles se pot folosi pentru achiziționarea de zboruri gratuite cu compania în cadrul destinațiilor din rețeaua AirMalta. Alegerea locului se face în mod gratuit când se călătorește la clasa Economy Flexi și la Clasele Club. Aceasta se face contra unei taxe în cazul Clasei Economy Saver.